Euro 2024
Re: Euro 2024
Bas mi zao sto Gruzija sinoć izgubi , doduše bilo je za očekivati ipak je Spanija bogata dobrim fudbalerkama ..
Drago mo ke za Svakcarsku, a. vidjet ćemo šta ce blues uraditi vexeras…
Drago mo ke za Svakcarsku, a. vidjet ćemo šta ce blues uraditi vexeras…
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
- Reactions: 208
Moje misljenje je da ce evropsko prvenstvo uzeti pobednik meca Nemacka-Spanija... Ta utakmica mi je nekako finale pre finala...
Francuska loše igrala i provuče se nekako. Nijemci će nažalost izbaciti Španjolce, a onda ili Engleze ili Austrijance.
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
Vidim da svi igraju jako lose izuzev nemaca koji dosta trce i naravno spanaca koji su tehnicki zaista dobro potkovani. Mec Nemacka-Spanija ce mi izgleda ujedno i biti najzanimljiviji...
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
Cini li vam se da je fudbal sve slabiji ? Jeste ovo interesantno,gotovo svi ujednaceni ali nekako mi se cini da nema vise igraca kao pre...Sada mozda imas par igraca koji su da kazes klasa i sve ostalo prenapumpano,gadjaju se ciframa a vise od polovine njih ne vredi ni petinu te sume...Kada se samo setim vremena gde su igrali jedan Zidan,Kaka,Nesta,Pirlo,Del Pjero,Toti,Bekam,Anri,Ronaldinjo,Maldini,Roberto Karlos,Figo i mogao bih nabrajati do ujutru ja mislim...a ovo danas,sve neki manekeni,frizure,tetovaze...
2
2
i ja sam to bas nedavno prico
sad nemas spica da valja
sad nemas spica da valja
1
1
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
Danas neki igrac da dva gola i bitno samo da je mlad odmah se spominje suma od 50-60-70 miliona...Gadjaju se ciframa, veze s'vezom nema...Gledajuci tako, Del Pjero,Zidan,Pirlo,Ronaldinjo i ostali danas bi vredeli po milijardu
2
2
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
Na kraju ce englezi da osvoje
Dva zadnja euro sam pogodio ko osvaja...Za Portugal i Italiju...Gledam ko ga nikada ili dugo nije osvojio... Englezi nisu osvojili ne pamtim od kada...Zato mislim da ce njima da se namesti iako vidim koliko su spanci mocni
Dva zadnja euro sam pogodio ko osvaja...Za Portugal i Italiju...Gledam ko ga nikada ili dugo nije osvojio... Englezi nisu osvojili ne pamtim od kada...Zato mislim da ce njima da se namesti iako vidim koliko su spanci mocni
Englezi više ne igraju neko umrtvljuju protivnika i onda iznenada daju go. Tako su uradili sa Švicarcima i propustili smo očekivano dobru igru. Ne kažem da je to loša taktika, nego gubimo mi gledaoci. Mogu pametnije potrošiti vrijeme nego gledati nešto na nivou seoskih liga. Propade Euro kao i Eurovizija.
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
Slazem se. EURO je razocaravajuc. Niti Engleska nesto igra niti Francuska, Italija davno ispala...sve se svelo na dosadan fudbal. Juce me je prijatno iznenadila utakmica Holandija-Turska. Dobra igra,dosta sansi...
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
Moj komentar je bio ovakav...Da li cu opet pogoditiNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Jul 06, 2024 9:50 pmNa kraju ce englezi da osvoje
englezi nisu nikad osvojili euro, ovo bi im bio prvi. i ja mislim da ce osvojit, a ne bi volio. spanci su pokazali puno vise, englezi su se bas provukli do finala
1
1
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
Englezi nisu zasluzili ni Slovacku da prodju ali mislim da se sve stimuje...Spanija je prejaka i englezi mogu da osvoje samo ako je unapred dogovoreno...
1
1
Drago mi je da jeste Španija a nije Engleska, od starta su Španci bili najbolji.
Žao mi je Švicarske, Nizozemske, Slovenije, Turske, Gruzije, donekle i Francuske i Modrića, što nisu oni
Žao mi je Švicarske, Nizozemske, Slovenije, Turske, Gruzije, donekle i Francuske i Modrića, što nisu oni