Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Kamilico, i ja danas eksperimentisah s lubenicom. Ista je i kad pojedeš i staviš ostatak u frižider
Nego dobar dan... Ili veče
Nego dobar dan... Ili veče
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
dobro jutro forumasi
kako ste spavali
kako ste spavali
Con Te partiro, Su navi per mari, Che, io lo so
No, no, non esistono più..
No, no, non esistono più..
Dobro jutro svima
Dobro jutro Čarobnjak, kako si?
Spavala odlično, hvala na pitanju.
Razmišljam da završim sve do podne i onda lijencarim i završavam malo na poslu.
Dobro jutro Čarobnjak, kako si?
Spavala odlično, hvala na pitanju.
Razmišljam da završim sve do podne i onda lijencarim i završavam malo na poslu.
Ne plasim se mrakova, vukova ni jakih vjetrova
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
Dobro jutro i od mene.
Naspavala se i odmorila.
Uzela sam dva dana odmora, još vikend
Naspavala se i odmorila.
Uzela sam dva dana odmora, još vikend
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
...svima
sta da kazem....
vidim,oci vam zvrce
-
Vanilla
- Aktivan član

- Reactions:
Dobro jutro
Nisam, a vi?
Sutra je petak
Nisam, a vi?
Sutra je petak
Kad mi dođe da idem, mnogo moram da idem.
Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću.
Došlo mi je da idem i ja idem kao lud
- unutra u mene.

- unutra u mene.
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
odoh u nabavku...
daska,sarafi,ekseri,lim....
nista od dana .....
daska,sarafi,ekseri,lim....
nista od dana .....
Danas je jedan od onih dana, kad ustanes ujutro, pogledaš se u ogledalo i sasvim sam zadovoljna sta vidim, dan mi je nekako od jutra baš lijep. 
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
Ma bježi, pretjerala sam, možda se čovjek uvrijedio
Al mi fali da opet viknemm Osmaneeeee
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
Ma kad sam? 
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
Kakav gaf
Kakav gaf
Pa zar tebi
Osmanu?

Kakav gaf
Pa zar tebi
Osmanu?
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
Pozdrav 
-
Vanilla
- Aktivan član

- Reactions:
Vrijeme je za kafu 
- unutra u mene.

- unutra u mene.
A kad nije?
Ja samo što sam popila
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
Pozdrav 
cekam vas ..
Dobro jutro
Jel pecena?
Petak
Jel pecena?
Petak
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
-
Vanilla
- Aktivan član

- Reactions:
Dobro jutro 
- unutra u mene.

- unutra u mene.
Kako jeeeeee
Gripen u svom fomaćinskom stilu
Evo je na sunčanoj tarasi, lagano kafica i mentalna priprema za radove
Gripen u svom fomaćinskom stilu
Evo je na sunčanoj tarasi, lagano kafica i mentalna priprema za radove
Ja volim razmišljati o proslosti, preslagati dogadjaje, mjenjati im mjesta, slijedove, odredjivati uspone i padove i predvidjati im kraj....drugačiji od viđenog.
Takodjer volim prepravljati i sadašnjost, pa kad nešto krene naopako zapeti iz peta, pa popraviti , zasjajiti i, ulastititi i pobijediti. I za nagradu otići na kafu.
E tako sam i danas.
Dok čekam ceprkam po podacima, 310 novozarazenih...ima li kraja, do kad će, sta nas ceka....Ma necu o tom misliti, danas slavim svoj uspjeh.Jedan mali problem rijesen, osjećaj da sam korisna, puni mi pluca i mami osmjeh.
Šta bi tek bilo da uspijem nesto veliko.? Toplina me neka prozima od tih misli...jednog dana , da...bit će i to.
Puse topli vjetar, sklonim kosu s lica , stiže i kafa.
Pored mene zamace neka sjena, čak I krajem oka , prije nego je ista rekla, prepoznala sam je. Otprilike u isto vrijeme , skoro svakodnevno naiđe, znam da ide svojim putem ali kao da je neka sila stalno vodi pored mene, uz mene, pa i kad okrenem i skrenem pogled, ne mogu da je promašim, podsjeća me....ogriješih se.Zaboravih na svoj mali danasnji uspjeh,gorak neki osjecaj, vjedje mi se skupile, oči napola zatvorila, oborih glavu....kriva sam.
"Pa čula si price, nisi gluha...narod kaze...prica...pa nije nastala, neka steta, a i eto desilo se samo...sudbina. Šta se prekorjevam toliko" - opravdavam samu sebe.
Ali...koliko U stvari mislim o svojim postupcima? Dal ikad pomislim na posljedice prije nego pustim jezik? E zaista je insan komplikovan , samoziv, zanesen,ponesen,...
Kad bih mogla sad presložiti dogadjaj od prije desetak dana...da, zapazila bih je sigurno, teško bi bilo to izbjeći, lijepa je ...Ali ne bih to pokazala, sasvim polako i s osmjehom , prošla bih pored te skromne djevojke, u prolazu bih vidjela njen osmjeh, čula njen glas, kako se u žurbi s nekim oprašta za taj dan, punih ruku zaključava auto, i ključ kad joj ispadne ne bih se sagnula dohvatiti ga, i nestala bih na ulici već od ranog jutra punoj ljudi...ne bih je pitala za ime, i sve ostalo što sam izrekla, ne bih....sutila bih.
I ne bi bilo tog iznenađenja, zgađenosti, pitanja, i te tolike količine straha, ....ničeg od toga ne bi bilo, ničeg što se u samo jednoj sekundi moglo vidjeti u njenim očima.. Ni suza koje je panično brisala odlazeći...
"Preslazi koliko hoćeš ono je tako kako je....Kraj je takav kakav je....ovo popraviti ne mozes, kriva si..."
Takodjer volim prepravljati i sadašnjost, pa kad nešto krene naopako zapeti iz peta, pa popraviti , zasjajiti i, ulastititi i pobijediti. I za nagradu otići na kafu.
E tako sam i danas.
Dok čekam ceprkam po podacima, 310 novozarazenih...ima li kraja, do kad će, sta nas ceka....Ma necu o tom misliti, danas slavim svoj uspjeh.Jedan mali problem rijesen, osjećaj da sam korisna, puni mi pluca i mami osmjeh.
Šta bi tek bilo da uspijem nesto veliko.? Toplina me neka prozima od tih misli...jednog dana , da...bit će i to.
Puse topli vjetar, sklonim kosu s lica , stiže i kafa.
Pored mene zamace neka sjena, čak I krajem oka , prije nego je ista rekla, prepoznala sam je. Otprilike u isto vrijeme , skoro svakodnevno naiđe, znam da ide svojim putem ali kao da je neka sila stalno vodi pored mene, uz mene, pa i kad okrenem i skrenem pogled, ne mogu da je promašim, podsjeća me....ogriješih se.Zaboravih na svoj mali danasnji uspjeh,gorak neki osjecaj, vjedje mi se skupile, oči napola zatvorila, oborih glavu....kriva sam.
"Pa čula si price, nisi gluha...narod kaze...prica...pa nije nastala, neka steta, a i eto desilo se samo...sudbina. Šta se prekorjevam toliko" - opravdavam samu sebe.
Ali...koliko U stvari mislim o svojim postupcima? Dal ikad pomislim na posljedice prije nego pustim jezik? E zaista je insan komplikovan , samoziv, zanesen,ponesen,...
Kad bih mogla sad presložiti dogadjaj od prije desetak dana...da, zapazila bih je sigurno, teško bi bilo to izbjeći, lijepa je ...Ali ne bih to pokazala, sasvim polako i s osmjehom , prošla bih pored te skromne djevojke, u prolazu bih vidjela njen osmjeh, čula njen glas, kako se u žurbi s nekim oprašta za taj dan, punih ruku zaključava auto, i ključ kad joj ispadne ne bih se sagnula dohvatiti ga, i nestala bih na ulici već od ranog jutra punoj ljudi...ne bih je pitala za ime, i sve ostalo što sam izrekla, ne bih....sutila bih.
I ne bi bilo tog iznenađenja, zgađenosti, pitanja, i te tolike količine straha, ....ničeg od toga ne bi bilo, ničeg što se u samo jednoj sekundi moglo vidjeti u njenim očima.. Ni suza koje je panično brisala odlazeći...
"Preslazi koliko hoćeš ono je tako kako je....Kraj je takav kakav je....ovo popraviti ne mozes, kriva si..."
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
Ja iz ovog shvatih da si imala aferu sa nekom ženom 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies