Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Već neko vrijeme razmišljam da se povučem sa foruma. Jednostavno mi postaje izvor frustracija i pokušaja ispravljanja krivih Drina za što trenutno nemam volje i snage u životu. Toksično je iz dana u dan objašnjavati neke stvari i iz dana u dan dobijati iste odgovore. Vjerovatno sam i ja kriva što se uvlačim u gluposti, ali jebiga takva sam. Današnje rasprave su mi samo potvrdile da mislim ispravno. Pratit ću vas kao posmatrač, a sad aktivno piskaranje gasim, bar na neko vrijeme.
Per aspera ad astra 
Forum i jeste mesto gde su razmisljanja razlicita ali bi ti izgleda da svi razmisljamo kao ti. Tebe niko ne tera da ti mene ili bilo koga drugo ucis nekim stvarima., Imas prava da verujes u sta zelis i da razmisljas kako zelis, to ti niko ne moze oduzeti ali isto tako ni ti ne mozes nekome oduzeti isto to.biljka wrote: ↑Thu Apr 30, 2026 12:45 amVeć neko vrijeme razmišljam da se povučem sa foruma. Jednostavno mi postaje izvor frustracija i pokušaja ispravljanja krivih Drina za što trenutno nemam volje i snage u životu. Toksično je iz dana u dan objašnjavati neke stvari i iz dana u dan dobijati iste odgovore. Vjerovatno sam i ja kriva što se uvlačim u gluposti, ali jebiga takva sam. Današnje rasprave su mi samo potvrdile da mislim ispravno. Pratit ću vas kao posmatrač, a sad aktivno piskaranje gasim, bar na neko vrijeme.
Jedno je ako neko nekoga ne daj Boze uvredi pa kazes idem sa foruma ali da neko ide jer zaboga ne razmislja kao ti je malo glupo.
. ja nisam za teoriju. 'klin se klinom izbija'.. ne za svaki 'sluchaj'
.. ali, ako mi neko ne odgovara, ne zato shto je taj takav, vech se kosi sa nekim mojim stnadardom.. da li trebam da namechem moj, ili da ga predstavim na malo drugachiji nachin. ili da ignorishem.
.. toksichna atmosfera uopste nije... nikakvih tesichkih uvreda . ad hominem .nije primjecheno
.. nazalost, danashnje razmjene mishljena su pokazale da ne znash/ ne mozesh. ... da komunicirash na ovakvim mjestima
.............................................................................................
ne znam shta se deshava, da li je to-to. ali si nekada tako neshto nazivao 'kontrash'
.............................................................................................
Kontras mi je kada mi se izvrcu recenice...Uglavnom za tako nesto govorim "kontras" . Inace svako od nas ima prava da ima svoje misljenje,zar ne? Cemu ljutnja ako neko ne misli kao ti...Mislim gluposti. Forum i jeste za to. Okupis ljude sa svih strana,razlicitih profila i svako ima svoje vidjenje, sumnje,razmisljanja,verovanja i slicno. Bilo bi bre brate dosadno da svi mislimo isto i samo potvrdjujemo ono sto neko napise...Mislim stvarno
. ne znam kako to izgleda.. i koja je svrha i kako to ti svarish u svojoj glavi ..Coolio wrote: ↑Thu Apr 30, 2026 1:09 amKontras mi je kada mi se izvrcu recenice...Uglavnom za tako nesto govorim "kontras" . Inace svako od nas ima prava da ima svoje misljenje,zar ne? Cemu ljutnja ako neko ne misli kao ti...Mislim gluposti. Forum i jeste za to. Okupis ljude sa svih strana,razlicitih profila i svako ima svoje vidjenje, sumnje,razmisljanja,verovanja i slicno. Bilo bi bre brate dosadno da svi mislimo isto i samo potvrdjujemo ono sto neko napise...Mislim stvarno
.u nekim stvarima, malo drugachiji pristup ,nechemu. moze da ti otvori nove 'prozore' i da shvatish da si bio u zabludi .za neshto..
.. sve izgleda da si ti 'malo drugachiji' od nas vechine.. ne puno
Ali vidi nesto, ja uglavnom i naglasim da ono u sta ja verujem ne mora znaciti da je ispravno ili da je zaista tacno. Niti za sebe kazem da sam ja neki pametnjakovic koji sve zna. I ja gresim u razmisljanju, ne bi mi bilo prvi put da pogresim i to nije nesto wow...Ja samo kazem da sam osoba koja izbegava da veruje u nesto sto mi se namece konstantno...Nije to po pitanju ove teme samo nego uopsteno u zivotu...Ja i kada mi se neko iz cista mira pravda za nesto ja pocnem da sumnjam da je taj covek zapravo nesto uradio...Bella wrote: ↑Thu Apr 30, 2026 1:18 am. ne znam kako to izgleda.. i koja je svrha i kako to ti svarish u svojoj glavi ..Coolio wrote: ↑Thu Apr 30, 2026 1:09 amKontras mi je kada mi se izvrcu recenice...Uglavnom za tako nesto govorim "kontras" . Inace svako od nas ima prava da ima svoje misljenje,zar ne? Cemu ljutnja ako neko ne misli kao ti...Mislim gluposti. Forum i jeste za to. Okupis ljude sa svih strana,razlicitih profila i svako ima svoje vidjenje, sumnje,razmisljanja,verovanja i slicno. Bilo bi bre brate dosadno da svi mislimo isto i samo potvrdjujemo ono sto neko napise...Mislim stvarno
.u nekim stvarima, malo drugachiji pristup ,nechemu. moze da ti otvori nove 'prozore' i da shvatish da si bio u zabludi .za neshto..deshava se i to. i to je dobro..
.. sve izgleda da si ti 'malo drugachiji' od nas vechine.. ne punou shtoshta ne vjerujesh u cudne stvari vjeruhjesh, javno o tome insistirash/ ono 'jesm li vam vech rekao o tome' ...
neki shute, nekima smeta.. neke iritira...
![]()
Propustila sam vam te rasprave. Ne znam ni gdje ste ni o cemu pisali. I tako neka mi ostane.
Umorim se, i nemam na koncu energije. Kod kuce me ceka tona posla.
Jedva i ovo kratko javljanje radnim danom.
Napravila kafu, ali nemam cokolade..
Umorim se, i nemam na koncu energije. Kod kuce me ceka tona posla.
Jedva i ovo kratko javljanje radnim danom.
Napravila kafu, ali nemam cokolade..
Nikakve rasprave nije bilo, obicna razlika u razmisljanjima. To je sve.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6640 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies