Samo da kažem
Re: Samo da kažem

.............................................................................................
Oh da.bakterijasmarsa wrote: ↑Thu Feb 01, 2024 7:43 pmKako brzo prođe januar
to je jedna dvanaestina godine
Ova godina je leap year, februar ima 29 dana.
sta chu kad sam maleshna i to bash jako

-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Fotografisano sam visibaba ali ne umem postaviti fotografije s telefona
Legal Alien
Idi preko programa https://postimages.org/. Jednostavno je.bakterijasmarsa wrote: ↑Fri Feb 02, 2024 9:54 pmFotografisano sam visibaba ali ne umem postaviti fotografije s telefona
Ja sam imala slobodan dan, i ispunjen do kraja, nekim poslovima koje volim i ljudima koje volim. Koliko se stigne u slobodnom danu, jos kad je dug…
Skoro da se vidi do 6:30. A danas bio jedan od najljepsih i najtoplijih dana u zadnja 3 mjeseca, 19 C, bez oblaka na vidiku.
Cijeli dan mi vrata bila otvorena.
I ne nadjoh ni minut da bar pogledam u forum.
Skoro da se vidi do 6:30. A danas bio jedan od najljepsih i najtoplijih dana u zadnja 3 mjeseca, 19 C, bez oblaka na vidiku.
Cijeli dan mi vrata bila otvorena.
I ne nadjoh ni minut da bar pogledam u forum.
.............................................................................................

Zelim vam lijepu Subotu 
opet se prejedoh. a mozda i nisam. ali to je supa. miso ............ supa za lunch. sa nudlama. udon.. tak. ne volim jesti supe.
:m.
shta se zeni od 80 + go desilo u grads. prevozu ..danas.. sjedila. i isjetila da se neshto deshava oko nogu.. ..pogleda.. nishta, dodje kuchi. izuje cipele.. kad ..
'rez' .. na dijelu malog prsta.. kao da je ziletom uradjeno..
. pa zar se i to deshava.
. sjecham se u moje vrijeme.. bilo je .
ne idi na carsiju s krzom, /kapom/ oko vrata / neko che ti skinuti. ..ili negdje u kafichu. razrezati. koznu jaknu.. ili tako shto..
.
shta se zeni od 80 + go desilo u grads. prevozu ..danas.. sjedila. i isjetila da se neshto deshava oko nogu.. ..pogleda.. nishta, dodje kuchi. izuje cipele.. kad ..
. pa zar se i to deshava.
. sjecham se u moje vrijeme.. bilo je .
.
cheka maca vech par sati.

Evo ja jedem doner.
Inache ok sam
Lijepo spavajte
Radna mi nedjelja.
Radna mi nedjelja.
Svu noc sam sanjala o onom ubistvu sto se desi jucer.
Prepadala se, u nekim momentima dosao i mene neko ubiti, sanjala sumnjive, sanjala kako su razradjovali plan… uhh uzasna noc.
Prepadala se, u nekim momentima dosao i mene neko ubiti, sanjala sumnjive, sanjala kako su razradjovali plan… uhh uzasna noc.
. machka jede doner..
inache..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies