Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Peace..
kako si? 
.............................................................................................
Cao Peaco

. eto ..vidish ne treba tu puno da budes dobar..
.. dobra sam. nedeljni radovi..... ko robot. kosa/ hljeb/ vesh mashina trucka.. balalala
.............................................................................................
Re: Moja glasna razmisljanja
..machak..
Neke sam postove izmjestila ovdje.
Hladno jutro, vatru nam nalozila.
Frendica svratila na kafu.
Planiram otici sa sinom u shoping.
Navecer smo ipak isplanirali odjenuti se u toplo i otici u centar.
Lijep vam dan ljudi
Hladno jutro, vatru nam nalozila.
Frendica svratila na kafu.
Planiram otici sa sinom u shoping.
Navecer smo ipak isplanirali odjenuti se u toplo i otici u centar.
Lijep vam dan ljudi
#skimsitakavsi
munčawwwe moj...tak to...
hladno Bgm nesto danas..i sad trenutno....
Munčowwwa samo neshto oko kuche...tamo vamo...drzh ne daj...drzh mashinu..
shta je za ruchak ?
..zashto si onda sakrio sjekiru, negdje u hodniku...
machaknekontamme..
Re: Vijesti danas
e i ti si komichan sa tim 'krevetom'
Shto komichan bona ne bila? Pa nisi se ni ti udala za golju vech za onog koji ima i koji ti nije teret.
Shatro tebi chudno. Ja bolan kontam zhene. I te m/z odnose. Jer sam dijete razvedenih roditelja i iz disfunkcionalne porodice. Moj Munčoglu.
Pare pare pare...mojoj dusi napachenoj fale samo pare...znash tu pjesmu od modelsica...
Zhene i krevet. I sva se vrata u zhivotu otvaraju.
Smijeshne su zhene iz funkcionalnih porodica. I one koje su imale oca i oslonac u zhivotu . Chachine cherke. Koje nisu ostale nikad gladne u zhivotu.
Jer ih mi iz disfunkcionalnih porodica odlichno kontamo i znamo shta zele.
Jer ih mi iz disfunkcionalnih porodica odlichno kontamo i znamo shta zele.
Shatro ljubav, veza, povjerenje, prijateljstvo, pa djeca, porodica, pa roditelji.
Sve shatro samo da se "nakachi" na kazan i da djabe zhivi preko tudjih ledja.
sikter.
Ravnopravne ste i emancipirane, shkolovane, sa diplomama, imate fine poslove, dobro plachene, imate nasljedstva, auta. I Josh hochete konja mushkarca...nekoga da svoja ledja potura i da se zrtvuje za vas... pametnice
Sve shatro samo da se "nakachi" na kazan i da djabe zhivi preko tudjih ledja.
Ravnopravne ste i emancipirane, shkolovane, sa diplomama, imate fine poslove, dobro plachene, imate nasljedstva, auta. I Josh hochete konja mushkarca...nekoga da svoja ledja potura i da se zrtvuje za vas... pametnice
. vidi ga ..
..otishao si u off.. komentari su za Sebiju...nishta ona nije radila. mozda i manje..kako su neki iskoristili pozicije ..familije/ prijatelja ..itd..
.pa dr.. je .. posao gen. direktora ne moze svako ni obavljati. da ima ne znam koliko titula..treba imati tu sposobnost.. ona je dosta dobra bila..
shta se ti hvalish da iz ' disf. porodice..
Mali off nishta strashnoBella wrote: ↑Sun Dec 31, 2023 11:00 pm![]()
![]()
. vidi ga ..
..otishao si u off.. komentari su za Sebiju...nishta ona nije radila. mozda i manje..kako su neki iskoristili pozicije ..familije/ prijatelja ..itd..
.pa dr.. je .. posao gen. direktora ne moze svako ni obavljati. da ima ne znam koliko titula..treba imati tu sposobnost.. ona je dosta dobra bila..![]()
jel uspio burek..
sad sam probala .lijenu pitu. josh topla..
Ne hvalim nego kazhem...pametnicama da malo nabijen na nos... et stash...
Jeste svaka kako da ne. Veze ti bona o zhivotu nemash..
. nije to potrebno. . ipak je suvishe privatno... a to zna biti osjeljivo za komentarisanje...Gudi wrote: ↑Sun Dec 31, 2023 11:03 pmMali off nishta strashnoBella wrote: ↑Sun Dec 31, 2023 11:00 pm![]()
![]()
. vidi ga ..
.pa dr.. je .. posao gen. direktora ne moze svako ni obavljati. da ima ne znam koliko titula..treba imati tu sposobnost.. ona je dosta dobra bila..![]()
chisto da dam do znanja kako shta tak to...
![]()
Pa nismo svi fake Munčowwwe... :cc.Bella wrote: ↑Sun Dec 31, 2023 11:05 pm. nije to potrebno. . ipak je suvishe privatno... a to zna biti osjeljivo za komentarisanje...Gudi wrote: ↑Sun Dec 31, 2023 11:03 pmMali off nishta strashnoBella wrote: ↑Sun Dec 31, 2023 11:00 pm![]()
![]()
. vidi ga ..
chisto da dam do znanja kako shta tak to...
![]()
![]()
Ima ovdje ljudi i iz RL
.Gudi wrote: ↑Sun Dec 31, 2023 11:04 pmNe hvalim nego kazhem...pametnicama da malo nabijen na nos... et stash...![]()
Jeste svaka kako da ne. Veze ti bona o zhivotu nemash..ili mozhda ipak imash al glumish francusku sobaricu
![]()
.
. pitanje je. da li bi ishli istim putem, da pochnu sve od pochetka..
de, budi malo fake.
Ne vjerujem. Jer je zaista krvavo kad moraš sa srednjom da radiš i studiraš težak i skup fakultet. Od medicine do inženjerstva.
Eh kad sebi platiš fakultet pa se onda pušeš znanjem iskustvom. Tek tada sve cijeniš. Ovako kad je lagodno ide sve po loju a onda kme kme.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies