Pitam te
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Re: Pitam te
pa ne znam baš, Podizanje želudca, dodirivanje sa dijafragmom?...
da li te često boli glava?
da li te često boli glava?
Legal Alien
Ne.
Da li je nekad istinu bolje precutati, ili ju je bolje uvijek reci?
Da li je nekad istinu bolje precutati, ili ju je bolje uvijek reci?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Nekako sam pristalica ideje da je bolje prećutati neke stvari ili bar sačekati neko vreme.
Ako i kažeš nešto što misliš da je istina, (jer moja i tvoja istina ne morju biti iste) može se ispostaviti da iz drugog aspekta gledanja, moja istina nije dobro viđena i kao takva može izazvati probleme.
Da li reći drugu (drugarici) da mu je supruga (suprug) neveran?
Ako i kažeš nešto što misliš da je istina, (jer moja i tvoja istina ne morju biti iste) može se ispostaviti da iz drugog aspekta gledanja, moja istina nije dobro viđena i kao takva može izazvati probleme.
Da li reći drugu (drugarici) da mu je supruga (suprug) neveran?
Legal Alien
Ne, mislim da nitko ne bi trebao biti toliko glup da to ne skuzi. A drugo ne znas svu istinu izmedju dvoje ljudi, tj zasto je jedno od njih nevjerno.
Je li to, nevjera, ikad opravdana u vasim ocima?
Je li to, nevjera, ikad opravdana u vasim ocima?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Nekako to smatram neiskrenim onosom između sve tri osobe i to mi je neopravdano.
Juče smo pričali o nekim mašim prijateljima koji su se razveli pre dosta godina, moja supruga je prokomentarisala kako je on bio manje obrazovan od nje i da je zbog toga došlo do krize i razvoda. Međutim ja znam da je ona imala afere koje nisam želeo nikom da otkrijem, ali ipak je došlo do razvoda. Tačan razlog nikad nismo saznali, u suštini nije ni bitan.
Misliš da je promiskuitet ljudska osobina koja u neku ruku dovodi do afera i prevara, ili je u pitanju nešto drugo?
Juče smo pričali o nekim mašim prijateljima koji su se razveli pre dosta godina, moja supruga je prokomentarisala kako je on bio manje obrazovan od nje i da je zbog toga došlo do krize i razvoda. Međutim ja znam da je ona imala afere koje nisam želeo nikom da otkrijem, ali ipak je došlo do razvoda. Tačan razlog nikad nismo saznali, u suštini nije ni bitan.
Misliš da je promiskuitet ljudska osobina koja u neku ruku dovodi do afera i prevara, ili je u pitanju nešto drugo?
Legal Alien
Moze nevjerstvu predhoditi mnogo stvari. Sad kad su i zene u radnom odnosu, one padaju u veca iskusenje. Poslije radnog dana muz i zena su najcesce umorni jedno za drugo, rijetko se ja mislim desava da je on kuci kad joj je potreban, ili da je ona kuci kad bi je on trebao.
Povrh svega, ako se par razlikuje mnogo po pogledima na zivot, i ono malo slobodnog vremena moze postati trpljenje i iscekivanje da jedno od njih ode na posao, ili bilo gdje. I ako se u tom svemu stvori neka bliskost npr s radnm kolegama… Svi mozemo biti slabi.
Postoji li uopce nacin da se ozivi zahladnjeli odnos?
Povrh svega, ako se par razlikuje mnogo po pogledima na zivot, i ono malo slobodnog vremena moze postati trpljenje i iscekivanje da jedno od njih ode na posao, ili bilo gdje. I ako se u tom svemu stvori neka bliskost npr s radnm kolegama… Svi mozemo biti slabi.
Postoji li uopce nacin da se ozivi zahladnjeli odnos?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
moje mišljenje je da postoji (nikad nije kasno) verujem u drugu šansu i gomilu puta dočenam drugu šansu, naravno pametniji i iskuaniji.
možda su ti ova pitanja i teme teške i neprijatne?
možda su ti ova pitanja i teme teške i neprijatne?
Legal Alien
Ne, bas ovakve volim. I mislila sam malocas kako treba da ti kazem - hej hvala ti. Bas mi stima da s nekim razgovaram ovako.
Sta ste danas korisno uradili?
Sta ste danas korisno uradili?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Ništa, danas me je bolela glava pola dana, baš tako da nisam mogao ništa raditi, a planirao sam vrt početi sređivati.
Popodne sam sa suprugom otišao do groblja i to je bilo sve.
imaš li vrt, ko održava vrt i raduješ li se radu u vrtu ili je to samo još jedna obaveza?
Popodne sam sa suprugom otišao do groblja i to je bilo sve.
imaš li vrt, ko održava vrt i raduješ li se radu u vrtu ili je to samo još jedna obaveza?
Legal Alien
Imam vrt, ja ga odrzavam, ja to volim. Volila bi da imam vise obradive zemlje. To me umara fizicki ali odmara psihicki.
Danas sam pripremila dio baste koji koristim za bilje/cajeva.
Imam dva stabla nara, jednu smokvu, jedan zbun kupine. Grozdze mi se osusilo a breskvu smo morali posjeci, jer zahtijeva posebnu vrstu paznje. Neka vjestacka sorta bila.
I imam koprivu, stolisnik, mentu, zapravo vise vrsta mente.
A posadim u aprilu paradajz, paprike, krastavice, mahune. U martu posadim luk, salatu, mrkvu i cilantro.
Pratis li da kupujes sezonsko voce i povrce?
Danas sam pripremila dio baste koji koristim za bilje/cajeva.
Imam dva stabla nara, jednu smokvu, jedan zbun kupine. Grozdze mi se osusilo a breskvu smo morali posjeci, jer zahtijeva posebnu vrstu paznje. Neka vjestacka sorta bila.
I imam koprivu, stolisnik, mentu, zapravo vise vrsta mente.
A posadim u aprilu paradajz, paprike, krastavice, mahune. U martu posadim luk, salatu, mrkvu i cilantro.
Pratis li da kupujes sezonsko voce i povrce?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Višnje,, kajsije, šljive i poneka kruška, dunja i jabuka i poneki grozd se nalaze u mom vrtu tako da to konzumiramo sezonski, imali smo i maline ali su nam se jedne godine osušile. Kolegonica mi je obećala ove godine rasad od njenih malina.
Planiram ove godine i jednu trešnju da zasadim. Breskve nam nikada nisu uspevale, one zahtevaju posebnu pažnju.
Na žalost kivi, narandže i banane ne uspevaju u mojoj bašti pa ih moram kupovati.
Koje povrće koristiš u kuhinji?
Planiram ove godine i jednu trešnju da zasadim. Breskve nam nikada nisu uspevale, one zahtevaju posebnu pažnju.
Na žalost kivi, narandže i banane ne uspevaju u mojoj bašti pa ih moram kupovati.
Koje povrće koristiš u kuhinji?
Legal Alien
Koristim dosta luk i mrkvu, svaki dan. Onda cesto krompir, kupus, spinach, sparoge, krastavce, paradajz (ja ga kontam u povrce) korijen persuna, paprike, baby aragula ( ne znam sta je to na nasem jeziku)
Treba da ubacim vise praziluk i cveklu. Cveklu kupim al mi cesto propadne. Danas sam je kupila, moram je ovaj put pojesti.
Zamisli da moras na pusti otok jednu godinu, i mozes da poneses samo jednu namirnicu, tu ces jesti cijelu god. Zacine mozes ponijeti.
Koja bi to namirnica bila? Ako je meso, koja bi druga?
Treba da ubacim vise praziluk i cveklu. Cveklu kupim al mi cesto propadne. Danas sam je kupila, moram je ovaj put pojesti.
Zamisli da moras na pusti otok jednu godinu, i mozes da poneses samo jednu namirnicu, tu ces jesti cijelu god. Zacine mozes ponijeti.
Koja bi to namirnica bila? Ako je meso, koja bi druga?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
ako je pusti otok, možda ima ribe za ulovit, tako da umesto mesa biram krompir i pasulj
koju bi životinju povela sa sobom?
koju bi životinju povela sa sobom?
Legal Alien
Macu bi volila a mozda bi bilo pametnije cuku.
Da li ikada razmisljas o tome da se distanciras od svijeta, mislim da li bi zelio na neko vrijeme?
Da li ikada razmisljas o tome da se distanciras od svijeta, mislim da li bi zelio na neko vrijeme?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
naravno, čak sam i pisao o tome
razmišljam kako je biti brodolomnik na pustom ostrvu.
uradim to, odem na salaš na produženi vikend, pa se opet vratim.
Meni prija,
koji ti je film probudio takva maštanja?
razmišljam kako je biti brodolomnik na pustom ostrvu.
uradim to, odem na salaš na produženi vikend, pa se opet vratim.
Meni prija,
koji ti je film probudio takva maštanja?
Legal Alien
Pa ne znam da li je bas film. Znam da religijske knjige govore da su se Boziji vjerovjesnici povlacili u osamu. Marija/Merjem je provodila u osami. Buda je otisao na nekoliko godina. Mislim da je lakse sve kad si sam. Ne mozes s ljudima ostati dobar koliko bi htio, padas u iskusenja, zavedu te pricom i postajes isti ko i svi drugi.
Zelis li biti nesto bolje od toga sto si sada? Ako zelis, u kojem smjeru bolji?
Zelis li biti nesto bolje od toga sto si sada? Ako zelis, u kojem smjeru bolji?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Čitao sam negde da su neke kineske careve zaziđivali godinama i samo mu doturali hranu. neki su se duhovno pročistili i bili bolji ljudi i carevi, ali neki su i poludeli.
I mnogo dobrog može da smeta.
digresija.
Nešto baš i ne težim velikim promenama.
želim ostati dobar muž i dobar otac, možda biti malo blji muž i otac, kolega i prijatelj.
koju dnevnu obavezu bi želela preskočiti?
I mnogo dobrog može da smeta.
digresija.
Nešto baš i ne težim velikim promenama.
želim ostati dobar muž i dobar otac, možda biti malo blji muž i otac, kolega i prijatelj.
koju dnevnu obavezu bi želela preskočiti?
Legal Alien
Pa ne znam da li bi zelila ijednu, sve ovo sto radim, radim sto volim.
Kad vas neko upita nesto o cemu ste malo informisani, ili recimo koristi u recenici rijec koja vam nije poznata, hocete li otici na google i informisat se ili mozete jednostavno reci - hej ja ne znam sta je to?
Kad vas neko upita nesto o cemu ste malo informisani, ili recimo koristi u recenici rijec koja vam nije poznata, hocete li otici na google i informisat se ili mozete jednostavno reci - hej ja ne znam sta je to?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Priznam da ne znam ništa o tome, a kasnije odem proguglati
koliko sati spavaš dnevno?
koliko sati spavaš dnevno?
Legal Alien
Ja sam sleepyhead
8-9 sati, sve manje od toga ucinice da sam pospana citav dan.
Jeste li nekad probali cips i salsu, i kako vam se to dopalo?
Jeste li nekad probali cips i salsu, i kako vam se to dopalo?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
jesam (jesmo) na nekim druženjima smo to grickali, dobro je za sedeljke i druženja, žurke (dok ne stigne roštilj)
Šalim se, nismo mi toliki zavisnici od mesa.
Jedna naša prijateljica veoma je inovativna i vešta pa nam na druženjima servira po neko iznenađenje.
Pobali bi nešto što nije na standardnom jelovniku tipa puževi, žablji kraci, morski ježevi...?
Šalim se, nismo mi toliki zavisnici od mesa.
Jedna naša prijateljica veoma je inovativna i vešta pa nam na druženjima servira po neko iznenađenje.
Pobali bi nešto što nije na standardnom jelovniku tipa puževi, žablji kraci, morski ježevi...?
Legal Alien
Ufff, ne bih
Kako se slazete s partnerom po pitanju odabira tv programa? Mislim postoje li stvari koje oboje pratite?
Kako se slazete s partnerom po pitanju odabira tv programa? Mislim postoje li stvari koje oboje pratite?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
odlično., ona gleda Turske serija ja sam na netu
manje više ja ne gledam ništa na TV sem malo sporta
Moja žena radi po smenama tako da je TV često ugašen
da li ti sneg nedostaje?
manje više ja ne gledam ništa na TV sem malo sporta
Moja žena radi po smenama tako da je TV često ugašen
da li ti sneg nedostaje?
Legal Alien
Da.
Ko ss kod vas brine da su racuni na vrijeme placeni?
Ko ss kod vas brine da su racuni na vrijeme placeni?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
ja, pokupim sve račune pa ih elektronski platim oko 20, u mesecu.
koliko puta nedeljno pereš kosu? (pitam jer me to sad čeka)
koliko puta nedeljno pereš kosu? (pitam jer me to sad čeka)
Legal Alien
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 326 Replies
- 18933 Views
-
Last post by Bella