Samo da kažem
Re: Samo da kažem
U redu, razumela si me BellaBella wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 4:54 pm.. to ti mislish.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 7:31 amNisi me razumela u potpunosti ali ok. Na kraju krajeva svi smo mi razliciti, ne bi ni bilo interesantno da smo svi isti ...
moj odgovor je. ja sam te razumjela.. po mojim kriterijima.....i tvojim mishljenima o empatiji i kako je ti dozivljavash..
.
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Danas je dan kada sam izvršio jedan roditeljski zadatak
Ćera mi je diplomirala
Ćera mi je diplomirala
Legal Alien
Opa,lepo...bakterijasmarsa wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 10:13 pmDanas je dan kada sam izvršio jedan roditeljski zadatak
Ćera mi je diplomirala
Sve cestitke vama... Neka ste zivi i zdravi,sve najbolje vam zelim...
I da tvoja cerka nastavi istim putem
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Hvala punoNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 10:19 pmOpa,lepo...bakterijasmarsa wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 10:13 pmDanas je dan kada sam izvršio jedan roditeljski zadatak
Ćera mi je diplomirala
I da tvoja cerka nastavi istim putem![]()
Legal Alien
Nema na cemu, normalna stvar. Lepo je kada neko ostvari bilo kakav uspehbakterijasmarsa wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 10:22 pmHvala punoNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 10:19 pmOpa,lepo...bakterijasmarsa wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 10:13 pmDanas je dan kada sam izvršio jedan roditeljski zadatak
Ćera mi je diplomirala
I da tvoja cerka nastavi istim putem![]()
bakterijasmarsa wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 10:13 pmDanas je dan kada sam izvršio jedan roditeljski zadatak
Ćera mi je diplomirala
Bravo
Je li bilo suza?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Bilo je i suza i smeha i veselja
a tek treba da se proveselimo sa prijateljima
a tek treba da se proveselimo sa prijateljima
Legal Alien
Tako i treba 
Pozz 
Pozdrav i tebi.
Zauzet mi vikend bio.
Pozdrav svima
Pozdrav svima
Jesam.
Pozdrav svima
Pozdrav svima
To je uvek lepo cuti
Pozdrav i tebi

Pozdrav i tebi
imamo jednu seciju u ordinaciji i trenutno lezim na njoj. i tako cu do 8 ako ne izleti neki poso daleko bilo
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
. to je raj .. kod mene je lezaljka za plazu..... .nije udobna ali, za nekada sat lezanja ---- moze..
.............................................................................................
za vikend sam prodo kola i kupio kombi. kombi sam uzeo da rentam arapima. imo sam par dana nesta da ga sredjujem i vec je od sutra rentan na 20 dana. rento sam ga 120 maraka po danu.
bolje da sam kupovo kombije nego sto sam se skolovo bgm.
bolje da sam kupovo kombije nego sto sam se skolovo bgm.
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
odlicha investicija... no, kako si se osigurao za moguche shtete na kombiju ili nedaj boze udes kakav..
.. nije .......... bolje. tvoja profesija je .... jedna od boljih...
narod voli slatko. pusenje. krckanje oraha ..
a i priroda nas je nadarila . vechina zemalja u Eu imaju loshe zube..
.. nije .......... bolje. tvoja profesija je .... jedna od boljih...
.............................................................................................
Lijepo spavajte 
ne vozi oniBella wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 7:03 pmodlicha investicija... no, kako si se osigurao za moguche shtete na kombiju ili nedaj boze udes kakav..![]()
.. nije .......... bolje. tvoja profesija je .... jedna od boljih...narod voli slatko. pusenje. krckanje oraha ..
nas covjek vozi
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
. super , svakako.....Revizor wrote: ↑Wed Jul 03, 2024 6:06 pmne vozi oniBella wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 7:03 pmodlicha investicija... no, kako si se osigurao za moguche shtete na kombiju ili nedaj boze udes kakav..![]()
.. nije .......... bolje. tvoja profesija je .... jedna od boljih...narod voli slatko. pusenje. krckanje oraha ..
nas covjek vozi
. poznajem tipa( veteran ) .koji je tako vozio Amise, sa sjevera do juga.. no,sad su nekima dozvolili da i sami mogu voziti. pa mu je biznis utanjio..
jel to oni voze bez vozacke hahaBella wrote: ↑Wed Jul 03, 2024 6:51 pm. super , svakako.....Revizor wrote: ↑Wed Jul 03, 2024 6:06 pmne vozi oniBella wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 7:03 pmodlicha investicija... no, kako si se osigurao za moguche shtete na kombiju ili nedaj boze udes kakav..![]()
nas covjek vozi![]()
. poznajem tipa( veteran ) .koji je tako vozio Amise, sa sjevera do juga.. no,sad su nekima dozvolili da i sami mogu voziti. pa mu je biznis utanjio..![]()
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6625 Views
-