Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Ako se računa Rituals set od 40€ i prljavi veš kao vrijedno onda jesam, ali ne gasim još nadu
Per aspera ad astra 
Ovaj je bio: https://www.rituals.com/en-nl/the-ritua ... link=falsedrle wrote: ↑Mon Feb 03, 2025 1:41 pmovo? https://lyko.com/sv/rituals/rituals-the ... t-16efc3ca
mora san guglat
Per aspera ad astra 
a šta je u ostavljenom koferu?
Wow
Nasmijalo me, sorry.
Nadam se da ce se pojaviti s neke strane.
Lijep pocetak sedmice svima zelim
.zamjenio' znachi da je izgled kofera . isti/ boja / velichina?
.. ja bih taj otvorila. s namjerom. da mozda, ima neki trag. neki papir s imenom te osobe/ kao i kojeg je pola..
.. kad putujem.obavezno u koferu imaju i moji podaci..
mozda i taj zeli svoj kofer.. 
.. ja bih taj otvorila. s namjerom. da mozda, ima neki trag. neki papir s imenom te osobe/ kao i kojeg je pola..
.. kad putujem.obavezno u koferu imaju i moji podaci..
.............................................................................................
Da, da. Boja i veličina su iste. Ovorili su drugi kofer na stanici, ali nisu ništa našli. Na mom koferu ima ime i prezime i broj telefona, a i valjda će se neko javiti prevozniku. Nadam se da nije nikome u cilju da zadrži moje stvariBella wrote: ↑Mon Feb 03, 2025 4:48 pm.zamjenio' znachi da je izgled kofera . isti/ boja / velichina?
.. kad putujem.obavezno u koferu imaju i moji podaci..mozda i taj zeli svoj kofer..
![]()
Per aspera ad astra 
vjerovatno i taj ili ta. sada grmi po nekom selu. kako joj je neka uzela kofer.. :m.
.............................................................................................
Pa bilo bi lijepo da kontaktira bilo koga. Doduše s pozitivne strane: nikad se ne bih natjerala na šoping, a moram osvježiti ormar. Sad kako nemam nijednu crnu majicu prisiljena sam
Per aspera ad astra 
Dobro veče dobri ljudi.
Aman od kad se nisam javila.
Poželjeni ste svi redom, ali ako vjerujete ne stižem baš više kao prije.
Potrudim se malo biti aktivnija
Aman od kad se nisam javila.
Poželjeni ste svi redom, ali ako vjerujete ne stižem baš više kao prije.
Potrudim se malo biti aktivnija
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Nisam mogla spavati jer sam bila uzbuđena oko jedne obaveze koju sam imala jutros u pola 9... Probudila se sad i zakasnila 
Per aspera ad astra 
Nisam ni ja nesto najbolje spavala, ostalo mi grijanje na 70 F. Uzasno mi je bio suh zrak.
Lijep dan svima zelim
Lijep dan svima zelim
Halali kofer.
Svi da kupimo po kofer za biljku 
Vozdra raja
Dobro hvala Bogu svi i sve.
Vladam, doduše ne kraljevski ali i grofovi su nake zvjerke
Moram pofatati ko šta kad gdje...
Dobro hvala Bogu svi i sve.
Vladam, doduše ne kraljevski ali i grofovi su nake zvjerke
Moram pofatati ko šta kad gdje...
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Odakle se Grofica javlja, mislim koja drzava 
UpdatePeace wrote: ↑Fri Jan 31, 2025 2:55 amUp datePeace wrote: ↑Thu Jan 30, 2025 5:09 amUpala sam danas. U zivotu nikad tako pala nisam. Sreca je da nisam nista slomila, sreca da sam i ziva..
Otisla u trgovinu da kupim zemlju za bastu i zapnem za one branike, sto podizu na nekim parkinzima…
Nisam ga vidjela uopce. Pravo se razbila![]()
Koljena mi krvarila, povrijedila prste, udarila se u rame, imam veliku modricu i boli me pri pokretu..
Nisam znala sta me snadje, podic se nisam mogla. Odletila torba od mene dva metra…
Svijet prolazi, gleda me cudno sto sjedim tu, a ja se ne mogu ni podici, nisam sebi dosla…ali niko da ti pridje i pita treba li vam pomoci, jeste li u redu![]()
Nista…Ustenem, kupim zemlju. I tek u autu pocnem plakati.
Vecina bi ljudi cekala hitnu.
Poslije, od kuce, nazovem mamu i ispricam joj sta mi se desilo. Kaze mi - sto ne gledas kud hodas![]()
Smijale smo se, ali bas, do suza.
Zakacim se danas na poslu od ivicu stola.
Mrak mi pao na oci.
Sva sam izranjavana![]()
Ali ziva. I nesto opet vesela![]()
Lijepo spavjate![]()
Zvaknila dodatno u vec razbijeno koljeno.
Istegla misis u ruke u koju sam se tokom ovog pada udarila.
Peace, pazi se..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6629 Views
-
Last post by Vanilla