Samo da kažem
Re: Samo da kažem
nisam....
...bilo mi je iznenadjenje..vidjeti par u 80-im... on je izgledao kao pop .. crno odijelo. bijela kosa .. ona valjda popadijka..
.
ja kupim s vremena na vrijeme.. jedan listich 1 $.. nikad se ne zna
.. promjenit che se.. samo glavobilja.. jucher mi tip kaze.. kokuz. znash li ti da svi koji su dobili lutriju su bankrotirali.. ne znaju s novcem. ne znaju da treba plachati taxu..svake godine.. ne znaju da moraju unajmiti profesionalce da im to sve obrachunaju..
.............................................................................................

.............................................................................................
Normalno da ne znaju s novcem, ko s novcem zna, on ga vec ima i ne igra lutriju.
. lutrija ..lotto.. je mala zabava...
..medjutim.. nikako mi nije jasno..da na pojedinim ticket..ima.. nemam bash. niti jedan broj. kako to..
Do rich people play Powerball? Rich people do play the lottery, of course; one of the largest-ever Powerball jackpots, a quarter of a billion dollars, was won by three asset managers from Greenwich, Connecticut.
..medjutim.. nikako mi nije jasno..da na pojedinim ticket..ima.. nemam bash. niti jedan broj. kako to..

Slobodna sam danas, i sutra 
hm.. da nije menadzerica ..urgirala kod direktora..
. jel to znachi da, se tebi skrachuje radno vrijeme, do daljnjeg
Ma ne. Tako je bilo ove sedmice. Dobijamo na emial raspored za 15 dana, nikad nije isti.
Lijepu subotu vam zelim 
Oj koji je svijet u shopingu, pa sto je inflacija veca, svijet se sve vise sredjuje.
Ono ko iz inata, e vidite nas sad, sta nam mozete s vasim cijenama
Nista nisam kupila, nisam htjela cekati cijeli sahat da platim
Ono ko iz inata, e vidite nas sad, sta nam mozete s vasim cijenama
Nista nisam kupila, nisam htjela cekati cijeli sahat da platim
bila sam u Mall-u danas.. kod mene i nije bila neka guzva..za razliku o proshle subote.. shkola je vech pochela i to je to...
nije nam toliko velika inflacija.. odjecha je ok s cijenama. ima dosta snizenja.. vech..
nije nam toliko velika inflacija.. odjecha je ok s cijenama. ima dosta snizenja.. vech..
Ima snizenja.
Ja sam bila u Marshalsu. Imam nesto vratiti, vozam to u autu evo vec citav mjesec, kad god stanem guzva.
Koja je kisa kod mene bila, ne mogu u vecernju setnju.
Ja sam bila u Marshalsu. Imam nesto vratiti, vozam to u autu evo vec citav mjesec, kad god stanem guzva.
Koja je kisa kod mene bila, ne mogu u vecernju setnju.
. ja ne mogu od vruchine/sparine..
inache..
inache..

I kod mene je par zadnjih dana sparina.
Radila danas. Prijateljica mi dolazila na posao, trebala nesto zavrsiti, kupila nam i rucak.
Radila danas. Prijateljica mi dolazila na posao, trebala nesto zavrsiti, kupila nam i rucak.
Sta je s Bakterijasmarsa?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Težak udarac za nas
Suprugin brat je preminuo u 57oj godini.
Hvala Vam što mislite na mene.
Legal Alien
Moje saucesce familiji.
Ohh Boze. Zao mi jebakterijasmarsa wrote: ↑Mon Aug 14, 2023 8:58 pmTežak udarac za nas
Suprugin brat je preminuo u 57oj godini.
Hvala Vam što mislite na mene.
Mnogo sabura vam zelim.
Je li bio bolestan?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6624 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies