Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Prijateljica moja nocas zvala na veceru, bilo mi je kasno ds svratim, pa je ona poslala veceru mojoj kuci.
Lijepo je biti nekome nesto
Lijepo je biti nekome nesto
.............................................................................................
Danas sam kroz posao upoznala jednog golf playera, i jednog doktora.
Nesto ovom doktoru nisam ni vjerovala da je doktor. Nisam se dugo sretala s doktorom izvan bolnica, mozda ustvari nisam nikad, pa i ne znam kako se ponasaju.
Ali zamisljam da trebaju svugdje biti brizni i pazljivi i strpljivi. Ovaj je bio nekako fake, valjda mu zbog toga nista nisam vjerovala.
Nesto ovom doktoru nisam ni vjerovala da je doktor. Nisam se dugo sretala s doktorom izvan bolnica, mozda ustvari nisam nikad, pa i ne znam kako se ponasaju.
Ali zamisljam da trebaju svugdje biti brizni i pazljivi i strpljivi. Ovaj je bio nekako fake, valjda mu zbog toga nista nisam vjerovala.
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Imaš ljude koji su toliko veliki da se ponašaju obično, mislim i na doktore, poznajem dvojicu. A ima i doktora koji se ponašaju kao da mu treba armija tjelesne zaštite da ga ne bi tapšali po ramenima. Poznajem i takve.
Legal Alien
Ovdje znaju stvarno izgledati ko laznjaci, ne samo izgledati zapravo.
Mnogi rade vise u interesu osiguranja i farmacije, vec u interesu pacijanata.
Valjda se to odrazi na covjekov izgled i ponasanje.
Bar ja vjerujem u to da kad djelujes sam protiv sebe, da se odrazi.
Mnogi rade vise u interesu osiguranja i farmacije, vec u interesu pacijanata.
Valjda se to odrazi na covjekov izgled i ponasanje.
Bar ja vjerujem u to da kad djelujes sam protiv sebe, da se odrazi.
Kako je bilo u Italiji?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
recimo da bi ovo moglo biti odmor-letovanje u top 3
bili smo opušteni i odmorili se
vreme nas je poslužilo
more je bilo baš kako treba
ponuda nas je oduševila (hotel, prodavnice, kafići, restorani, ulični performansi)
za savršeno bi nam samo još neki prijatelji falili
u povratku smo svratili do Poreča kod ćerkine drugarice i tamo proveli nekoliko sati
da je u Poreču bilo malo lepše vreme, utisci bi bili još bolji, mada su i ovako veoma pozitivni.
bili smo opušteni i odmorili se
vreme nas je poslužilo
more je bilo baš kako treba
ponuda nas je oduševila (hotel, prodavnice, kafići, restorani, ulični performansi)
za savršeno bi nam samo još neki prijatelji falili
u povratku smo svratili do Poreča kod ćerkine drugarice i tamo proveli nekoliko sati
da je u Poreču bilo malo lepše vreme, utisci bi bili još bolji, mada su i ovako veoma pozitivni.
Legal Alien
u Porecu sam jela najjj prshutu / sendvich... prodavnica na pijaci..
lijep gradic
lijep gradic
.............................................................................................
Negdje sam ostavila cameru, nocas prerovila kucu i ne mogu ja naci.
Muz se uvijek ovako zeza na moj racun - kad moja zena ostavi stvari na “sigurno” mjesto, to stvarno nece niko naci vise, a ni ona.
Upravo tako stvari stoje
Muz se uvijek ovako zeza na moj racun - kad moja zena ostavi stvari na “sigurno” mjesto, to stvarno nece niko naci vise, a ni ona.
Upravo tako stvari stoje
. jao jednom radar( chovjek koji to kao regulishe .s znakom -stop- u ruci ... u mojoj ulici. vozila malo brze a on ti, izvadi kao neku sveskicu pa zapisuje br registracije..
. izbjegavam glavne ulice.
napravili su umjesto zeljeznice..koju su ukinuli.. staze za bicikliste.. sve je to lijepo.. ali su zbog njih povechali br semafora... koji su po meni jako dugi. par minuta...
Pozz 
. naparvih kamilicu chaj. sad chekam. ne pijem vreo .. 
Ne mozes spavati?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Danas prvi dan na poslu nakon odmora.
još nisam došao sebi (nisam skoncentrisan)
još nisam došao sebi (nisam skoncentrisan)
Legal Alien
Mene zaboli glava poslije posla 
I od mene
Lijep dan svima
Lijep dan svima

Samo 2 posta u zadnja 24 sata 
Ne pratim nikako vijesti, i sasvim sam slucajno saznala da je kraljica umrla.
Kod mene je danas grijalo, bas grijelo, 33C. Sinoc se kuca nije dala razhladiti ni s klimom.
Vec sutra ujutro ce biti 14 C. I mislim da od sutra vrijeme prevrce
Vec sutra ujutro ce biti 14 C. I mislim da od sutra vrijeme prevrce
Sedam gosta na forumu. Ko li su 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views