Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Dobro vece.
Ispekla kiflice od heljdinog brasna i pojela 4
Ispekla kiflice od heljdinog brasna i pojela 4
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Sinoćna oluja mi je skinula 10 crepova sa kuće. u 10h sam se popeo na tava, provukao neku ciradu na krov i držao je dok vetar i kiša nisu oslavili. Zatim sam je privezao a danas nabavio novi crep i popravio krov.
Bilo je oluje i u Vašem kraju?
Bilo je oluje i u Vašem kraju?
Legal Alien
Sjecam se da nam mama nije dala izlaziti vani za vrijeme vjetrova, da nas ne ubije crijep s necije kuce.
A zimi bismo pazili da nam ledenica s krova ne padne na glavu.
Dobar dan vam
A zimi bismo pazili da nam ledenica s krova ne padne na glavu.
Dobar dan vam
3 dana moto fest u gradu 
Ljepota!
Ljepota!
Sto nisi koju fotkicu napravila ili video, pa na temu besplatna zabava
Ja sam sinoc sanjala bar 10 razlicitih snova. Sta li je u glavi covjeka da se to desi
Svakog sam se sjecala netom nakon sna, ali ni jednog dobro ujutro.
Postoji neko psiholosko objasnjenje s naucne osnove zasto se ne sjecamo snova, samo ni toga se ne sjecam.
I ko zna, bilo bi ih mozds jos…snova.
Muz me rano probudio, svjeze je i divno jutro, htio je da u kafi uzivamo vani.
I jesmo.
Jos sam i dvoriste jucer pokosila.
Pa pravo rajsko jutro
I lijep vam dan zelim
Svakog sam se sjecala netom nakon sna, ali ni jednog dobro ujutro.
Postoji neko psiholosko objasnjenje s naucne osnove zasto se ne sjecamo snova, samo ni toga se ne sjecam.
I ko zna, bilo bi ih mozds jos…snova.
Muz me rano probudio, svjeze je i divno jutro, htio je da u kafi uzivamo vani.
I jesmo.
Jos sam i dvoriste jucer pokosila.
Pa pravo rajsko jutro
I lijep vam dan zelim
Pozdrav ljudi 
Pozz 
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Polovinom juna planiramo posetiti Sarajevo na otprilike pola dana.
Prvi put dolazim u Sarajevo.
Ako bi me neko posavetovao šta obavezno da posetim i gde da parkiram.
Prvi put dolazim u Sarajevo.
Ako bi me neko posavetovao šta obavezno da posetim i gde da parkiram.
Legal Alien
To bi mogla znati Ksmilica, Vanilla i Vjetar.
Dugo mi nista nije stalo raditi, pa ima i mjesec. Jucer je stala masina za susenje vesa
Lijep dan
Lijep dan
Lijepo je ponekad i lijen biti
Pozz
Pozz
Amerika danas slavi Memorial Day. Nema vatrometa, hvala Bogu, iznenadnoj kisi i inflaciji.
Kupili masinu za susenje. Koji je ovo posao s nabavkom i mijenjanjem stvari
Ali sto bi. Svi smo se ovdje razmazili s neke strane i sad nikom nije udovno u odjeci koja se susila na striku.
Ove god do sada kupila 5 lubenica, 3 su otisle u smece
Dvije nezrele, jedna prezrela
Bas nikad nisam vratila hranu, ali ovo me naljutilo, sad bi ove lubenice vratila, samo da nije gorivo ‘vako skupo pa mi se ne isplati ici samo zbog toga
Kupili masinu za susenje. Koji je ovo posao s nabavkom i mijenjanjem stvari
Ali sto bi. Svi smo se ovdje razmazili s neke strane i sad nikom nije udovno u odjeci koja se susila na striku.
Ove god do sada kupila 5 lubenica, 3 su otisle u smece
Dvije nezrele, jedna prezrela
Bas nikad nisam vratila hranu, ali ovo me naljutilo, sad bi ove lubenice vratila, samo da nije gorivo ‘vako skupo pa mi se ne isplati ici samo zbog toga
Moja dragickica, best frendica, sinoc otputovala, jao kako se plasi uzlijetanja aviona. Ni ja ne volim ali njen strah se bas osjeca.
Textale se prije polijetanja, ono da joj govorim da ce sve biti OK.
Kaze pomoli se za mene
Ono bas ko oprastanje sa zivotom
A i kad sleti ne moze se opustiti jer sve razmislja da se mora vratiti tj opet prezivljavati uzlijetanje aviona
Lijep vam dan
Textale se prije polijetanja, ono da joj govorim da ce sve biti OK.
Kaze pomoli se za mene
A i kad sleti ne moze se opustiti jer sve razmislja da se mora vratiti tj opet prezivljavati uzlijetanje aviona
Lijep vam dan
Zar imate pravo vraćati voce/hranu ?Peace wrote: ↑Tue May 31, 2022 4:33 amAmerika danas slavi Memorial Day. Nema vatrometa, hvala Bogu, iznenadnoj kisi i inflaciji.
Kupili masinu za susenje. Koji je ovo posao s nabavkom i mijenjanjem stvari![]()
Ove god do sada kupila 5 lubenica, 3 su otisle u smece![]()
Dvije nezrele, jedna prezrela![]()
Bas nikad nisam vratila hranu, ali ovo me naljutilo, sad bi ove lubenice vratila, samo da nije gorivo ‘vako skupo pa mi se ne isplati ici samo zbog toga![]()
Imamo.
Vracenu hranu uniste.
Vracenu hranu uniste.
U USA neke stvari nece proci dokle god si fin, sto god ti kazu - ti da budes kulturan sutis.
Kod mog rodjaka prodje sve, jer je uporan, dosadan i bezobrazan, i ne kraju mu popustaju.
E danas sam i ja negdje bezobrazno zapela i bilo je po mome
A mislila sam da vam ispricam o ocu i sinu koje sam jutros upoznala, impresionirani su zbog necega bili oni sa mnom ali i ja s njima.
Podugo mi to, pa necu. Ostacu u kontaktu s njima.
Lijepa vam noc
Kod mog rodjaka prodje sve, jer je uporan, dosadan i bezobrazan, i ne kraju mu popustaju.
E danas sam i ja negdje bezobrazno zapela i bilo je po mome
A mislila sam da vam ispricam o ocu i sinu koje sam jutros upoznala, impresionirani su zbog necega bili oni sa mnom ali i ja s njima.
Podugo mi to, pa necu. Ostacu u kontaktu s njima.
Lijepa vam noc
Ne citam vijesti nekoliko zadnjih dana
Dijete mi dugo govori da prestanem, kaze mi - mama, sto vise vijesti citas, vise ce ti se svijet zacrniti… sve pogasi, idi zivi i uvjeri se koliko je lijepih stvari/ljudi/dogadjanja.
Navecer pokusam pogledati nesto zabavno na tv, ali izmorena lijepim dnevnim aktivnostima ne mogu ni to, zaspem u pola, pa ko Bella gledam u nastavcima
Jednu emisiju cu valjda uspjeti pregledati za tri noci
Lijep dan napravite sebi
Dijete mi dugo govori da prestanem, kaze mi - mama, sto vise vijesti citas, vise ce ti se svijet zacrniti… sve pogasi, idi zivi i uvjeri se koliko je lijepih stvari/ljudi/dogadjanja.
Navecer pokusam pogledati nesto zabavno na tv, ali izmorena lijepim dnevnim aktivnostima ne mogu ni to, zaspem u pola, pa ko Bella gledam u nastavcima
Jednu emisiju cu valjda uspjeti pregledati za tri noci
Lijep dan napravite sebi
Dobro vece bsm.
Ja cu uzet bsm da mi bude skracenica za bakterijasmarsa.
Sto je mene nesto krenulo s dobrim ljudima
U danasnjoj setnji upoznala sam covjeka iz Nashvilla
On prati desavanja u svijetu, zna sve i o nasem ratu u Bosni, procitao sve velike religijske knjige… I predivna osoba. O svemu se izrazgovarali i uzela broj tell, preporucila mu neke knjige, neke filmove.
Lijepo se osjecam poslije razgovora s dobrim ljudima
Ja cu uzet bsm da mi bude skracenica za bakterijasmarsa.
Sto je mene nesto krenulo s dobrim ljudima
U danasnjoj setnji upoznala sam covjeka iz Nashvilla
On prati desavanja u svijetu, zna sve i o nasem ratu u Bosni, procitao sve velike religijske knjige… I predivna osoba. O svemu se izrazgovarali i uzela broj tell, preporucila mu neke knjige, neke filmove.
Lijepo se osjecam poslije razgovora s dobrim ljudima
Jutros otisla u pekaru rano, i stanem u bosanski market, u istom centru.
Vlasnik, zapravo njegov sin, ali to je isto… Vratio se prije dva dana iz Bosne, pa ga pitam kako je…volim cuti kako se ljude dojmi.
Kaze mi ovo - nema ljudi, prazno, u manjim gradovima ne mozes vidjeti dijete na ulici… kaze - i Sarajevo mi djeluje prazno.
Pitam kako to, a sve one slike, puna Bascarsija uvijek?
Jeste, rece, Bascarsija i Mostar, dosta je tu turista.
Pa sta ti je u Bosni ljepse, pitam? Mnogo toga, rece mi, Bosna ko zemlja toliko svoje ljepote ima, to nema nigdje, samo ti opustoseni gradovi, to je tuzno..Ne bi mogao tu zivjeti.
Lijep dan vam
Vlasnik, zapravo njegov sin, ali to je isto… Vratio se prije dva dana iz Bosne, pa ga pitam kako je…volim cuti kako se ljude dojmi.
Kaze mi ovo - nema ljudi, prazno, u manjim gradovima ne mozes vidjeti dijete na ulici… kaze - i Sarajevo mi djeluje prazno.
Pitam kako to, a sve one slike, puna Bascarsija uvijek?
Jeste, rece, Bascarsija i Mostar, dosta je tu turista.
Pa sta ti je u Bosni ljepse, pitam? Mnogo toga, rece mi, Bosna ko zemlja toliko svoje ljepote ima, to nema nigdje, samo ti opustoseni gradovi, to je tuzno..Ne bi mogao tu zivjeti.
Lijep dan vam
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla
-