O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
Re: O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
. upoznala sam nekoliko nijemaca ovdje. . s nekim se kratko druzila. sve skupa. nisu za druzenje...
Njemachka je vjerujem lijepa.. chista.. nisam bila.. no.sada je naseljena . 'strancima' i to mi se ne svidja.. vjerujem da je guzva s njima.
.. jedan nijemac .koji je imao stanove za izdavanje.. jako se zalio na turke. . ne respektuju nikoga.. mislio je na mladje osobe. sluchaj. da se ne sklanjau. ne pozdravljaju itd. jugoslovene je jako hvalio.. . umro je prije nekoliko god. u 96 god. nikad se tamo nije vratio samo posjechivao i to je letio za bozich jer je manje guzve i karte jeftinije..
a nije da nije imao novaca platiti.ali kaze. ne da mu krv... nikad se nije zenio.. bio je 'od reda' jer je i bio vrlo obrazovan..
kos mene ih ima. ali , sve prostrano. izgube se .. i ne iritiraju..... za sada..
ova nasha je bila specifichno losha.. nisam mogla vjerovati . koji set ideja u glavi ima..
..ima sina..samohrana majka.. i to je jedan od razloga. znam...
.
neda mi se pisati. ima dosta bisera..
od tada. ne sklapam nova poznanstva..
. nemash izbora. probaj s agentima. mozda 6 mjeseci....
trebash i namjeshtaj kupiti zar ne ?
Njemachka je vjerujem lijepa.. chista.. nisam bila.. no.sada je naseljena . 'strancima' i to mi se ne svidja.. vjerujem da je guzva s njima.
.. jedan nijemac .koji je imao stanove za izdavanje.. jako se zalio na turke. . ne respektuju nikoga.. mislio je na mladje osobe. sluchaj. da se ne sklanjau. ne pozdravljaju itd. jugoslovene je jako hvalio.. . umro je prije nekoliko god. u 96 god. nikad se tamo nije vratio samo posjechivao i to je letio za bozich jer je manje guzve i karte jeftinije..
kos mene ih ima. ali , sve prostrano. izgube se .. i ne iritiraju..... za sada..
ova nasha je bila specifichno losha.. nisam mogla vjerovati . koji set ideja u glavi ima..
..ima sina..samohrana majka.. i to je jedan od razloga. znam...
.
od tada. ne sklapam nova poznanstva..
. nemash izbora. probaj s agentima. mozda 6 mjeseci....
trebash i namjeshtaj kupiti zar ne ?
.............................................................................................
Kao sto sam rekao vise puta,u svakoj naciji imas dobrih i losih ljudi pa tako i tih turaka...
I ovde gde sam sada ih nema,mozda par njih sretnem negde ali kada sam ziveo bas u gradu tu ih ima mnogo i uglavnom su bili nevaspitani,neuredni...uvek kod tih zgrada u kojima zive bude neuredno,prljavo,namestaj,igracke pobacane ispred,po putu,kese,sve zivo bacaju... Ovde imas jednom mesecno pravo nazvati sluzbu koja dolazi kamionom i kupi stvari koje ti ne trebaju...ti ih nazoves recimo danas oni dolaze za dve nedelje otprilike i ti par dana pre njihovog dolaska izbacis na ulicu sve sto ti u kuci ne treba,oni dodju i odnesu to u smece. I tada ovi turci iznose pa pobacaju sve okolo dok svi drugi spakuju lepo na odredjeno mesto.
Nemci mnogo stede ali ja ih razumem iz jednog razloga. Ovde je davno bila nekakva kriza gde su jedva porezivljavali mozda cak i dva puta,od tada svaki nemac stedi i gleda da uvek ima para na raucnu,ustedjevinu...Ti mozes da sretnes na ulici nemaca da na sebi ima garderobu od svega 15-20 eura a da je bas taj prepun para,da vozi skup auto,da ima ogromnu kucu itd. Njima je vazno da imaju dobru kucu,dobar,udoban i bezbedan auto i da putuju po svetu. Na to trose pare i naravno gledaju da ugrabe najjeftiniju varijantu. Njega ne mozes videti da je kao mi,izadjemo nebitno je ko placa,pije se,jede se,ne razmislja se o ceni. I nemac nece tek tako da te primi u kucu ali ako te primi znaj da te jako ceni i postuje.
U globalu Nemacka je uredjena zemlja...eto,ako nekada budes dolazila javi se...Ili ako ti bilo sta zatreba ovde, tu sam...
Da,namestaj se treba kupiti...tacnije ja sam vec kupio i narucio...nesto je stiglo nesto jos ne...Roditelji su mi trenutno u Srbiji pa sam zato sada narucio dok su tamo da to stigne sve...Poslacu ti neke slike kada bude gotovo ...
I ovde gde sam sada ih nema,mozda par njih sretnem negde ali kada sam ziveo bas u gradu tu ih ima mnogo i uglavnom su bili nevaspitani,neuredni...uvek kod tih zgrada u kojima zive bude neuredno,prljavo,namestaj,igracke pobacane ispred,po putu,kese,sve zivo bacaju... Ovde imas jednom mesecno pravo nazvati sluzbu koja dolazi kamionom i kupi stvari koje ti ne trebaju...ti ih nazoves recimo danas oni dolaze za dve nedelje otprilike i ti par dana pre njihovog dolaska izbacis na ulicu sve sto ti u kuci ne treba,oni dodju i odnesu to u smece. I tada ovi turci iznose pa pobacaju sve okolo dok svi drugi spakuju lepo na odredjeno mesto.
Nemci mnogo stede ali ja ih razumem iz jednog razloga. Ovde je davno bila nekakva kriza gde su jedva porezivljavali mozda cak i dva puta,od tada svaki nemac stedi i gleda da uvek ima para na raucnu,ustedjevinu...Ti mozes da sretnes na ulici nemaca da na sebi ima garderobu od svega 15-20 eura a da je bas taj prepun para,da vozi skup auto,da ima ogromnu kucu itd. Njima je vazno da imaju dobru kucu,dobar,udoban i bezbedan auto i da putuju po svetu. Na to trose pare i naravno gledaju da ugrabe najjeftiniju varijantu. Njega ne mozes videti da je kao mi,izadjemo nebitno je ko placa,pije se,jede se,ne razmislja se o ceni. I nemac nece tek tako da te primi u kucu ali ako te primi znaj da te jako ceni i postuje.
U globalu Nemacka je uredjena zemlja...eto,ako nekada budes dolazila javi se...Ili ako ti bilo sta zatreba ovde, tu sam...
Da,namestaj se treba kupiti...tacnije ja sam vec kupio i narucio...nesto je stiglo nesto jos ne...Roditelji su mi trenutno u Srbiji pa sam zato sada narucio dok su tamo da to stigne sve...Poslacu ti neke slike kada bude gotovo ...
Region ušao u "novu fazu" rata: Vođa Hezbolaha najavio osvetu Izraelu
.............................................................................................
Sve je rezija i cirkus bolesnika a strada neduzan narod...
objektivno. nije ni narod neki.. 
Nemoj tako...Ima nas i normalnih...Za one koji uzimaju novac od stranke ili dobijaju zaposljenje preko stranke me bas briga. Sami su svoj obraz prodali. Kada ces u Germaniju da ti budem vodic

..ne shvatam, ovoliku pompu oko nje.... ko kardashijni
Kada god nekome opadne popularnost onda se ili desi pokusaj atentata ili se pojave seksi snimci...Mada sada je period pokusaja atentata, verovatno da svi budemo u strahu i da tako zivimo...taj neki fazon....
kao ovaj ..
misli ona je zensko. caja che pasti na lepe ochi .
de ti u zatvor. prenochi. 
eto, on zna da je bila .obichna rutinska kontrola
Sajfer otkrio zbog čega je uhapšen: "Rekao sam policajcu: 'Ne možeš tako čobane jedan da pričaš sa njom'. Poslije su me priveli"
i nije ..
Zbog hapšenja je morao otkazati nastup u Cazinu, a sutradan je već održao koncert pred mnogobrojnom publikom u Budvi.
Danas je Sajfer za srpske medije govorio o detaljima hapšenja. Kaže da je stao u odbranu svoje supruge Lele.
“Bila je obična rutinska kontrola i bilo je nešto u vezi mog auta. Prijatelj, DJ i ja, nema niko od nas srbijansko državljanstvo, a auto mi je sa srbijanskim tablama i vodi se na suprugu. I bilo je nešto oko auta, punomoć. I ona je otvorila prozor i rekla “Na mene je automobil, nema nikakvih problema, sve u redu”. On u smislu “Nisam tebe ništa pitao”, ja mu kažem “Ne možeš tako čobane jedan da pričaš sa mojom ženom”…riječ na riječ. “Hoćeš da te privedemo?”. “Hoću, privedi me, šta mi možeš, ništa?”. I onda su me priveli i bio sam tamo par sati, negdje oko 4, 5 ujutru. Uručili mi tu kaznu, pustili me i to je to.
eto, on zna da je bila .obichna rutinska kontrola
Ko je sada Sajfer? Odakle ispadaju ti likovi?
. mislim da je jaran, Jale i Bube

Kako sam pospana,ali mi se ne ide na spavanje 
Ti nemoj na spavanje, druzi se sa nama
Mi ovde nikada ne spavamo
Mi ovde nikada ne spavamo
Ih znaci nisam jedina nocna pticaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:09 amTi nemoj na spavanje, druzi se sa nama![]()
Mi ovde nikada ne spavamo![]()
Nisi...Gomilu nas muci nesanicaLana wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:17 amIh znaci nisam jedina nocna pticaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:09 amTi nemoj na spavanje, druzi se sa nama![]()
![]()
Reci sta pijes da te posluzimo
Sve osim alkohola mozeNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:18 amNisi...Gomilu nas muci nesanicaLana wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:17 amIh znaci nisam jedina nocna pticaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:09 amTi nemoj na spavanje, druzi se sa nama![]()
![]()
![]()
Reci sta pijes da te posluzimo![]()
Cedevita za damu 
A ja bas ne volim zovu nikakoNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:27 amOd zove ti je najlepsa a ti biraj![]()
cede vita za damu
limun za drugaricu

koja fora.
. lepo sam,izjavila da ne idem na odmor..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 249 Views
-
Last post by Peace
-
- 113 Replies