Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Ma jok, već zamisli da si svisnula kako bi bilo 
Pa mogu ja i sad 
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Gotovo je sad, propustila si momenat 
Pih jesi brzoprolazan 
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Nigdje nikoga 
Dobro jutro 
Ne plasim se mrakova, vukova ni jakih vjetrova
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
jutro,sabah ...
bogme sunce vec veliko ...
a mirise na kisu ....
opet,nebih se mjesao u bozije poslove....
bogme sunce vec veliko ...
a mirise na kisu ....
opet,nebih se mjesao u bozije poslove....
Jutro i od mene
Magla i svježina jutros ali najavili su da možemo očekivati i do 30 stepeni
Odosmo na selooooo
Magla i svježina jutros ali najavili su da možemo očekivati i do 30 stepeni
Odosmo na selooooo
Jutro
ja cu na zicaru pa pjeske dole ....
ja cu na zicaru pa pjeske dole ....
Con Te partiro, Su navi per mari, Che, io lo so
No, no, non esistono più..
No, no, non esistono più..
-
Vanilla
- Aktivan član

- Reactions:
Dobro jutro 
Kad mi dođe da idem, mnogo moram da idem.
Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću.
Došlo mi je da idem i ja idem kao lud
- unutra u mene.

Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću.
Došlo mi je da idem i ja idem kao lud
- unutra u mene.
Pozdrav
Divan dan osvanuo, samo da dovršim kafu i bježim u prirodu
Divan dan osvanuo, samo da dovršim kafu i bježim u prirodu
Uživaj Kamilice 
Pozdrav 
Eh ovako moja kamilicice:
Pauza, podne već, sunce odskocilo, sjedim i pijem vodu s kockicama limuna dok čekam svoj omiljeni sladoled, coko+vanila, i razmisljam ....Osman......
Krišom ga pogledam ispod kose koja mi pada na lice, kao gledam u telefon...tamna zelena majica , kratke pantalone do koljena, zelene adidas patike, lezeran, opušten, na njemu sve skladno, sve kako treba biti...ustade i pogleda me s osmjehom....na momenat sklopih oči, sanjam možda, u meni vristi moj alter ego: udahni zenska glavo, udahni!
Otvorim oči i dalje me gleda, smije se ..ma ne, njemu nema ravnog, odakle ovo kod nas, ko je, sta je, .....čiji je?
Rukom prodje kroz kosu, koja zablista na suncu, osmjeh zasjeni čak i ljepotu njegovih toplih očiju...Kako se kreće, ko da mu je sav dunjaluk pod nogama, stamen, siguran, jak....otkud je , upitan se. Opet alter ego....s Olimpa otkud drugo pa vidi ga samo!
Jest, s Olimpa, .....sklanjajući kosu s lica u bunilu pomislim, jesil ti to zaspala uljuljana dugo očekivanim suncevim zracima, omamljena od umora i obaveza , koristiš svoju pauzu da pustis masti na volju, ....jesi Snago, jesi.
Podignem pogled već budna od sanjarenja, i ugledam ga tu, na dodir skoro, gleda me, osmjehuje se, trepnem nekoliko puta dugo , sanjam li ipak, ili je java....Sta mi je...o srce ludo,....uzvratim mu osmjehom, .....u ruci drži papirnu servijetu i kaže...gospođice očistite čokoladu, uništiti ćete vašu lijepu košulju.
!!!
Nekako sam izgovorila riječi zahvale, žurno ustala toaleta, čvrsto stezuci onu servijetu koju nisam iskoristila da očistim košulju...sačuvati ću je, da, baš hoću...
Pokvasim ruke vidom, umijem se, pa još jednom...srce lupa ne smiruje se. Osman.....Osman....
Kad sam izasla s posla odem na isto mjesto, dugujem izvinjenje, izašla sam a platila nisam, al u redu je, znamo se svaki dan sam tu , gospodja koja je vlasnica tog mog omiljenog gradskog kutka upita : vidje li ti danas onog ljepotana?
Da vidjela?! Prošo mi kroz svaku poru, kroz svaku molekulu zraka koji disem....
Osman......
Aman.....jel ovo Ja placem?
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
U ti vrageca 
Opali mi samarcinu bona , rashavizaj me, dovedi me pameti....
U te se uzdam, na pravi put me vrati.
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
Evo sad meni jarani pucaju šamare, ne mogu me dozvat, gledam u mobitel ko opsihren. 
Jeftino uređujem avatare.
Opsihren?
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
Vallahi billahi sve si nas bacila u razmišljanje.
Ja pročitah tvoj post, pa se zagledah u čojeka, a on kosi predamnom... Ma hej... Samo u šorcu, ono sunce ga grije, ono svaki mišić se trza, ono sam se napal'la samo tako.
Sreća dijete mi donese cvjetić, malo se dohavizah... Inače mogao je zaplatiti u onoj koševini
Ja pročitah tvoj post, pa se zagledah u čojeka, a on kosi predamnom... Ma hej... Samo u šorcu, ono sunce ga grije, ono svaki mišić se trza, ono sam se napal'la samo tako.
Sreća dijete mi donese cvjetić, malo se dohavizah... Inače mogao je zaplatiti u onoj koševini
Moja ti....ja se sad kad idem onom ulicom sve okrecem i obazirem....sve izbit će iza nekog coska, onako visok i sav lijep, zatrest će se zemlja poda mnom...halalit ću se u mislima sa svojim najrodjenijim, da ga vidim pa da rahat preselim. 
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
Gripen na čijoj si ti strani 
Jeftino uređujem avatare.
Ja do sad mislila da je gripen žensko
@gripen
Salim(o) se. Ničeg zlog nema ni u mojoj namjeri ni u mom pisanju.
Sorry ljudi, neću više. Izvinite.
@gripen
Salim(o) se. Ničeg zlog nema ni u mojoj namjeri ni u mom pisanju.
Sorry ljudi, neću više. Izvinite.
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views