Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Ego mi sad frca do neba 
Salu na stranu, lepe su to reci. Hvala ti.
Ja ne pricam ekavicu, ali kad imam ljude koji pricaju, onda uvijek lijepo zamijenim za lepo… Ili lipo, kad razgovaram s dalmatincima
Salu na stranu, lepe su to reci. Hvala ti.
Ja ne pricam ekavicu, ali kad imam ljude koji pricaju, onda uvijek lijepo zamijenim za lepo… Ili lipo, kad razgovaram s dalmatincima
Nista nisam slagao
Nema na cemu samo sam iskren.
Kako god da pises meni je svejedno, razumemo se u svakom slucaju. Na to nisam obracao paznju, ljude delim jedino na normalne i nenormalne.
Cast mi je da sam na ovom forumu i da mogu citati te
Kako god da pises meni je svejedno, razumemo se u svakom slucaju. Na to nisam obracao paznju, ljude delim jedino na normalne i nenormalne.
Cast mi je da sam na ovom forumu i da mogu citati te
Kako smo se ja i macka izgrijale pored kamina nocas
Nisam do kraja noc gubila, procitah pola knjige.
Lepo svi spavajte
Nisam do kraja noc gubila, procitah pola knjige.
Lepo svi spavajte
opet nedelja. : kafa; farbanje kose, mikser -tijesto za pitu. danas tri planiram..

.............................................................................................
nashla sam 'baje'(sitne prozirne0, shta je to
.............................................................................................
Ponecu ja brasno 
jah .... brashno puno'svaba' shpijuna
.
...
Sada jedino ja da ti dostavljam nemacke proizvode ;-)
Hej,de mi reci da li postoji americka radnja za nike itd.a da salje pakete za Nemacku? Hocu reci,da kupujem online u tim radnjama a da mi oni salju ovamo
Hej,de mi reci da li postoji americka radnja za nike itd.a da salje pakete za Nemacku? Hocu reci,da kupujem online u tim radnjama a da mi oni salju ovamo
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 05, 2025 5:12 pmSada jedino ja da ti dostavljam nemacke proizvode ;-)
. hm.. jesi li probao Amazon, inache nisam u toku..kako kupiti van svoje zemlje...
. mada naruchivala sam sa engl. sitova.. i dolazilo u USA.. ali to se vidi i kad si na tom situ. gdje sve shalju..
Ma sta god ti treba reci ti tvojoj zvakiBella wrote: ↑Sun Jan 05, 2025 5:53 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 05, 2025 5:12 pmSada jedino ja da ti dostavljam nemacke proizvode ;-)
Hej,de mi reci da li postoji americka radnja za nike itd.a da salje pakete za Nemacku? Hocu reci,da kupujem online u tim radnjama a da mi oni salju ovamo.eh. ne znam da li sam ishta pozeljela. kupovala sam .kobasice. ali i to rijetko jedem. htjela probati . deterdjent .. za odjechu. i nisam ..
![]()
. hm.. jesi li probao Amazon, inache nisam u toku..kako kupiti van svoje zemlje...
. mada naruchivala sam sa engl. sitova.. i dolazilo u USA.. ali to se vidi i kad si na tom situ. gdje sve shalju..
Nisam mislio na amazon,ebay itd. Nego neke americke radnje koje imaju svoje sajtove kao sto na primer ovde ima Zalando,sportscheck,peek-cloppenburg itd.
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 05, 2025 6:18 pmMa sta god ti treba reci ti tvojoj zvakiBella wrote: ↑Sun Jan 05, 2025 5:53 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 05, 2025 5:12 pmSada jedino ja da ti dostavljam nemacke proizvode ;-)
Hej,de mi reci da li postoji americka radnja za nike itd.a da salje pakete za Nemacku? Hocu reci,da kupujem online u tim radnjama a da mi oni salju ovamo.eh. ne znam da li sam ishta pozeljela. kupovala sam .kobasice. ali i to rijetko jedem. htjela probati . deterdjent .. za odjechu. i nisam ..
![]()
. mada naruchivala sam sa engl. sitova.. i dolazilo u USA.. ali to se vidi i kad si na tom situ. gdje sve shalju..![]()
Nisam mislio na amazon,ebay itd. Nego neke americke radnje koje imaju svoje sajtove kao sto na primer ovde ima Zalando,sportscheck,peek-cloppenburg itd.![]()
..jedini nachin da saznash je da se logujesh i kupish. na checkout. ches saznati .
.zashto ne ebay. mozesh nachi, nove. za . jako malo para..
Xaxaxa kako si mi simpaticna takvaBella wrote: ↑Sun Jan 05, 2025 6:42 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 05, 2025 6:18 pmMa sta god ti treba reci ti tvojoj zvakiBella wrote: ↑Sun Jan 05, 2025 5:53 pm
.eh. ne znam da li sam ishta pozeljela. kupovala sam .kobasice. ali i to rijetko jedem. htjela probati . deterdjent .. za odjechu. i nisam ..
![]()
. mada naruchivala sam sa engl. sitova.. i dolazilo u USA.. ali to se vidi i kad si na tom situ. gdje sve shalju..![]()
Nisam mislio na amazon,ebay itd. Nego neke americke radnje koje imaju svoje sajtove kao sto na primer ovde ima Zalando,sportscheck,peek-cloppenburg itd.![]()
'tvojoj zvaki'.. aloo gdje smo to..
![]()
![]()
..jedini nachin da saznash je da se logujesh i kupish. na checkout. ches saznati .
.zashto ne ebay. mozesh nachi, nove. za . jako malo para..![]()
Ebay.de je ovde kod mene. Pretpostavljam da je britanski i americki ebay.com
Spavala cijelih 12 sati
Lijepu nedjelju vam zelim
Lijepu nedjelju vam zelim
. tachno. ne vjerujem da che privatna osoba. slati paket van Amerike ili EUNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 05, 2025 6:51 pm
..
Pa Nemacka je u EUBella wrote: ↑Sun Jan 05, 2025 7:30 pm. tachno. ne vjerujem da che privatna osoba. slati paket van Amerike ili EUNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 05, 2025 6:51 pm
..
. nije hengleskaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 05, 2025 8:05 pmPa Nemacka je u EUBella wrote: ↑Sun Jan 05, 2025 7:30 pm. tachno. ne vjerujem da che privatna osoba. slati paket van Amerike ili EUNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 05, 2025 6:51 pm
..![]()
. ma .kupi lokalno..
. jutros. dobra.............................................................................................
Lijep pocetak sedmice vam zelim
Djeca se danas kod nas danas vracaju u skolu, zimski raspust zavrsio.
Koje je olaksanje na cestama kad ne idu.
Djeca se danas kod nas danas vracaju u skolu, zimski raspust zavrsio.
Koje je olaksanje na cestama kad ne idu.
Napravila sam sebi caj, koji dugooooooooooooo, dugo nisam pila... a bas mi godi... Zapeceni braon secer i dodala sam u njega sok od limuna..(koji je rastao u mojoj sakciji )..Stablo limuna ima jos jedan plod, a tri sam vec upotrebila... 
Primas li drustvo 
Popila vec... 
Dobro jutro/dan dobri ljudi 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-