Pitam te
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Re: Pitam te
Ove nedelje je baš bilo teško.
Uzeo sam godišnji da bih bio sa njima
Tati je otkrivena upala pluća a mami "samo" virusna infekcija gornjih disajnih puteva.
Danas je možda za nijansu bilo bolje i lakše i nadam se da će biti sve bolje i bolje.
Supruga mi puno pomaže ali ona nije mogla dobiti slobodne dane.
Kako ste Vi?
Uzeo sam godišnji da bih bio sa njima
Tati je otkrivena upala pluća a mami "samo" virusna infekcija gornjih disajnih puteva.
Danas je možda za nijansu bilo bolje i lakše i nadam se da će biti sve bolje i bolje.
Supruga mi puno pomaže ali ona nije mogla dobiti slobodne dane.
Kako ste Vi?
Legal Alien
Dobro sam. Hvala sto pitate. Dugo me nije neko pitao s namjerom da stvarno cuje.
Ili mozda jest, mama, kcerka, frendica..al covjeku je nekad mozda tesko pa bi htio da se jada svakom zivom…
Imali smo poplavu u kuci, imam tonu posla oko toga i zbog toga. Nekako me pomelo.
Muz radi mnogo, ne mogu na njega racunati. Sve mi je nekako pala na pleca.
Posao, kuca, briga o placanju racuna, shoping, kuhanje, vrt i dvoriste, osiguranja, za auta, za kucu, za zdravstvno…tona mi se nekih stvari sabralo da zavrsim, ne znam s koje bi pocela.
Ali opet - dobro je.
Sta inace poklanjate ljudima za rodjendane?
Ili mozda jest, mama, kcerka, frendica..al covjeku je nekad mozda tesko pa bi htio da se jada svakom zivom…
Imali smo poplavu u kuci, imam tonu posla oko toga i zbog toga. Nekako me pomelo.
Muz radi mnogo, ne mogu na njega racunati. Sve mi je nekako pala na pleca.
Posao, kuca, briga o placanju racuna, shoping, kuhanje, vrt i dvoriste, osiguranja, za auta, za kucu, za zdravstvno…tona mi se nekih stvari sabralo da zavrsim, ne znam s koje bi pocela.
Ali opet - dobro je.
Sta inace poklanjate ljudima za rodjendane?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
kolegama s posla skupimo dogovorenu sumu pa mu/joj predamo za rođendan
bliskim prijateljima procenimo šta bi ih najmanje iznerviralo, ponekad neki parfem, neko vino uz neku sitnicu za uspomenu.
Bliskim rođacima kupimo praktične stvari koje im trebaju a baš im nije prioritet da ih kupe, nekako ispipamo situaciju,
Koja Vam je najdaža fotografija?
bliskim prijateljima procenimo šta bi ih najmanje iznerviralo, ponekad neki parfem, neko vino uz neku sitnicu za uspomenu.
Bliskim rođacima kupimo praktične stvari koje im trebaju a baš im nije prioritet da ih kupe, nekako ispipamo situaciju,
Koja Vam je najdaža fotografija?
Legal Alien
Pa ne znam da li imam najdrazu, mnogo ih je dragih.
Cini li se vama da je teget (tamno plava) boja na autu cak i gora za odrzavati od crne?
Cini li se vama da je teget (tamno plava) boja na autu cak i gora za odrzavati od crne?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
moguće je.
nisam imao teget
smo bele, crne, slonova kost i trula višnja.
na tamnijim se lakše vidi prljavština, muzge i blato.
koja Vam je omiljena boja auta?
nisam imao teget
smo bele, crne, slonova kost i trula višnja.
na tamnijim se lakše vidi prljavština, muzge i blato.
koja Vam je omiljena boja auta?
Legal Alien
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 326 Replies
- 18921 Views
-
Last post by Bella