Iz moje skitnje
Re: Iz moje skitnje
ovako neshto bi mi bilo dovoljno..
.............................................................................................
moji su ove godine zasadili otprilike ovoliko iza kuce. ja sam samo iskopo i nikakvih vise obaveza nemam oko toga
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
. hoche li poveche biti organsko. 
.............................................................................................
U nekim zemljama EU može se iznajmiti parcelica zemljišta za obradu povrća i voća.. ne kosta puno.. Uslov je da se plodovi ne prodaju..
Meni je to super posebno one koji žive u stanovima.. ili kućama bez dvorišta .
Ima li toga kod vas..?
. nisam chula.... mada nekad davno .u samom centru je bila parcela... gdje se uzgajalo povrche. ogradjeno... mislim da je bio neki 'program' uz dobrotvornu organizaciju..za bavljenje tim hobijem..
. .inache .zemlja je toliko skupa... hoteli i stanovi su uzeli svaki pedalj iste...
..no,
.. tak. lijepo izgleda to sve.. ali nije za mene..
. imash l ti 'svoj vrt'
Obično uz te parcelice dođe i mala kućica .. nešto kao vikendica drvenaBella wrote: ↑Tue Jun 04, 2024 1:25 pm. nisam chula.... mada nekad davno .u samom centru je bila parcela... gdje se uzgajalo povrche. ogradjeno... mislim da je bio neki 'program' uz dobrotvornu organizaciju..za bavljenje tim hobijem..
. .inache .zemlja je toliko skupa... hoteli i stanovi su uzeli svaki pedalj iste...
..no,nije zabavno biti vani na temp 30 +
![]()
.. tak. lijepo izgleda to sve.. ali nije za mene..![]()
. imash l ti 'svoj vrt'![]()
A niko ništa ne radi ma 30C, svi bježe u hlad..
Imam nešto minijaturno u dvorištu ali većinu prostora sam cvijećem okotila..
Imam salata najviše , jedno aromatično ćoše, malo paradajza, luka… nekoliko voćki ..

[url=https://postimages.org/sv/]Najtuznije mjesto koje sam posjetila, stvarmo se tuga osjeti i prije ulaska u mezarje...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 138 Replies
- 8193 Views
-
Last post by Coolio
-
- 10 Replies