FORUMAŠ MJESECA Coolio 
Amerika bombardirala iran
-
Coolio
- Forumaš mjeseca

- Posts in topic: 33
- Reactions: 1269
Re: amerika bombardirala iran
Sve ti je nacrtano. Rekao sam ti. Svetski ekonomski forum se organizuje svake godine u svajcarskom gradu Davos. Tu ti dolaze svi politicari po instrukcije. Svetski ekonomski forum je u decembru izbacio ovu sliku na kojoj objasnjava desavanja u 2025-oj godinii na njoj ti se jasno vidi i to lansiranje raketa i pesnica kao protesti koji su svuda poceli da se desavaju i to oko Ilona Maska na slici, a vidim ima i nezaostavn vakcina, ocekujemo kurona cirkus 2. Smesno je i meni bilo na pocetku ali kada mucnem glavom shvatim da je sve unapred predvidjeno,smisljeno itd.
. ..shvatam te. pratish
..ali , danas / sutra.. itd.. shta to tebi znachi. kako te informacije .sprovodish u djelo. svakodnevnom zivotu.. ? koliko se razlikuje od nekoga, ko o tom pojma nema? koja je tvoja prednost,danas?
.............................................................................................
prilog na CNN od ..ovog reportera.. i ovakvom okruzenju iz Tel aviva.. pokazuje zgradu. sva razrushena.
nema mtrvih. mada , jedna osoba povrijedjena. koja je bila u stanu prizemlja. i u zidu je bila rupa za vesh mashinu.. da izbacuje zrak vani. e , kroz tu rupu je ushao
'zrak' od eksplozije missle i povrijedio je..
.
.

'zrak' od eksplozije missle i povrijedio je..

.............................................................................................
-
Coolio
- Forumaš mjeseca

Nemam ja nikakvu prednost bas kao ni drugi koji vide sve to tako zato sto velika vecina ljudi spava ili ne ume da shvati to iako im je sve nacrtano.
Kada bi narod bio budan, nikada ne bi ni pomislili da prave sve ovo po svetu. E zato oni svoju agendu sprovode jer znaju da je vecina ljudi uz tv i veruje u sve sto se servira na kanalima ili po vestima uopste. A ustvari su svi jedan tim koji radi protiv covecanstva.
. ti si shvatio... i shta mozes uraditi, trenutno.. kako se zashtichujesh od ? chega ili ti koga ?Coolio wrote: ↑Mon Jun 23, 2025 3:40 pmNemam ja nikakvu prednost bas kao ni drugi koji vide sve to tako zato sto velika vecina ljudi spava ili ne ume da shvati to iako im je sve nacrtano.
Kada bi narod bio budan, nikada ne bi ni pomislili da prave sve ovo po svetu. E zato oni svoju agendu sprovode jer znaju da je vecina ljudi uz tv i veruje u sve sto se servira na kanalima ili po vestima uopste. A ustvari su svi jedan tim koji radi protiv covecanstva.
. koliko naroda gleda tv. starija genetacija da. mladji . svi su na drushtvenim mrezama. neko to prati. kao ti.. i vjeruje. neki neche ni da pogledaju . jer ne vjeruju. kao ja..
sve u svemu.... tapkamo u mjestu..
shto se pravi po svijetu.. pa. . manje vishe. prolazi.. jer,nismo organizovani da mozemo shta promjeniti. veliki br i podrzava takve akcije.. pogotovo ako je Bliski istok u pitanju...
evo primjer koji sam gore navela. novinar nas ubjedjuje da niko nije poginuo..
narod ko narod. izreka je. ' vjerovatno znaju neshto vishe od nas , pa tako i reaguju'...
-
Coolio
- Forumaš mjeseca

Bella wrote: ↑Mon Jun 23, 2025 1:02 amIran zadržava pravo da se odbrani od američke agresije i vrijeme, mjesto i obim iranskog odgovora bit će odlučeno s našim oružanim snagama. Iran se u prošlosti suprotstavljao većim i odlučnijim neprijateljima, a to će učiniti i u ovom slučaju", naglasio je Amir-Saeid Iravani.i ovi Iranci. puno prichaju. malo shta rade kako treba...
.treba da se osvete Izraelu.. ne Americi.. . mislim. moze malo i Americi.![]()
.ali .da sebi dozvole.da im se otkrije pozicija/ mjesto, sastanka. naucnika i vojnih osoba.. i sve ih poubuijaju. je zbilja za nepovjerovati..![]()
Ne veruj u sve sto procitas
-
Coolio
- Forumaš mjeseca

Moje misljenje je takvo da ja ne sumnjam u to da neduzan narod gine ali sam misljenja da je sve unapred izrezirano,vestacko stvaranje krize kako bi posle ponudili i sproveli svoje agendasko resenje. E sada ko je koga bombardovao ko ce to znati narocito u danasnje vreme gde sve televizije lazu (uhvaceni bezbroa puta u lazi) a pogotovu u doba vestacke inteligencije gde se snimci a pogotovu slike montiraju.
a tvoji prilozi tik-toka. su vjerodostojni
- biljka
- Forumaš godine

- Posts in topic: 7
- Reactions: 1441
I šta je pisac htio da kaže sa videomCoolio wrote: ↑Mon Jun 23, 2025 6:05 amDokaz da je sve unapred isplanirano. To ne vidi samo onaj sto nece da vidi
https://vm.tiktok.com/ZNdUXxwEa/
Per aspera ad astra 
-
Coolio
- Forumaš mjeseca

I meni je na pocetku bilo smesno ali kada sam sam proverio i poceo da povezujem vise smatram da zivimo neki matrix.biljka wrote: ↑Tue Jun 24, 2025 12:50 pmI šta je pisac htio da kaže sa videomCoolio wrote: ↑Mon Jun 23, 2025 6:05 amDokaz da je sve unapred isplanirano. To ne vidi samo onaj sto nece da vidi
https://vm.tiktok.com/ZNdUXxwEa/![]()
Na toj crvenoj slici koju je SEF (svetski ekonomski forum ) izbacio u decembru 2024-te ti stoje desavanja za 2025-tu. Pa ti povezuj slike sa desavanja i kako se to sve unapred znalo. Nacrtana pesnica kao otpor je najava takozvanih protesta koje sada sirom sveta imas. Slika rakete kao najava ispaljivanja istih, slika vakcine kao novi kurona cirkus itd.itd.
Ne,nisam ja pisac vec par poremecenih umova koji upravljaju zemljom.
Vrhovni vođa
Prvo obraćanje Hameneija nakon primirja: Čestitam Iranu pobjedu nad SAD-om, cionistički režim je potpuno uništen
"Čestitam dragom Iranu na pobjedi nad američkim režimom. Oni su se direktno uključili u rat jer su osjetili da bi, ako to ne učine, cionistički režim bio potpuno uništen. Ušli su u sukob kako bi spasili taj režim, ali nisu postigli ništa", poručio je Hamenei.
U drugoj objavi dodao je: "Uz svu tu buku i silne tvrdnje, cionistički režim je faktički izbačen iz stroja i slomljen pod udarcima Islamske Republike".
https://www.klix.ba/vijesti/bih/prvo-ob ... /250626085
- deksametazon
- Aktivan član

- Posts in topic: 2
- Reactions: 362
Američkim vojnicima koji su u službi i po 22 godine, a na društvenim mrežama osuđuju događanja na Bliskom istoku se prijeti vojnim sudom i odpustom sa obrazloženjem da krše datu zakletvu. Ima jedan video, ne mogu ga trenutno naći. Bez podrške Amerike ovo zlo koje gledamo ne bi imalo ovakve dimenzije.
- deksametazon
- Aktivan član

- Posts in topic: 2
- Reactions: 362
I dok se čeka da i USS George H.W. Bush iz Atlantskog okeana uplovi u Sredozemno more da bi kaznili Iran.
-
Coolio
- Forumaš mjeseca

Ovo i ja danas objavih...Nisam video da si ti vec postavio...deksametazon wrote: ↑Tue Jan 27, 2026 1:03 amI dok se čeka da i USS George H.W. Bush iz Atlantskog okeana uplovi u Sredozemno more da bi kaznili Iran.
DNOvinarski zlotvori...Poremeceni umovi...Pa kazu veruj televizijama u kuroni prevari, veruj u ovo,veruj u ono...
-
Coolio
- Forumaš mjeseca

Ma govore istinu 100%Bella wrote: ↑Mon Jun 23, 2025 3:24 pmprilog na CNN od ..ovog reportera.. i ovakvom okruzenju iz Tel aviva.. pokazuje zgradu. sva razrushena.nema mtrvih. mada , jedna osoba povrijedjena. koja je bila u stanu prizemlja. i u zidu je bila rupa za vesh mashinu.. da izbacuje zrak vani. e , kroz tu rupu je ushao
'zrak' od eksplozije missle i povrijedio je...
.
![]()