Neymar

Lige, igrači, utakmice, klađenja, transferi i novosti
Post Reply
User avatar
blackadder
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions: 396
Posts: 651
Joined: Sat Apr 18, 2020 4:24 pm

Neymar

Post by blackadder »

Image

Brazilski nogometaš Neymar povrijedio se u meču Kupa Francuske protiv Caena nakon jednog neopreznog starta protivničkog nogometaša, a on je teren napustio s bolnom grimasom na licu i upitan je za meč protiv Barcelone naredne sedmice.
Neymar je u drugom poluvremenu nakon jednog duela dobio snažan udarac, a nakon što je stadionom odjeknuo njegov urlik, nastavio se previjati od bolova i na kraju je bilo jasno da neće moći nastaviti meč. Prije toga Neymar je također dobio nekoliko žestokih udaraca.

Brazilac je ubrzo nakon toga napustio teren i otišao u svlačionicu, a odmah nakon meča tamošnje novinare zanimalo je mišljenje trenera PSG-a Maurizija Pochettina o povredi Neymara.

"Teško je sada reći šta mu se dogodilo, a nadam se da ćemo brzo imati sve informacije. Razgovarat ću s doktorom i potrebno mi je više informacija da donesem neku odluku. U pitanju je povreda mišića", otrkio je Pochettino.
Ipak, jasno je da u tim navodima sada teško može imati istine posebno iz razloga što PSG naredne sedmice igra prvi meč osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone, što je meč koji Neymar sigurno silno želi igrati.

Klix


Zamišljam ovakvog igrača u Njemačkoj reprezentaciji :DE

User avatar
Kuduz
Aktivan član
Aktivan član
Reactions: 67
Posts: 161
Joined: Thu Jun 04, 2020 11:07 pm

Re: Neymar

Post by Kuduz »

E ako ima igrac da je manje pokazao igracki a vise ovako nekim cirkuzanjima i da je bolje prosao sa tim od ovog :fpalm
1
1 Image

User avatar
Vjetar
* * * * * *
Reactions: 1335
Posts: 2150
Joined: Wed Apr 15, 2020 11:57 am
Location: Na konju

Re: Neymar

Post by Vjetar »


A voli da glumi i plače... Ipak, on možda zbog ovoga nije omiljen kod navijača, ali on prednost donese svom klubu ovako. Izgubljenu situaciju pretvori u priliku.

Post Reply