Samo da kažem
- deksametazon
- Aktivan član

- Posts in topic: 124
- Reactions: 379
- deksametazon
- Aktivan član

Re: Samo da kažem
To je već davno pregledano i otračano. Severina je imala 9 od 10 jer je ukalkulisano i ono što je izrezano sa palube, a ona je dobila 6 od 10. Znači, nikakav posebno zanimljiv 'subjekt'.
.............................................................................................
i ti si taj.. ..chak postash te nabuloze neke..
.............................................................................................
evo, da naglasim josh jednom .. da ti pomognem u 'bezbroj'
1
1
- deksametazon
- Aktivan član

Pet koncerata. Nakupi se kada dođe iz zapadnog Sarajeva, istočnog Sarajeva, Tuzle, Trebinja, Prijedora, Mostara.... i svi zajedno u Zetru - Zelenu transverzalu.
Obara rekord Brenine snajedeksametazon wrote: ↑Tue Mar 31, 2026 6:55 pmPet koncerata. Nakupi se kada dođe iz zapadnog Sarajeva, istočnog Sarajeva, Tuzle, Trebinja, Prijedora, Mostara.... i svi zajedno u Zetru - Zelenu transverzalu.![]()
- deksametazon
- Aktivan član

To Dino obara na Koševu. Čeka se 4 sata u redu za kartu na nekoliko prodajnih mjesta.
1
1
.a ne mogu da sachekaju par minuta,da se upali zeleno svjetlo za prelaz..post_id=107896 wrote:Wed Apr 01, 2026 12:30 amČeka se 4 sata u redu
ili u shopingu. mogu li ja . imam malo dijete kuch/ ili na shalteru. samo da je neshto pitam..
Čitam (slušam i gledam) danas...
Kako s jedne strane.. neki Bosanci.. iako smo pobijedili.. imaju dodatnu potrebu pljuvati po Italijanima.. (ili i obrnuto)..
Kao da se raduju više što je It izgubila nego što je BIH pobijedila.. Umjesto da spontano slave dobru igru i bitan nastavak.. i obuhvate čistu pozitivnu pravu energiju.. za dalje.
S druge strane..
Italiane kako pljujucetaju konstantno po igračima reprezentacije i treneru.. umjesto da "sad" pokušaju obnoviti čitav čvor onog što ne štima već dugo godina... i pokrenu nešto novo.
Majko mila.
Kuda ide ovaj svijet.
A između toga svega..
Moja najveća, najjača i najljepsa ljubav..
jutros me brzinski i nenametljivo "podsjetila" za artemis..
Kako s jedne strane.. neki Bosanci.. iako smo pobijedili.. imaju dodatnu potrebu pljuvati po Italijanima.. (ili i obrnuto)..
Kao da se raduju više što je It izgubila nego što je BIH pobijedila.. Umjesto da spontano slave dobru igru i bitan nastavak.. i obuhvate čistu pozitivnu pravu energiju.. za dalje.
S druge strane..
Italiane kako pljujucetaju konstantno po igračima reprezentacije i treneru.. umjesto da "sad" pokušaju obnoviti čitav čvor onog što ne štima već dugo godina... i pokrenu nešto novo.
Majko mila.
Kuda ide ovaj svijet.
A između toga svega..
jutros me brzinski i nenametljivo "podsjetila" za artemis..
Kontam da iznesemo večeras napolje (onako i "figurativno") i teleskop.. i promatramo nebesa..La finestra di lancio si apre alle ore 00:24 italiane del 2 aprile 2026 (stanotte)
1
1
A najjace je: "Usein Bolt je najbolji ali onaj drugi lepse trci ili ima bolje tabane pa mozemo reci da je taj drugi najbolji"
Nisam gledala. Nisam nista ni citala. Ne da nisam htjela, nisam imala vremena.Ina wrote: ↑Wed Apr 01, 2026 6:05 pmČitam (slušam i gledam) danas...
S druge strane..
Majko mila.
Kuda ide ovaj svijet.
A između toga svega..
jutros me brzinski i nenametljivo "podsjetila" za artemis..Kontam da iznesemo večeras napolje (onako i "figurativno") i teleskop.. i promatramo nebesa..La finestra di lancio si apre alle ore 00:24 italiane del 2 aprile 2026 (stanotte)![]()
Muz je s prijateljima u officu gledo, tamo i rucak porucili, pa mi javio rezultate.
Danas neke druge vijesti. Neki njegov rodjak umro, u 61 god cini mi se. Srce, navodno se uznemirio.
Cujemo i za jednog mladog covjeka, poznajemo ga citav zivot i drag nam…premlatila ga policija.
Pravio se dernek poslije utakmice, pijanka, i belaj…
Valjda to krene s drustvom.
Meni je lijepo sto su me se neki ljudi danas sjetili, i textali
Bas zbog te utakmice i spominjanja nase zemlje na tv i radiju.
1
1
Hvala Coolio
Dobar dan tebi.
I dobar dan svima
Danas kafu ponijela. Prva kafa poslije petka
1
1
-
- Similar Topics
- Replies