Samo da kažem
Re: Samo da kažem
..Gudi wrote: ↑Tue Dec 26, 2023 3:12 am
Dobro. Putuj sama![]()
ko te shisha
![]()
Ove pitice. Dodje deset komada...zvrkova...
Tebi je jedan dosta![]()
![]()
Samo malo pouljish da ne zagore i na laganoj temperaturi pechesh...
A Dubai..Lijep je Dubai...ali zhara za turiste...jako skupa destinacija...sad pa sad pare izvuku...Ima dosta nasih iz Bosne i Srbije...tamo..
Ja sam bio u Hyatt Regency..preko firme...Rent-a-car nije skup...Uglavnom moj savjet bolje ti je rentati neki manji apartman dalje od grada...a pare trositi na obilazenje turističkih atrakcija...Taxi je isto zhara....bus je losh...za obichi sve lokacije samo rentakar...Restorani zhara.... najbolje da sama pripremash hranu...ako cesh malo duzhe ostati...mjesec-dva...mozesh usput obichi i Oman i Saudijsku Arabiju...autom naravno...![]()
Imash grupu na FB Srbi u Dubaiju pa se mozesh raspitati kod nasih ljudi koji tamo žive i rade da te upute u sadašnje cijene. Munčoglowwe jedan![]()
![]()
. pregledala sam ovih dana Dubai .. vecers Singapur..
tvoj savjet je vrlo ineresantan...
.. .hochu li se raspitati kod 'nashih' ili kod Srba
.............................................................................................
Peace wrote: ↑Tue Dec 26, 2023 4:25 amJa sam od 9-5 danas bila u kuhinji![]()
U kuhinji ispila jutarnju kafu. Pa zamijesila za hljeb, pa napravila supu, pa humus, pa neki hljeb za rucak pekla, pa rucak tu pojeli pa stavila grah da se kuha, pa pekla hljeb za veceru, pa kolace napravila, pa caj napravila, pa ananas tu jeli, pa kafu popodne tu pila, mamu odatle zvala, frizider ocistila, sudje cijeli dan od tog spremanja prala, poslije svega pocistila…![]()
Tacno u kuci ima posla da nikad ne sjednes.
.............................................................................................
Naši exyu ba
Dubai ti je svjetski epicentar prostitucije...Munčowwwe..
Tak da znash gdje idesh :cc.
Ma ima svashta Burj Kalifa, Miracle Garden, Global ako volish svjetsku hranu iz 90 družava, Expo, jahanje kamila u pustinji, Business Bay, Marina...zavisi sve koliko ti je dubok djep i shta te zanima.
Mozesh parkirati jahtu sa Floride u Marinu
Garderoba marke i to nemoj kupovati jer su uglavnom kopije, isto sminku, a cijene mašallah...hrana u restoranima im je dosta spicy
Et...
nisu svi exyu nashi..Gudi wrote: ↑Tue Dec 26, 2023 5:56 am
Naši exyu ba![]()
![]()
Dubai ti je svjetski epicentar prostitucije...Munčowwwe..
Tak da znash gdje idesh :cc.![]()
Ma ima svashta Burj Kalifa, Miracle Garden, Global ako volish svjetsku hranu iz 90 družava, Expo, jahanje kamila u pustinji, Business Bay, Marina...zavisi sve koliko ti je dubok djep i shta te zanima.![]()
Mozesh parkirati jahtu sa Floride u Marinu![]()
Garderoba marke i to nemoj kupovati jer su uglavnom kopije, isto sminku, a cijene mašallah...hrana u restoranima im je dosta spicy
Et...
...vidi ga. sve je on probao..
tako chu i ja..

inache.. kako tecehe dan..

Prekjucer sam sve usisala, sinoc poslije 9 ocistila kupatila.Bella wrote: ↑Tue Dec 26, 2023 4:46 amPeace wrote: ↑Tue Dec 26, 2023 4:25 amJa sam od 9-5 danas bila u kuhinji![]()
U kuhinji ispila jutarnju kafu. Pa zamijesila za hljeb, pa napravila supu, pa humus, pa neki hljeb za rucak pekla, pa rucak tu pojeli pa stavila grah da se kuha, pa pekla hljeb za veceru, pa kolace napravila, pa caj napravila, pa ananas tu jeli, pa kafu popodne tu pila, mamu odatle zvala, frizider ocistila, sudje cijeli dan od tog spremanja prala, poslije svega pocistila…![]()
Tacno u kuci ima posla da nikad ne sjednes.ti nisi napustila kuhinju.cijeli dan....
sta je sa ostakom kuche.. zahto to nisi zavrshila..
![]()
a tek okokuche.. lishche
![]()
Ves sam naravno stigla oprati, to je usput… A u jednom momentu sam izasla u bastu da naberem mrkvu i persun, pa odlucim caskom poguliti sadnice paprika i pobrati ono sto je na njima ostalo..
To mi jedino nije trebalo, alergicna sam na neko bilja, ali obicno se javi s proljeca..
Jutros sam osvanila s par plikova ns nozi, bila u nekim papucama, bosa.
Lijep vam dan
Kod mene cijelu noc kisa padala.
Pa mislim tvoji su sa Floride...from USA...a sad tamo ne vole zapadnjake...
Hoche ona neshto da proba...My sweet Munčoww
Dobro...radno...tak... lijepo je vrijeme za Decembar...
Shta ima kod tebe Munčowwwije
kO ne voli zapadnjake..
..shta ja znam..u decembru treba biti snijeg.. grudvanje. sankanje i takote charolije..

. ljepota . radim..

Peace wrote: ↑Tue Dec 26, 2023 2:05 pm
Prekjucer sam sve usisala, sinoc poslije 9 ocistila kupatila.
Ves sam naravno stigla oprati, to je usput… A u jednom momentu sam izasla u bastu da naberem mrkvu i persun, pa odlucim caskom poguliti sadnice paprika i pobrati ono sto je na njima ostalo..
To mi jedino nije trebalo, alergicna sam na neko bilja, ali obicno se javi s proljeca..
Jutros sam osvanila s par plikova ns nozi, bila u nekim papucama, bosa.
Lijep vam dan![]()
Kod mene cijelu noc kisa padala.
prava si
sva si boji...sva je isprepadana...scary Munčaw
neche ti ba niko nishta...osim ako vas tamo cija i fbi i te spijunske organizacije ne prate...
jer vidish da jehudije belaj prave po USA
..ne mozes nechije inf . javno pisati ako taj isi iste nije sam objavio. jasno..
ko su jehudije
..ah... hoche oni da su 'rasa'... polako..
.ali koje poznajem su zbilja. dobri... mada o trenutnoj situaciji ne pricham. a sigurna sam da ne odobravaju... ipak. u mislima im . ok.. shta se moze.. mozda konachno zavrshe i s tim problemom.. cijena ogromna..
Monča sad

.. opet me Japanci uspavali u deset..
dzess Gudi
Dobro jutro dobri ljudi
Ja sam sinoc izdrzala do 10:30.
Ja sam sinoc izdrzala do 10:30.
Monča i Peace zaspu odmah iza akshama ko kokoshi.
Cao Cao
Evo jedem sad Monča pijem sok...pa odoh poslom...

Cao Cao
Evo jedem sad Monča pijem sok...pa odoh poslom...
i ne pij te sokove.. zvachi voche .
. djaba spreaju. isprljat che se..
..zzz i ja sam osjetljiva .. i slabiji vjetar mi smeta.. pa kad shetam .obavezno kapuljacha..
..inache sam . beton..
Ma ima svega...
Aha I ja sam kapu izvadio za ubuduche...
E drago mi je da si ko beton jaka...
Sad si ti u najboljim godinama i snazi...
Oh jedva sam ustala.
U ormaru...Shto pitash...
Pa ja... Stay strong my Munčowwwe
Pa da ego i svoja guza na No1
Shta procitash...
Chao Chao machko
-
- Similar Topics
- Replies
- Views