Samo da kažem
Re: Samo da kažem
.............................................................................................
Ma i nju cu da nabavim ako ce te prelepe oci biti tu da sijajuLana wrote: ↑Sun Feb 16, 2025 10:14 pmBogami za moje stvari ce ti trebati i prikolica josNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Feb 16, 2025 10:11 pmNisam jos Lana ali Boze zdravlja, ovih dana cu
Hvala ti puno![]()
Taman cu imati mesta i za tebe i za tvoje stvari![]()
![]()
Vjetar wrote: ↑Sun Feb 16, 2025 10:15 pmMa ne zbog mene nego sam sina stavio pozadi, zamisli kada detetu od osam godina ne fali puno da glavom dohvati krov. Hocu reci, barem ovaj sto sam isprobao kao da su mu ta sedista podignuta...
e, novi momenti. mijenjaj marku. nadji sa blizim sjedishtem
..
.............................................................................................
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Feb 16, 2025 10:20 pmNe znam, ne bi trebalo da se mogu podizati zadnja
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Feb 16, 2025 10:20 pmA koliki ti je to mali
Vjetar wrote: ↑Sun Feb 16, 2025 10:24 pmTako mi delovao taj auto. Sutra imam tri termina ali prvo idem ovaj sa linka da pogledam. Ako je sve ok, uzecu njegaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Feb 16, 2025 10:20 pmNe znam, ne bi trebalo da se mogu podizati zadnja![]()
blackadder wrote: ↑Sun Feb 16, 2025 10:25 pmOtprilike 1m 40cm
zashto ne kupish njemachki.. kvalitet je bolji
UpdatePeace wrote: ↑Sun Feb 16, 2025 2:40 pmDobar dan svima![]()
Koliko je sinoc padalo i puhalo![]()
Ovo sam cula, rekoh odnijet ce nas negdje.
Ustala da proucim ezan. Znam da su stari ljudi i nasem selu uvijek to radili za vrijeme velikih oluja, i znam da je uvijek pomoglo. Tako je i moj ezan sinoc pomogao. Momentalno se nevrijeme smanjilo.
Al sam se u mraku, vracajuci se do kreveta, zveknula nogom u krevet. I to zbeknula da volja, u kost, jutros ima kvrga![]()
Nije ovo sinoc bila obicna oluja, to je bio tornado
.. razmisli. da li ti zbilja treba toliki gepek.. radi par putovanja.. poredjenje sa kvalitetom..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Feb 16, 2025 10:42 pmNemacki imam sada (Touareg ) ali mi treba veci gepek zbog putovanja. Iako ni gepek Touarega nije los.
Može li ne biti muka zbog ponedjeljka sutra 
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
Kako su se lijepo nizali jutra, dani i noći.
Naše.
Kod mene sunčan ponedjeljak. A i da je kiša, opet bi bilo isto. Ne ureklo se.
Naše.
Kod mene sunčan ponedjeljak. A i da je kiša, opet bi bilo isto. Ne ureklo se.
Eh.. vrijeme je za 
Jedu mi se krafne.. 
A meni strudle 
Zvaka . gdje si

Kofer update: Isplatit će mi vrijednost svega što je u koferu, što sam ja sračunala da je oko 500 KM i poslala prije. S tim da će mi vozači to isplatiti, nazvali me danas i meni sad žao tražiti toliko od njih. Kao ne ide preko cijele kompanije 
Per aspera ad astra 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6640 Views
-
Last post by Vanilla
-