Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Dobro jutro
To je Coolio, ne moze dan da pocne bez mene
Lep pozdrav svima
To je Coolio, ne moze dan da pocne bez mene
Lep pozdrav svima
Neko je ovaj post ostavio na facebook-u. Evo, zanima me misljenje vas koji mislite da je sve teorija zavere na sve ovo. Da li vam je recimo glupost to sto je napisano, izmisljotina ili sta ti ja znam. I pogledati recimo sva ta navodna desavanja, sta nam govore televizije,sta nam nude novine itd.
A post te zene glasi ovako.
RAZOTKRIVENI GUBE MOĆ
Primenom starog metoda Problem-Reakcija-Rešenje, arhitekti novog s.p, veštački izazivaju krize kako bi kroz strah i oskudicu iznudili pristanak naroda na unapred pripremljene okove digitalne kontrole.
PROBLEM koji su kreirali: Nestašica i poskupljenje nafte.
REAKCIJA: Ograničena prodaja goriva i kretanja. Pritisak da se pređe na električne automobile. Zbog nemogućnosti mnogih da sebi to priušte, a nema ni dovoljno struje za toliki broj automobila, najpre bi mogle krenuti restrikcije, a kasnije i nemogućnost posedovanja automobila. Jer cilj i nije zamena automobila na gorivo električnim, već da većina ostane bez automobila.
Veći deo struje danas se troši na data centre, a do 2030. godine se očekuje porast potrebe data centara za električnom energijom čak osam puta. Kompanije koje poseduju data centre već prave svoje gasovode i rezervoare nafte, kao i nuklearne reaktore, da bi posedovale sopstvenu energiju, dok bi običan građanin zavisio od nestabilne mreže koja bi se gasila pod izgovorom štednje ili karbonskog otiska.
REŠENJE koje nam mogu ponuditi: Ako se krećemo po 15-minutnim zonama (zona grada koja se može preći pešice za 15 minuta), manje ćemo trošiti goriva. Sistem kamera za prepoznavanje lica, namenjen nadzoru i digitalnom ID-u, prepoznaje kojoj zoni neko pripada, gasi auto ako se izađe iz dozvoljene zone ili se blokira digitalni novčanik, bez suda, bez policajaca. I digitalni nadzor i zakon o digitalnom ID-u su u Makedoniji već prisutni zahvaljujući vuku u jagnjećoj koži, partiji Levica, koja je sve to podržala.
Većina zemalja najavljuje do kraja godine digitalni novac, 15-minutne gradove, totalni nadzor, nestašicu hrane, ograničeno kretanje i ostale mere štednje nafte. Da li možda planiraju da nas na prepad i kroz veštačku nestašicu nafte primoraju na digitalni zatvor?
Gotovina je nepremostiva prepreka za 15-minutni grad. Svakim plaćanjem gotovinom čuvamo našu slobodu, direktno sabotirajući njihove planove o digitalnom zatvoru.
Sladjana
A post te zene glasi ovako.
RAZOTKRIVENI GUBE MOĆ
Primenom starog metoda Problem-Reakcija-Rešenje, arhitekti novog s.p, veštački izazivaju krize kako bi kroz strah i oskudicu iznudili pristanak naroda na unapred pripremljene okove digitalne kontrole.
PROBLEM koji su kreirali: Nestašica i poskupljenje nafte.
REAKCIJA: Ograničena prodaja goriva i kretanja. Pritisak da se pređe na električne automobile. Zbog nemogućnosti mnogih da sebi to priušte, a nema ni dovoljno struje za toliki broj automobila, najpre bi mogle krenuti restrikcije, a kasnije i nemogućnost posedovanja automobila. Jer cilj i nije zamena automobila na gorivo električnim, već da većina ostane bez automobila.
Veći deo struje danas se troši na data centre, a do 2030. godine se očekuje porast potrebe data centara za električnom energijom čak osam puta. Kompanije koje poseduju data centre već prave svoje gasovode i rezervoare nafte, kao i nuklearne reaktore, da bi posedovale sopstvenu energiju, dok bi običan građanin zavisio od nestabilne mreže koja bi se gasila pod izgovorom štednje ili karbonskog otiska.
REŠENJE koje nam mogu ponuditi: Ako se krećemo po 15-minutnim zonama (zona grada koja se može preći pešice za 15 minuta), manje ćemo trošiti goriva. Sistem kamera za prepoznavanje lica, namenjen nadzoru i digitalnom ID-u, prepoznaje kojoj zoni neko pripada, gasi auto ako se izađe iz dozvoljene zone ili se blokira digitalni novčanik, bez suda, bez policajaca. I digitalni nadzor i zakon o digitalnom ID-u su u Makedoniji već prisutni zahvaljujući vuku u jagnjećoj koži, partiji Levica, koja je sve to podržala.
Većina zemalja najavljuje do kraja godine digitalni novac, 15-minutne gradove, totalni nadzor, nestašicu hrane, ograničeno kretanje i ostale mere štednje nafte. Da li možda planiraju da nas na prepad i kroz veštačku nestašicu nafte primoraju na digitalni zatvor?
Gotovina je nepremostiva prepreka za 15-minutni grad. Svakim plaćanjem gotovinom čuvamo našu slobodu, direktno sabotirajući njihove planove o digitalnom zatvoru.
Sladjana
Sad je
i s mobitela
Radni petak bio.
Jucer smo malo ranije zavrsili, pa sam imala energije.
Jucer smo malo ranije zavrsili, pa sam imala energije.
I ja gledam da nisu posla 'slobodnih zidara'. Smjenjuju se crna i zelena.biljka wrote: ↑Sat Apr 11, 2026 12:06 pmNe kontamdeksametazon wrote: ↑Sat Apr 11, 2026 4:04 amOkreće joj se avatar. Sve ovako![]()
Koji bi grad izabrali da u njemu provedete penzionerske dane?![]()
Dobro jutro 
Dobro vece svima 
Dobro vece Coolio.
Koliko se ja izvozah danas ljudi moji.
Mislim se da neki shoping hrane pocnem obavljati online.
Koliko se ja izvozah danas ljudi moji.
Mislim se da neki shoping hrane pocnem obavljati online.
Dobro jutro svima
Svim pravoslavcima zelim Sretan Uskrs, Hristos Vaskrse
Lep dan zelim forumasima

Svim pravoslavcima zelim Sretan Uskrs, Hristos Vaskrse
Lep dan zelim forumasima
Dobro jutro
Ne bi znala da je praznik.
Svi koji slavite, ugodan vam dan zelim
Ne bi znala da je praznik.
Svi koji slavite, ugodan vam dan zelim
Zato sto pretpostavljam da ce kasnije oni sa promenjenim polovima da igraju. Musko za zenski tim, zensko za muski. Daleko bilo. I zamislite da ova zena udje u musku svlacionicu. Sveli su sve na dno. Daleko im krasna kuca
Dorbro jutro svima
Zelim vam lep pocetak nedelje...
Zelim vam lep pocetak nedelje...
Dobro jutro
Zijevate li u autu do posla?
Zijevate li u autu do posla?
Dobro jutro svima
Lep dan vam zelim forumasice/forumasi
Lep dan vam zelim forumasice/forumasi
i tebi svanulo
..
.............................................................................................
Dobro jutro dobri ljudi...
Lep pozdrav iz Germanije
Lep pozdrav iz Germanije
Dobro jutro svima...Evo malo cveca za dame

Dobro jutro
Sta je ovo zamrla tema
Jucer poslije posla zaspala jedan sahatak.
Sinoc se zbog toga samo budna prevrtala u krevetu.
Ovo je moglo za onu temu po cemu primjecujete da niste vise isti.
Sta je ovo zamrla tema
Jucer poslije posla zaspala jedan sahatak.
Sinoc se zbog toga samo budna prevrtala u krevetu.
Ovo je moglo za onu temu po cemu primjecujete da niste vise isti.
Uglavnom samo ti i ja pisemo na ovoj temi
Nece moje cvece pa to ti je
Nece moje cvece pa to ti je
Its a girl (jedna beba) 🩷
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-