Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Stala sam jutros na vagu, oko 3 lb vise vec unazad 2 mjeseca
Izgleda da imam previse slobodnih dana.
Ili je da kratkih dana, manje aktinosti zbog toga, ili je zbog svih dobrih slatkisa koji stignu u ovo doba godina
Lijep vam dragi forumadi
Studija s Univerziteta u Teksasu pokazuje da se kod žena preferira „puniji“ tip tijela s izraženim oblinama. Idealni indeks tjelesne mase (BMI) je identifikovan kao 18,85,
.............................................................................................
sve super..
.............................................................................................
Nema Munčowwa
Nema Peace
:cc.
Nema Peace
:cc.
Dosadni su s tim idealnim. Vidjela sam prelijepih zena medju mrsavicama a i medju punijima.
Izgleda mi da muskarci gotive obline, dok zene zbog sebe teze mrsavosti.
Ja o vremenu pisala na temi vas danasnji outfit 
68 % amerikanki su------- plus size velicina l/ xl
.. vishe se i ne mogu porediti s ' manekenkama' tj vitkim .....kad ih ima i plus-size... u korak s vremenom/ situacijom..
4.5 Eura 10 malih bureka u zvrku zaledjenih u lisnatom tijestu
...evo drugi put veceheras jedem
Pa idem na
Tak to sta chu
...evo drugi put veceheras jedem
Pa idem na
Tak to sta chu
..kuvani karabatac/ riza iz cooker--a. samo u vodi kuvana.
jesi li imao srechu.da naletish na meso..
Imala sam nekoliko casa za kafu, to one za ponijeti, sto fol drze toplotu nekoliko sati. Ali nisu “radile”, kafa se uvijek ohladi za sat-dva.
Jednu takvu su mu djeca donijela iz Rima prosle godine, ali kako sam izgubila vjeru da mogu drzati toplotu satima, ja ovu nisam nikad ni koristila, do danas. Danas u svojoj ponijela caj Anili, a onda sam u toj ponijela caj sebi. I wow, sest sati poslije, na putu kuci, caj je jos bio vruc.
Jednu takvu su mu djeca donijela iz Rima prosle godine, ali kako sam izgubila vjeru da mogu drzati toplotu satima, ja ovu nisam nikad ni koristila, do danas. Danas u svojoj ponijela caj Anili, a onda sam u toj ponijela caj sebi. I wow, sest sati poslije, na putu kuci, caj je jos bio vruc.
Obična termos boca je ok čuva ok toplotu 
Pijem kafu

Od kad nisam vidio Munčowwwa 
Peace kad Che biti selfi 

shta chemi biti
neshto me glavaboli popio Kofan
tak to malo sam ogladnio. pijem kafu. radno kod mene. moram uchiti ono josh. sad je josh intenzivnije
tak to... Shta ima tak to kod tebe ? Munčowwwe jedan ?
... promjena vremena. malo spavash. puno cigareta, puno bijelog hljeba... puno kafe.. ne znam vishe svega puno..

..
taman mislish . ok moze se mozda u penziju. kad osugaranje za kucu duplo/ morash krov mijenjati svakih 10 god..
ok
chuj curica :m.
pojeo jutros dva zvrka mala shto su ostala sa kiselim mlijekom
vecheras stelja bila
moj Munčoglu...mawwa...tak to...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-