O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
Re: O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
.............................................................................................
jos sam otecen od vadjenja zuba i jos boli 
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
Osjećam se divno takve komplimente sam dobila danas …
Nije sa ih me dobivam, ali su mi godilli..
Nije sa ih me dobivam, ali su mi godilli..
I treba da ih dobijas kada si ih zasluzila

Uskoro pocinje finale Vimbldona...Sta mislite,ko dobija? Pratite li tenis uopste
Ja ga nisam pratio dok se Djokovic nije pojavio,tako da me verovatno nece zanimati ni kada se on povuce iz tenisa
Ja ga nisam pratio dok se Djokovic nije pojavio,tako da me verovatno nece zanimati ni kada se on povuce iz tenisa
drug se kladio da ce alcaraz preteci djokovica po zavrsetku karijere a momku 21 godina. ima makar 15 godina da ceka listic 
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
sto mi dobro dodje ovaj produzeni vikend
valjalo bi da je svaki ovakav bgm
valjalo bi da je svaki ovakav bgm
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
Ja mislim da hoce...Ipak je to zapadni sport...Ne vole Djokovica i to sto je on taj koji je razdvojio njihove miljenike Federera i Nadala, poslao ih u penziju. A i mali nece imati nikakvu konkurenciju kada se Djokovic povuce...Vidis da on operisao koleno pre esec dana i stigao do finala
ne pratim..
gledati kako se dobacuju tamo-amo.. neke chudne glasove ispushtaju..
.. dosta i ovog djokovicha.. drama queen.
.. dosta i ovog djokovicha.. drama queen.
.............................................................................................
I zamisli kolike sume dobijaju za ovo sto rade...
U Srbiji hirurg mesec dana spasava zivote za 1000 eura ako uopstze ima i toliko...a ovi uzimaju milione za par meceva prebacivanja loptice...Mada naravno,imaju neka pravila po kojim moraju da postuju te koji ih placaju toliko...Ali uopsteno gledano,svet je otisao u k.... sa timpreplacivanjem ovih koji se dobacuju preko mreze ili nebitno,koji god drugi sport...
. eto, ceo svet ga mrzi..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jul 14, 2024 2:35 pmPa kada se setim da mu nisu dali da igra jer nije vakcinisan,pa ga drzali zatvorenog u Australiji i sav onaj cirkus,pa ga jednom suspendovali sa US Opena kada je slucajno pogodio onu babu lopticom...![]()
.. oche on bez vakcine.. :cc. e nechesh pa makar lichio na djokoovicha..
ma .moze se nole shepuriti dok je mald i zdrav ..kad dodje kod tog dr s platom od 1000..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jul 14, 2024 3:51 pm![]()
I zamisli kolike sume dobijaju za ovo sto rade...
U Srbiji hirurg mesec dana spasava zivote za 1000 eura ako uopstze ima i toliko...a ovi uzimaju milione za par meceva prebacivanja loptice...Mada naravno,imaju neka pravila po kojim moraju da postuju te koji ih placaju toliko...Ali uopsteno gledano,svet je otisao u k.... sa timpreplacivanjem ovih koji se dobacuju preko mreze ili nebitno,koji god drugi sport...
Kakav si ti lik
Covek je samo rekao ono sto bi svako normalan u toj situacji a to je da se zalaze za slobodan izbor a ne za ucenu iliti prisilu...
Mada i to sa njim je rezija..On satro protivnik toga a u Danskoj kupio 80% fabrike koja se bavi proizvodnjom lekova za taj nevidljivi virus ...
https://www.kurir.rs/sport/tenis/385382 ... avirus-lek
ima situacija.. kad chovjek ne moze da 'odluchuje'... rat/ vremenske nepogode, bolest. itd....
on pravi scene... zashto nije ostao kuchi.. pravila su bila jasna... ne moze se putovati .bez dokumenta/papira, da si primio vakciju--
. sve te stvari koje on radi.. je kao i ona Kerleusha..koju onako ocrni
. sve te stvari koje on radi.. je kao i ona Kerleusha..koju onako ocrni
Vidi,ja misim da je sve predstava u danasnjem vremenu.Ja uvek polazim od toga dok ne uvidim da je nesto istinito...Mi zivimo u takvom vremenu gde se sve rezira...Slucajno kao da vise ne postoji...I kada god cujem da se nesto dogodi ja prvo pomislim da je cirkus...Pazi ti to, covek koji 20 godina putuje po svetu i igra turnire,nije znao da nema vizu
Pritom on tvrdi da je dobio odobrenje da udje u zemlju iako nije vakcinisan jer u suprotnom ne bi kretao na toliki put. Nije retrdiran. Ali opet kazem,uvek mislim da se dve strane dogovore i naprave scenu.Televiziji i novinama odavno ne verujem. Mozda samo vremensku prognozu.,..Mada su i to polako poceli da pretvaraju u kurvarluk ( da izvinete na izrazu ) , nabijaju ih na stikle,teraju da oblace minice,isturaju grudi kao da su posli na plavi most da rade a ne na teelviziju. Svedok sam gomile lazi,ne ovih koje se sada desavaju ali ranijih i od tada ja im ni rec ne verujem. Sada da mi kazu da je danas nedelja ja im ne bih verovao. Tu prednjace BBC, CNN i ostale cirkuzantske televizije pa sve do ovih srpskih uvlakackih koje vode ljudi bez obraza i karaktera...Obraz djon sto bi se reklo...A Karleusa je elita koliko i Milan tarot
Pritom on tvrdi da je dobio odobrenje da udje u zemlju iako nije vakcinisan jer u suprotnom ne bi kretao na toliki put. Nije retrdiran. Ali opet kazem,uvek mislim da se dve strane dogovore i naprave scenu.Televiziji i novinama odavno ne verujem. Mozda samo vremensku prognozu.,..Mada su i to polako poceli da pretvaraju u kurvarluk ( da izvinete na izrazu ) , nabijaju ih na stikle,teraju da oblace minice,isturaju grudi kao da su posli na plavi most da rade a ne na teelviziju. Svedok sam gomile lazi,ne ovih koje se sada desavaju ali ranijih i od tada ja im ni rec ne verujem. Sada da mi kazu da je danas nedelja ja im ne bih verovao. Tu prednjace BBC, CNN i ostale cirkuzantske televizije pa sve do ovih srpskih uvlakackih koje vode ljudi bez obraza i karaktera...Obraz djon sto bi se reklo...A Karleusa je elita koliko i Milan tarot
a malom 'kuriru' verujesh.. :cc.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jul 14, 2024 4:44 pm..Mada su i to polako poceli da pretvaraju u kurvarluk ( da izvinete na izrazu ) , nabijaju ih na stikle,teraju da oblace minice,isturaju grudi kao da su posli na plavi most da rade a ne na teelviziju. Svedok sam gomile lazi,ne ovih koje se sada desavaju ali ranijih i od tada ja im ni rec ne verujem. Sada da mi kazu da je danas nedelja ja im ne bih verovao. Tu prednjace BBC, CNN i ostale cirkuzantske televizije pa sve do ovih srpskih uvlakackih koje vode ljudi bez obraza i karaktera...Obraz djon sto bi se reklo...A Karleusa je elita koliko i Milan tarot![]()
. niko te zene ne tjera da se tako oblache /ponasaju//
Ne verujem ja niti jednom mediju,nista 
I uvek polazim od toga da lazu.
Danas se sve svodi na svlacenje. Novinari vole to da propagiraju.
I uvek polazim od toga da lazu.
Danas se sve svodi na svlacenje. Novinari vole to da propagiraju.
a mushki na poslu da, gledaju.. ali.. hm .. hahaa ..

Govorim kako je sve pretvoreno u to da sve svodi da li neka ima stikle,minic,izbacene grudi. Prvo to gledaju pa onda znanje. I samo se forsiraju slike po novinama kako je neka utegnuta,ima tanga kupaci, pa pogledajte ove grudi,pa najseksi apotekarka,najseksipilniji nezenja bla bla bla itd.itd.
i ti objashnjavash,ko da su svi ostali s Marsa pali.. pa ne vide..
Zgadilo mi se sve. U pravu si,ne treba objasnjavati kada je sve ocito...
.. zashto pratish . blokiraj prachenje toga..
Last edited by Bella on Mon Jul 15, 2024 2:08 am, edited 1 time in total.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ambasad ... /240713095Diplomatsko izbjegavanje
Ambasador Alžira u Srbiji izbjegao da genocid u Srebrenici nazove pravim imenom
. postaje degutantno pisanje i objashnjavanje "novinara'' shta ko i kako treba da se izrazava.
..Kako se ambasador pravdao time da je tema intervjua u beogradskoj Politici bila Dan nezavisnosti, portal Klix.ba je nakon ovog odgovora poslao seriju od nekoliko pitanja koja bi do kraja razjasnila stavove. Odgovori nisu stigli.
..
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Jul 15, 2024 6:13 amJa i blokiram, pokusavam samo sport da citam ali i tu poceli da stavljaju svakakve tekstove, ko koga vara i ostale gluposti![]()
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 249 Views
-
Last post by Peace
-
- 113 Replies