Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Biće bolje, optimista je unio živosti 
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
Ja njega slabo razumijem. Plus tražila razjašnjenje nečeg i opet tajac. Možda nije procit'o 
Izgleda smo ovdje da šutimo većinom jedni s drugima
Izgleda smo ovdje da šutimo većinom jedni s drugima
Radna mi subota bila, ali Bogu hvala bar skracena.
Mogla bih burek za veceru.
Mogla bih burek za veceru.
Mislim da otprilike svatam šta želi reći, ali to govori na dosta osebujan način
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
Dobar i burek i tepsija
Pazi ko je meni srce ostavio
Volio je moje pite.
Pazi ko je meni srce ostavio
Rum če 
hm.. veceras cu morati prekriti aloju veru-- bice niska temperatura.. 
.............................................................................................
Zar i kod vas?
..bice ispod 10 stepeni.. 
.............................................................................................
Dobro jutro.. 
Jutro 
Pozdrav 
Jutro i pozdrav i vama.
Slabo sam skroz spavala.
A sto je jutros bilo hladno
Slabo sam skroz spavala.
A sto je jutros bilo hladno
Šta reci..Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka uhaspili su osobu inicijala R. R. iz Prijedora zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela razbojništvo i dvije teške krađe na području Banjaluke tako što je od oštećenog ukrao torbicu sa 200 KM, protezu za nogu i mobilni telefon, te provalio u dva kioska.
Pa malo je i smijesnoSkitnica wrote: ↑Mon Jan 11, 2021 10:56 amŠta reci..Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka uhaspili su osobu inicijala R. R. iz Prijedora zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela razbojništvo i dvije teške krađe na području Banjaluke tako što je od oštećenog ukrao torbicu sa 200 KM, protezu za nogu i mobilni telefon, te provalio u dva kioska.![]()
Mozda ce vratiti.
Poznajem nekoga ko je, za vrijeme Jugoslavije poznavao jednog od naj sibicara i lopova u Splitu.
Ali taj ko ga poznaje, poznaje ga bas dobro, i kaze da je bio mnogo dobar cojek.
Kad bi ukradi novcanik u kojem nema nista, on bi nesto u njega stavio, pa bi ljudima vratio
Neki dan sam imala nezgodan pad u kući, e sad osećam posledice, ne mogu se osloniti na desnu nogu, valjda prođe...
Lopov sa principimaPeace wrote: ↑Mon Jan 11, 2021 10:44 pmPa malo je i smijesnoSkitnica wrote: ↑Mon Jan 11, 2021 10:56 amŠta reci..Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka uhaspili su osobu inicijala R. R. iz Prijedora zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela razbojništvo i dvije teške krađe na području Banjaluke tako što je od oštećenog ukrao torbicu sa 200 KM, protezu za nogu i mobilni telefon, te provalio u dva kioska.![]()
![]()
Mozda ce vratiti.
Poznajem nekoga ko je, za vrijeme Jugoslavije poznavao jednog od naj sibicara i lopova u Splitu.
Ali taj ko ga poznaje, poznaje ga bas dobro, i kaze da je bio mnogo dobar cojek.
Kad bi ukradi novcanik u kojem nema nista, on bi nesto u njega stavio, pa bi ljudima vratio![]()
Peace wrote: ↑Mon Jan 11, 2021 10:44 pmPa malo je i smijesnoSkitnica wrote: ↑Mon Jan 11, 2021 10:56 amŠta reci..Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka uhaspili su osobu inicijala R. R. iz Prijedora zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela razbojništvo i dvije teške krađe na području Banjaluke tako što je od oštećenog ukrao torbicu sa 200 KM, protezu za nogu i mobilni telefon, te provalio u dva kioska.![]()
![]()
Mozda ce vratiti.
Kad bi ukradi novcanik u kojem nema nista, on bi nesto u njega stavio, pa bi ljudima vratio![]()
Nesebicni kradljivac .
Prođe skoro i ovaj dan. 
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Zahvaljujem se svima na brizi i saučešću.
Moram priznati da je bilo baš teško.
Legal Alien
...svastika mladja starija bolovala il iznenadna smrt...Korona ?!bakterijasmarsa wrote: ↑Tue Jan 12, 2021 9:03 pmZahvaljujem se svima na brizi i saučešću.
Primi moje saucesce..bakterijasmarsa wrote: ↑Tue Jan 12, 2021 9:03 pmZahvaljujem se svima na brizi i saučešću.
Teske situacije, kroz koje covijek prolazi.. ali opet dovoljno jak da prezivi i ide dalje..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6628 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies