Bez komentara
Re: Bez komentara
to je moj stav....na osnovu chitaja tvojih postova ..
...ne znam da li zbilja trebamo argumentovati neshto i zashto.s primjerima 'imbecila' na DM ..
. da li ti se svidjaju ili ne..
..
.............................................................................................
I ne bi mogla uticati i da želiš na moj stav kao ni ja na tvoj.. Vrlo jasno.
Kako rekoh imam (o)pravo komentarisati, bilo o čemu da je riječ .. kome se ne dopada, nema potrebe reagirati, jednostavno ide na X ...
Kako rekoh imam (o)pravo komentarisati, bilo o čemu da je riječ .. kome se ne dopada, nema potrebe reagirati, jednostavno ide na X ...
ne bih, tvrdila. tako.. / ni ja - ni ti./..
jeste pdf bez komentara eto , mi komentarishemo. krshimo pravilo..
.............................................................................................
Ovo imas gotovo svuda na utakmicama. I u Srbiji i u Hrvatskoj i u Bosni. Nazalost je tako. Zato su mnogi prestali da idu na stadion
Složila bih se za Srbiju i Hrvatsku i njihov odnos prema Thompsonu, ali za Bosnu ne baš. Kao neko ko je odrastao u tradicionalnoj bošnjačkoj/bosanskoj porodici ne znam ni za jednu nacionalističku pjesmu. Znači ne da ne znam tekst, nego ne znam za postojanje. Ispravite me ako griješim i željela bih da vidim ako ima nešto takvo. Na utakmicama navijači divljaju, ali ne divljaju svi nacionalistički
Per aspera ad astra 
Nisam mislio na pesmu nego na urlanje navijaca "ubi srbina" i slicno.biljka wrote: ↑Fri Mar 21, 2025 8:39 pmSložila bih se za Srbiju i Hrvatsku i njihov odnos prema Thompsonu, ali za Bosnu ne baš. Kao neko ko je odrastao u tradicionalnoj bošnjačkoj/bosanskoj porodici ne znam ni za jednu nacionalističku pjesmu. Znači ne da ne znam tekst, nego ne znam za postojanje. Ispravite me ako griješim i željela bih da vidim ako ima nešto takvo. Na utakmicama navijači divljaju, ali ne divljaju svi nacionalistički
A da bilo je tih skandala. U pravu si. Apsolutno odvratno i za svaku osuduCoolio wrote: ↑Fri Mar 21, 2025 11:56 pmNisam mislio na pesmu nego na urlanje navijaca "ubi srbina" i slicno.biljka wrote: ↑Fri Mar 21, 2025 8:39 pmSložila bih se za Srbiju i Hrvatsku i njihov odnos prema Thompsonu, ali za Bosnu ne baš. Kao neko ko je odrastao u tradicionalnoj bošnjačkoj/bosanskoj porodici ne znam ni za jednu nacionalističku pjesmu. Znači ne da ne znam tekst, nego ne znam za postojanje. Ispravite me ako griješim i željela bih da vidim ako ima nešto takvo. Na utakmicama navijači divljaju, ali ne divljaju svi nacionalistički
Per aspera ad astra 
Bilo je i na tribinama po Srbiji odvratnih navijanja tipa " Noz, zica, Srebrenica " i slicno. Gadi mi se da pisem. Uglavnom, poenta je da smo mi na balkanu naivni i da nas je lako zavaditi. Mene licno ne, govorim u globalu.biljka wrote: ↑Sat Mar 22, 2025 12:03 amA da bilo je tih skandala. U pravu si. Apsolutno odvratno i za svaku osuduCoolio wrote: ↑Fri Mar 21, 2025 11:56 pmNisam mislio na pesmu nego na urlanje navijaca "ubi srbina" i slicno.biljka wrote: ↑Fri Mar 21, 2025 8:39 pm
Složila bih se za Srbiju i Hrvatsku i njihov odnos prema Thompsonu, ali za Bosnu ne baš. Kao neko ko je odrastao u tradicionalnoj bošnjačkoj/bosanskoj porodici ne znam ni za jednu nacionalističku pjesmu. Znači ne da ne znam tekst, nego ne znam za postojanje. Ispravite me ako griješim i željela bih da vidim ako ima nešto takvo. Na utakmicama navijači divljaju, ali ne divljaju svi nacionalistički

Dobijaju bonus od 1.900 KM jer su ispregovarali bolje uslove za sebe

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/D ... ebe/895506
Očigledno je da postoje šupljine kada je u pitanju profesionalni rad Granične policije BiH. Znam da kada je vozilo pod pratnjom, oni samo dignu rampu i ne gledaju uopšte ko je - kazao je Mehmedović.
Mišljenja je da je korupcija ušla u svaku poru društva.
. i tebi je drago, kad tako profurash granicu..
Za jedan nastup
Kontroverzni Thompson postavio svjetski rekord po broju prodanih ulaznica, slušat će ga 270.000 ljudi
Dobro da ga nisu ukopali…
MOSTAR - Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić javno je danas uputio izvinjenje predsjedniku HDZ-a BiH Draganu Čoviću što je pod pritiskom bivšeg američkog ambasadora u BiH Majkla Marfija SDP uz podršku svih bošnjačkih stranaka preglasao HDZ u Vladi i Parlamentu Federacije BiH /FBiH/ prilikom usvajanja Zakona o južnoj interkonekciji.
Nikšić je rekao da je na današnjem sastanku stranaka vladajuće koalicije u FBiH jedan od tema bila i "Južna interkonekcija", te da su dogovorili neke postupke i da nemaju više dilema.
On je podsjetio da je upravo na toj temi "trojka" prekršila dogovor koji je imala sa HDZ-om zbog, kako je rekao, pritiska zna se koga.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 580 Views
-
Last post by Bella
-
- 4 Replies