Samo da kažem
Re: Samo da kažem
i te kako sve cuju i vide. ali rijetko reaguju..
.............................................................................................
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Ali vlada SAD prisluškuju ceo svet, i mnogi su se naljutili zbog toga.
Legal Alien
Vlada nikad nije bila pristojna 
Radna mi subota.
Lijepo spavala, a to ti je Bella moja pouzdan znak da se nisam imala zasto sinoc gristi.
Narusi covjek svoj mir, i svoj sam svaki put kad ucini/kaze nesto sto… nije uredu.
Cujemo se nocas
Lijepo spavala, a to ti je Bella moja pouzdan znak da se nisam imala zasto sinoc gristi.
Narusi covjek svoj mir, i svoj sam svaki put kad ucini/kaze nesto sto… nije uredu.
Cujemo se nocas
radna je i meni tj svaka.
.............................................................................................
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
vic:
Napada stariji kolega novu koleginicu.
Ona se brani i kaže: Ali ja imam muža.
Samo ti lezi, posle ćemo se hvaliti ko šta ima
Legal Alien
Lepo spavam, iako mi je krevet visok.
Koristila sam dugo kcerkicnu sobu, njen krevet je iz ikea, nizak, bash mi stimo.
Ovaj sad metar od poda, pojma nemam sto su podizali tako kreveta
Mozda kad se zadje u godine da ti je lahko ustajati i lijegati, nema nikakvog povijanja.
Koristila sam dugo kcerkicnu sobu, njen krevet je iz ikea, nizak, bash mi stimo.
Ovaj sad metar od poda, pojma nemam sto su podizali tako kreveta
Mozda kad se zadje u godine da ti je lahko ustajati i lijegati, nema nikakvog povijanja.
Da malo zavirim ovdje i da vas pozdravim. Inace subota mi radna i generalno sam u obavezama pa ne stizem.
Pozz
Pozz
pozz

U mnogim muslimanskim kulturama, kada ih želite pitati kako su, pitate: na arapskom – „Kayf haal-ik?“ ili na perzijskom – „Haal-e shomaa chetoreh“? Kako ti je haal?
Što je to haal, pitate se? To je trenutno stanje nečijeg srca. U stvari, mi pitamo: „Kako je tvoje srce u ovom trenutku, u ovom dahu?”
Dakle, kako vam je srce sada, dragi moji forumasi?
Od sada cu tako da vas pitam
Što je to haal, pitate se? To je trenutno stanje nečijeg srca. U stvari, mi pitamo: „Kako je tvoje srce u ovom trenutku, u ovom dahu?”
Od sada cu tako da vas pitam

Svaki dan volim, svako jutro.
Samo ponedeljkom nam odvoze smece, danas kupe i recikliranu otpad.
Pa poremete tisinu kamionima.
Lijep vam dan
Samo ponedeljkom nam odvoze smece, danas kupe i recikliranu otpad.
Pa poremete tisinu kamionima.
Lijep vam dan
kod mene to rade cetvrtkom.. i uglavnom dolazi isti tip. trumpovac. jer se zaustavlja na pat kuca u dugo prica ... jedan od tih je i moj prvi komsija( isti je ok , ali pusi u garazi i dok to radi, sjedne na neki alat i pogled mu je na moju garazu,
htjela sam ga prijaviti za ovakav rad i gubljne vremena. no, kontam. nije mu ni gazda bolji. vjerujem..
. budes li nas tako pitala. necemo ti odgovarati.. #samdaznas
Evo cekam da rucak bude gotov, a skoro vecera
Pozz
Pozz
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
sviđa mi sePeace wrote: ↑Mon Oct 02, 2023 12:37 amU mnogim muslimanskim kulturama, kada ih želite pitati kako su, pitate: na arapskom – „Kayf haal-ik?“ ili na perzijskom – „Haal-e shomaa chetoreh“? Kako ti je haal?
Od sada cu tako da vas pitam![]()
Legal Alien
Kako je danas vase srce? 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6624 Views