Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Prije sat došao kući. Hladno vani. Pun grad španaca.
Tak to Munčoglu
I tebe znači zna da prenese. Umor shta li. Neshto radila umorila se. Pravila one mufine tak to znam
. sta rade spanci .kod nas..
.. pa .. nakupi se.. i ja sam zivobiche..

. nista tesko ne radim.... ne zalim se..

... jel klizavo..
.............................................................................................
ne znam za djecu.. .ali mnoge zene jedva chekaju da se godishnji odmor zavrsi i da pochnu raditi..
. na poslu bar mogu da odahnu..

.............................................................................................
Ja cesto nemam vremena rucati na poslu, odahmem kod kuce.
Nije svacije stanje isto, ni kod kuce, ni na poslu. Meni kod kuce niko nista nema reci. Ako mi se cisti, cistit cu, ako mi se kuha, kuhat cu, ako ne, kupit cu. Ako mi se ide u shoping, ici cu. Ako mi se u setnju, ici cu. Ako mi se vazdan sjedi, sjedit cu. Ako mi se spava do podne, spavat cu. Do kraja slobodna, ko ptica.
I sto cu biti sretna da mi to zavrsi
A ako neko ima nekog ko mu pije krv kod kuce, pa razumijem da ce jedva cekati da ode od kuce.
Uzhivaju u ljepotama grada
Munčoglowe jedan
Ono je zhivo bitche...tak to..znam ba da si maleshna :cc. Ne mozhe ono tegliti
Klizavno...onako...nema baš snijega nije toliki minus i hladno
I kod mene je tako samo sto ja nisam u braku. Hvala BoguPeace wrote: ↑Tue Nov 28, 2023 4:00 amJa cesto nemam vremena rucati na poslu, odahmem kod kuce.
Nije svacije stanje isto, ni kod kuce, ni na poslu. Meni kod kuce niko nista nema reci. Ako mi se cisti, cistit cu, ako mi se kuha, kuhat cu, ako ne, kupit cu. Ako mi se ide u shoping, ici cu. Ako mi se u setnju, ici cu. Ako mi se vazdan sjedi, sjedit cu. Ako mi se spava do podne, spavat cu. Do kraja slobodna, ko ptica.
I sto cu biti sretna da mi to zavrsi![]()
A ako neko ima nekog ko mu pije krv kod kuce, pa razumijem da ce jedva cekati da ode od kuce.
Kako ti ovo postizesh ? Muž pocesto na putu nije kuci tak to?
inache.. chao
vid ovo
dodati i duvan. iŠta mislite o ovoj odluci
Nakon zabrane folk koncerata, u Puli zabranjen i nudizam te žestoka pića na plaži
..ne osjacha se svako. da tako moze raditi.... neke obaveze se ne mogu posponirati.. ko ima djecu, nema predaha.. itd..a ako ima nekoga da mu pije krv... to je vech ozbiljna situacija... takvi ni na poslu nisu poshtedjeni...Peace wrote: ↑Tue Nov 28, 2023 4:00 amJa cesto nemam vremena rucati na poslu, odahmem kod kuce.
I sto cu biti sretna da mi to zavrsi![]()
On je svaku noc kod kuce.
On mi je muz, nije mi svekrva.
Zivimo od 95 e zajedno. Do sad je shvatio neke stvari
Salim se malo.
Nema portrebe da se jedno drugom namecemo ko vladari. I on ima stvari koje voli raditi u slobodne dane, ja to ne remetim, sta vise podrzim.
hahahaha...nametnula mu disciplinuPeace wrote: ↑Tue Nov 28, 2023 1:58 pm
On je svaku noc kod kuce.
On mi je muz, nije mi svekrva.
Zivimo od 95 e zajedno. Do sad je shvatio neke stvari![]()
Salim se malo.
Nema portrebe da se jedno drugom namecemo ko vladari. I on ima stvari koje voli raditi u slobodne dane, ja to ne remetim, sta vise podrzim.
aha...svako ima svoju sobu
tu je znachi rjeshenje
kako ti nije dosadilo od 95. godine
ja sam sebi dosadim ponekad, a ne josh sa nekim...uzash
Munčoglu šta ima ?

.. skoro vijeme za ...

Nisi mi nešto tak to Munčoglu 
Jutro
Sunčano hladno u Sa
Gledam CNN bez tona
Danas ne radim
.
Eh eto sad 11 tableta dnevno
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6621 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies