Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Gledo si da vozis mixer?
Poznavali smo nekoga, nepustio je, ne znam koji je razlog bio.
Da, to je ta satnica kod njih.
Inace vozaci mogu zaraditi.
Nps UPS drivers izadju i do $150,000 na godisnjem novio, nekon 5 god radnog staza.
Ali pocrkaju. Svaki dan osim nedjelje po 10-12 sati.
Kamioni bez klima.
Trump je obecao da nece uzimati porez na prekovremene sate.
Ostaje da se vidi.
Tome se mnogi raduju.
ništa ups ništa ops samo mixer ili dump
eto govorim ti da je od njih četvoro jedan ostao znači da se može opstat, stim da je ovima više smeta teritorij nego sami posa jer ih je slalo u amo reć regije sa slabijon naseljenosti amo reć ka da ih u nas smisti u liku. a za ove malo civiliziranije regije ni nebi mogli dobit te njihove vize.
ali to je skroz glupo sa tim porezima, mislin da je to dobro i za tebe i za gazdu ako ćeš radit prikovrimene kod njega, tu si sve već znaš...nego sad tražit dodatni posa okolo a imaš mogućnosti u svojoj firmi, glupo skroz.
pa sad vozim jednog bez klime a znaš šta je liti ovde
eto govorim ti da je od njih četvoro jedan ostao znači da se može opstat, stim da je ovima više smeta teritorij nego sami posa jer ih je slalo u amo reć regije sa slabijon naseljenosti amo reć ka da ih u nas smisti u liku. a za ove malo civiliziranije regije ni nebi mogli dobit te njihove vize.
ali to je skroz glupo sa tim porezima, mislin da je to dobro i za tebe i za gazdu ako ćeš radit prikovrimene kod njega, tu si sve već znaš...nego sad tražit dodatni posa okolo a imaš mogućnosti u svojoj firmi, glupo skroz.
pa sad vozim jednog bez klime a znaš šta je liti ovde
al da mi se vratiti u rikverc zaprdio bi onda sa njima u kanadu
Neka te ba tu.
Uzivaj sa svojim svijetom.
Uzivaj sa svojim svijetom.
A sto svi sanjaju o vise novca 
a volio bi bar po godine da san oša...reka san već da guzica vidi puta, malo te običaje i tako 
Back in 2021, Jessica Jeffreys became Sunrock Canada’s first female driver! She received her new Kenworth truck in Fenelon Falls, Ontario. We’re proud of the dedicated and highly skilled technicians, equipment operators, drivers, administrative staff and managers who make up the Sunrock team.
https://scontent.fzag5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=677E37B8
jessicu za mentoricu
https://scontent.fzag5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=677E37B8
jessicu za mentoricu
Hello 
Halo Lana
Lep i uspesan dan ti zelim
Lep i uspesan dan ti zelim
i tebi ..lep dan

.............................................................................................
Jutros kod mene -2 C
Nalozila vatru, zamijesila kiflice, planiram ispeci kolace s borovnicama, rodica se zakazala na kafu u 2 pm.
Lijep dan vam zelim ljudi
Nalozila vatru, zamijesila kiflice, planiram ispeci kolace s borovnicama, rodica se zakazala na kafu u 2 pm.
Lijep dan vam zelim ljudi
Da li je i rodica na forumu, da je pozdravim
Ti vredna od ranog jutra...
Hvala Peace, tebi i tvojima takodje lep i uspesan dan zelim

Ti vredna od ranog jutra...
Hvala Peace, tebi i tvojima takodje lep i uspesan dan zelim
Nije, ona je u 30im, na ig je.
Ima li zime kod vas?
Posaljite mi malo snijega
Posaljite mi malo snijega
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
ovoliko snega kod nas nije palo zbirno 5 godina
nije da ga prizivam
ne volim sneg i ne volim da ga čistim ali mi je žao zbog dece
nije da ga prizivam
Legal Alien
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Jan 04, 2025 9:43 pmNeka je ziva i zdrava. Ako je na tebe onda je super.
Lepa je, dva se oka ne mogu nagledati.
I ljudima smo toliko slicne, da nekad u Bosni misle od mene da je dosla ona, od nje da sam ja.
Muzevi, i moj i njen, misle da licimo ko rodjene sestre.
Ja sebe ipak nd dozivljavam toliko lepom koliko nju vidim.
I super je ko osoba. Veoma posvecana k tome da sebe unaprijedi, sebe ko bice.
I s te strane smo slicne, imamo mnogo, mnogo slicnosti, i mnogo, mnogo mozemo razgovarati…
I uvijek smo poslije susreta bogatije obje za neka korisna znanja.
Ja bi ovo volilabakterijasmarsa wrote: ↑Sat Jan 04, 2025 9:13 pmovoliko snega kod nas nije palo zbirno 5 godina
nije da ga prizivam
Peace wrote: ↑Sat Jan 04, 2025 10:14 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Jan 04, 2025 9:43 pmNeka je ziva i zdrava. Ako je na tebe onda je super.
Lepa je, dva se oka ne mogu nagledati.
I ljudima smo toliko slicne, da nekad u Bosni misle od mene da je dosla ona, od nje da sam ja.
Muzevi, i moj i njen, misle da licimo ko rodjene sestre.
Ja sebe ipak nd dozivljavam toliko lepom koliko nju vidim.
I super je ko osoba. Veoma posvecana k tome da sebe unaprijedi, sebe ko bice.
I s te strane smo slicne, imamo mnogo, mnogo slicnosti, i mnogo, mnogo mozemo razgovarati…
I uvijek smo poslije susreta bogatije obje za neka korisna znanja.
Drago mi je cuti to. Kao sto rekoh, cim je na tebe znaci da je kvalitetna osoba. Nije lepota samo spoljasnji izgled vec covek postaje dodatno lepsi ako u sebi ima postovanja,postenja,lepo vaspitanje pa cak i lepo/kulturno oblacenje. Sve to daje izgled coveka. Tako da si ti, slobodno mogu reci lepa devojka (da ne kazem zena ). Nacitana, tvoj vokabular je ogroman, da se primetiti na osnovu tvojih napisanih recenica.
Neka ste vi meni svi zivi i zdravi. I da vam se nastavi uspon po pitanju svega.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6628 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies