Samo da kažem
Re: Samo da kažem
bude lijepa boja . vjerujem..Peace wrote: ↑Mon Nov 14, 2022 1:28 am
Ma samo ga prokuhala i stavila safran. Ja volim piti toplo mlijeko u hladnim danima.
A inace sam ga kupila da ga uzvarim, ukajmaci se isto ko nase mlijeko s planine. Hocu da pravim kukuruzu i da je jedem s mlijeko,. A ne mogu to s nekvalitetnim mlijekom.
Ovom su digli cijenu $3, sad galon kosta $11.
. da ..primjetila sam da su cijene mlijeka visoke. ja pijem .. od badema/ hemp itd i cijene su manje vishe na istom..
.............................................................................................
.. aj . to je dugo... koliko imash pauza?
.............................................................................................
Nisam danas imala ni jednu.
Ne uzimaju nam vrijeme za rucak.
Ako imas vremena uzmi koliko hoces pauza, kad nemas, nista.
Prvi dan u sedmici je uvijek ludnica.
Muz danas preso autom preko mobitela, iphone 14
Neki dan slomio debt karticu
Traljava insana, Boze sacuvaj.
Neki dan slomio debt karticu
Traljava insana, Boze sacuvaj.
Nista mi na poslu nije tesko ni mrsko sto se posla tica.
Jedino sto mi jeste i tesko i mrsko durati nekog iznad sebe ko nije profesionalan, ko je arogantan, ko nije dostojan svoje funkcije.
Na kraju ko nije ni inteligentniji i bolji od mene. S takvom sam u sukobu.
Da bi te slusala do kraja moram te cijeniti do kraja.
Jedino sto mi jeste i tesko i mrsko durati nekog iznad sebe ko nije profesionalan, ko je arogantan, ko nije dostojan svoje funkcije.
Na kraju ko nije ni inteligentniji i bolji od mene. S takvom sam u sukobu.
Da bi te slusala do kraja moram te cijeniti do kraja.
hm... mislim da je izgleda ok ..da ti nisi shefica.

Ne mogu ja biti, ja sam dobra dusica
Kad si sef cesto moras biti….necu se izraziti, uglavnom nesto sto ljudi ne vole.
Bilo je i sefova u mom iskustvu koji su bili izuzetno dobro ljudi, i pazi, nikad se nisu zadrzali na funkciji.
jesi li..
.. shto ga manje vole. bolji je sef..
Nissm
Pa ako te vole, znaci dobar si cojek, a kad si dobar cojek, pretesko je ostati na funkciji.
Jer ako si za radnike, cesto to znaci da si protiv firme.
Ako si za firmu, cesto to znaci da si protiv radnika.
Tako je bar ovdje gdje smo ja i ti.
Pa ako te vole, znaci dobar si cojek, a kad si dobar cojek, pretesko je ostati na funkciji.
Jer ako si za radnike, cesto to znaci da si protiv firme.
Ako si za firmu, cesto to znaci da si protiv radnika.
Tako je bar ovdje gdje smo ja i ti.
mislim da je zahtjevan posao i odgovroran.... za malo vechu platu. puno glavobolje..
. no. ipak ima perspektivu u karijeri..
Radnik che se uvijek zaliti. najradije bi da lezi kuchi i da stize plata...
. no. ipak ima perspektivu u karijeri..
Radnik che se uvijek zaliti. najradije bi da lezi kuchi i da stize plata...
Ja nekad razmisljam da bi covjek trebao imati dodatnu platu zato sto pristaje davati svoje vrijeme, dakle odvaja se od porodice, odvaja se od prirode, nema vremena za sebe, ni za stvari koje voli.
Mnogo ljudi radi u zatvorenim prostorima, pod nekim svjetlima, slicna onim gdje se pilici legu. Ne vide da li je vani sunce, ili kisa, dok konacno ne podju kuci. Nema prozora, odaje s prozorima rezervisane su uglavnom za direktore. On ako hoce da zadrzi svoju odaju, mora i sam hud igrati kako neko iznad njega svira.
Tamo su jos i pod stresom, obolijevaju, ostaju invalidi
I to sve za platu s kojom jako malo mogu.
Valjda tako mora, sta je znam kako bi bilo i da je drukcije. Vise bismo mozda trosili, vise putovali te samim tim jos brze odveli planetu u nestanak.
Ja mislim da treba da radi iz ljubavi. zelje da doprinese neshto lijepo.drugima a i sebi. neshto shto zna da radi i tako to daruje nekome ko ne zna. ko je nemochan... shto znaci bez ikakve naknade.. onima kojima da, isti che mu vratiti.. u nekom obliku. da che mu uljepshati i onako lijep zivot..Peace wrote: ↑Thu Nov 17, 2022 12:56 amJa nekad razmisljam da bi covjek trebao imati dodatnu platu zato sto pristaje davati svoje vrijeme, dakle odvaja se od porodice, odvaja se od prirode, nema vremena za sebe, ni za stvari koje voli.
Mnogo ljudi radi u zatvorenim prostorima, pod nekim svjetlima, slicna onim gdje se pilici legu. Ne vide da li je vani sunce, ili kisa, dok konacno ne podju kuci. Nema prozora, odaje s prozorima rezervisane su uglavnom za direktore. On ako hoce da zadrzi svoju odaju, mora i sam hud igrati kako neko iznad njega svira.
Tamo su jos i pod stresom, obolijevaju, ostaju invalidi
I to sve za platu s kojom jako malo mogu.
Valjda tako mora, sta je znam kako bi bilo i da je drukcije. Vise bismo mozda trosili, vise putovali te samim tim jos brze odveli planetu u nestanak.
moze i da putuje.. kao npr i da posjeti drugu planetu... sad je i to moguche... samo treba da se prijavi za sljedechi let.. . uslov je da kupi Teslu auto i gratis dobije let u svemir..
Lijep dan svima 
17 stepeni. nice. 
Kod mene ovih dana ujutro -2 C, dnevna 10 C. Kako je lijepo imati toplu kucu 
Pozz 
. kisha i hlaaaadno.. 
Kafa i cokolada 
Kcerkica moja danas iz plavuse otisla u crvenu boju. Lijepo je, ali treba cak i meni vremena da se naviknem na njenu novu boju.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies