Nemoj pravdati ucene i maltretiranje ljudi...To uopste nije bilo isto kao sva ova potpisivanja koja si navela...Bella wrote: ↑Thu Jan 01, 2026 11:30 pm. nemash pritisk za neshto. shto mislish da te se ne tiche. ali, sve si ti to odradio, ali pritisak je bio 'zamagljen' imao si interes/ dobijesh partnera, dobijesh kuchu- izdajesh /zivish u njoj. pa ako je to isto. onda zashto se bunish. stro ne mozes putovati/ ichi na posao. izlaziti ..itd.....zato shto mislish da ti neko nameceh i hoche da te 'zezne' strah si razvio..Coolio wrote: ↑Thu Jan 01, 2026 11:10 pmSve to sto potpisujes, potpisivalo se svojom voljom. Dakle odlucis sam, ako neces da se vencas, ne potpises i nikome se ne pravdas. Ako neces da kupis auto,stan ili kucu ne potpises i nemas nikakav pritisak. Isto je i za operaciju. Odlucujes sam da li pristajes na operaciju ili ne... A sve kontra bilo je kod korone...Tu su te ucenjivali poslom, putovanjem,izlaskom itd.da se vakcinises...i kada te ucene onda ti poture olovku da potpises da si sam/a kriv/a u slucaju bilo cega![]()
Znaci oni su mene ucenjivali poslom, branili mi da se krecem sve dok ne pristanem da se vakcinisem. A da sam pristao, poturili bi mi olovku da potpisem da sam svojevoljno pristao, dakle kao da nije bilo ucenjivanja...