Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Ja se vodim preporukom svoga tijela. Ako mi poruci umorna si, spavaj, spavam. Kad poruci dosta je, dizi se, dizem se.
Imam prijatelje kojima sve sto ce i kako ce u zivotu treba javiti neki “pametni” izvor.
Pisat cu vam jednom o tome.
Lijep dan
Imam prijatelje kojima sve sto ce i kako ce u zivotu treba javiti neki “pametni” izvor.
Pisat cu vam jednom o tome.
Lijep dan
Dok ti tako odgovara.. ok.. 
.............................................................................................
Lijepu vam subotu zelim
Meni je radna, ali subote su mi najlakse.
Meni je radna, ali subote su mi najlakse.
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Idemo na druženje s prijateljima
malo čemo se opustiti uz večeru i priču
malo čemo se opustiti uz večeru i priču
Legal Alien
.............................................................................................
Na poslu ac u kvaru vec 2-3 dana. Ali meni je stimalo, vazdan imali otvorena vrata, pa cujes vjetar i vidis nosi list, cujes i gledas kisu 
Pozz 
. sat duze spavanja. vishe mi godi shto ustajem po 'danu'..
Kako sam se js dobro naspavala sinoc. Probudila se po starom racunanju, imala vremena da vani pijuckam kafu prije posla.
Na poslu nam jos klimu nisu popravili, a danas bila tem 27 C.
Prokuhali
Danima otvaramo i prednja i zadnja vrata da zrak prolazi.
I promaja me naduvala, glava ko da nije moja. Lijevo mi oko suzi, desno uho zacepilo
Meni licno uopste ne godi to tamo vamo sat, jednu noc imam sat vise ili manje, a poalije isto. Iden spavati u 21 do 22 sata a ustajem u 5. Spavanje isto rad isto dolazak kuci isto. Ovo je najveca glupost koju nece da ukinut
Ako moramo da biramo između smrti od gladi i metka, Gejl i ja smo se složili da je metak mnogo brži.
Govorili du nesto da ce ukinuti sljedece godine.
Izasla sam na glasanje danas. Radujem se sto prolazi, dosadile su mi reklame u post sanducetu i stalne poruke na tell.
. ja nisam glasala na ovom MT . za predsjednika chu glasat. nadam se..

Anastazija, najpoznatija macka iz Hrvatske konacno je udomljena.
Ne znam da li ste pratili vijesti o njoj…Dobila je delozaciju iz Knezevog dvora u Dubrovniku unazad par mjeseci. Gradjani su digli svoj glas, pokusavali s peticijom, prikupila maca vise glasova nego gradonacelnik Frankovic u drugom krugu izbora… Ali odgovorni su bili neumoljivi.
Konacno je macki pruzila dom dubrovacka veterinarka.
Ne znam da li ste pratili vijesti o njoj…Dobila je delozaciju iz Knezevog dvora u Dubrovniku unazad par mjeseci. Gradjani su digli svoj glas, pokusavali s peticijom, prikupila maca vise glasova nego gradonacelnik Frankovic u drugom krugu izbora… Ali odgovorni su bili neumoljivi.
Konacno je macki pruzila dom dubrovacka veterinarka.
244 gosta u zadnja 24 sata, i nas troje logovanih.
. ne treba im nishta....
A ti si mogao pocastiti onom svojom rakijom od dunje
Kako duva kod mene, i svaki sat tem pada. Trenutna 7 C, ujutro ce biti 0 C.
Sve mi na pamet pada ona pjesmica - zima ide, ide zima, mali zeko sumu ima
Kupila danas mlijeko s farme iz Vermonta. Pripremila ga sa safranom iz Indije
Zivjela povezanost
Sve mi na pamet pada ona pjesmica - zima ide, ide zima, mali zeko sumu ima
Kupila danas mlijeko s farme iz Vermonta. Pripremila ga sa safranom iz Indije
Zivjela povezanost
Pozz 
Peace. sta si pravila..s tim mlijekom..
Ma samo ga prokuhala i stavila safran. Ja volim piti toplo mlijeko u hladnim danima.
A inace sam ga kupila da ga uzvarim, ukajmaci se isto ko nase mlijeko s planine. Hocu da pravim kukuruzu i da je jedem s mlijeko,. A ne mogu to s nekvalitetnim mlijekom.
Ovom su digli cijenu $3, sad galon kosta $11.
Raste nam broj gostiju, u zadnja 24 sata 300.
Sutra opet na poslu 10-11 sati
Sutra opet na poslu 10-11 sati
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla