Odmah doktoru ili se pokusati prvo izlijeciti sam?
Re: Odmah doktoru ili se pokusati prvo izlijeciti sam?
i. gdje /kome voze dijete u beograd.. 'dr'..??
. koji je to mindset. u narodu
.............................................................................................
Zena je odvela dete kod doktora u Cacak. Taj doktor je napravio gresku i dete doveo u zivotnu opasnost. Hitna je dosla po dete i odvezla za Beograd a majci su zabranili da podje.
U doba nestajanja dece i svega sto se desava ti pitas zasto nemaju poverenja? A da ne govorim o greskama doktora. Pa jel neduzno dete u Bosni otislo kod zubara i umrlo zbog njega.
U doba nestajanja dece i svega sto se desava ti pitas zasto nemaju poverenja? A da ne govorim o greskama doktora. Pa jel neduzno dete u Bosni otislo kod zubara i umrlo zbog njega.
Zao mi je svakog djeteta koji završi ovako poput ovoga nečijom greškom, ali ne treba ni generalizirati.Coolio wrote: ↑Wed Feb 11, 2026 6:24 pmZena je odvela dete kod doktora u Cacak. Taj doktor je napravio gresku i dete doveo u zivotnu opasnost. Hitna je dosla po dete i odvezla za Beograd a majci su zabranili da podje.
U EU mislis da ne prave greške ?
Prave ih svuda. Zato je sumnja sve veca. Nisi ni svesna kolika je u Nemackoj.Skitnica wrote: ↑Wed Feb 11, 2026 7:41 pmZao mi je svakog djeteta koji završi ovako poput ovoga nečijom greškom, ali ne treba ni generalizirati.Coolio wrote: ↑Wed Feb 11, 2026 6:24 pmZena je odvela dete kod doktora u Cacak. Taj doktor je napravio gresku i dete doveo u zivotnu opasnost. Hitna je dosla po dete i odvezla za Beograd a majci su zabranili da podje.
U EU mislis da ne prave greške ?
![]()
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 21 Replies
- 2508 Views
-
Last post by Peace