Pitam te
Re: Pitam te
Da, ali porano. Kasnije jedem voce.
Nosis li telefon kad ides na wc?
Nosis li telefon kad ides na wc?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
ponekad,
Baš smo o tome raspravljali na poslu. Jedan kolega (mlađi) je izjavio da ne ume ići u wc bez telefona.
šta može da ti popravi loš dan?
Baš smo o tome raspravljali na poslu. Jedan kolega (mlađi) je izjavio da ne ume ići u wc bez telefona.
šta može da ti popravi loš dan?
Legal Alien
Ne znam sta spada pod los dan
Ako je los dan tuzan dan, mislim da je najbolje odtugovat. Ne treba ni jednu emociju silom izgoniti.
Kakav dan ti zoves los dan?
Ako je los dan tuzan dan, mislim da je najbolje odtugovat. Ne treba ni jednu emociju silom izgoniti.
Kakav dan ti zoves los dan?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Loš dan?
recimo:
-pijana budala ti udari auto
-nepravda na koju ne možeš da utičeš
-pokvari se neki uređaj kod kuće
veruješ li u retrogradni Merkur
recimo:
-pijana budala ti udari auto
-nepravda na koju ne možeš da utičeš
-pokvari se neki uređaj kod kuće
veruješ li u retrogradni Merkur
Legal Alien
Vjerovatno ne vjerujem
Sta je retrogradni Merkur?
Sta je retrogradni Merkur?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Zbog međusobne pozicije Zemlje i Merkura, a pri tom uzimajući da se obe planete obrću oko sunca U nekom periodu gledajući sa zemlje, na nebu se Merkur kreće u suprotnom smeru. taj period se zove retrogradni Merkur.
Po verovanju, (astrološkom) utiče negativno na ispravnost uređaja i naprava.
pratiš li horoskop?
Po verovanju, (astrološkom) utiče negativno na ispravnost uređaja i naprava.
pratiš li horoskop?
Legal Alien
Ne.
Zapocinjes li razgovore s ljudima na kasi?
Zapocinjes li razgovore s ljudima na kasi?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
poznajem kasirke u najbližoj prodavnici pa prozborimo koju reč, trudim se da ne dosađujem i ne usporavam proces u prodavnici, Ako misliš na kupce koji takođe čekaju red? Ne, ne započinjem, ponekad odgovorim ako poznajem osobu, (Kikinda nije velika varoš i poznajem dosta ljudi)
Poznaješ li sve komšije i javljate li se jedno drugom?
Poznaješ li sve komšije i javljate li se jedno drugom?
Legal Alien
Ne, ne poznajem sve, javljam se ovim koje poznajem a i onim koje ne poznajem ukoliko mi izgledaju frendly,
Pjevusis li ikada?
Pjevusis li ikada?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
samo u kolima kada vozim sam a pogodi me pesma
uzgred, prestanem kad uspem da čujem samog sebe
šta si zadnje kupio/la?
uzgred, prestanem kad uspem da čujem samog sebe
šta si zadnje kupio/la?
Legal Alien
Gdje me nadje
Kupila sam danas trenerku, donji dio, odlicna za moje setanje. Jednu bijelu majicu, active, znaci da moze ici uz onu trenerku.
Jedne maslinaste leggings, nisu posve duge, ono na pola noge izmedju koljena i koscica. Jako komotne, hocu reci ne stezu jako.
Jedne crne fancy pantalone. Isto nisu posve duge, zavrsavaju 4-5 centimetara iznad koscica. Trebale su mi, izgledaju mi dobro na svim zenama uz sandale s potpeticom.
A sta sam tek ostavila
Plava bluza na V, s lijepim rukavima, i pencil suknja isto plava s nekom sarom. Mnogo mi je dobro stajalo to dvoje, ali mislila sam da ce mi vjesiti o ormaru i mozda omrznuti dok dodje prilika da negdje obucem.
I jednu bijelu haljinu sam ostavila, mslkice je providna. Nije strasno, mozda s bijelim stvarima ispod se to uopce ne bi primijetilo, ali gotovo je sad.
Molis li se ikada?
Kupila sam danas trenerku, donji dio, odlicna za moje setanje. Jednu bijelu majicu, active, znaci da moze ici uz onu trenerku.
Jedne maslinaste leggings, nisu posve duge, ono na pola noge izmedju koljena i koscica. Jako komotne, hocu reci ne stezu jako.
Jedne crne fancy pantalone. Isto nisu posve duge, zavrsavaju 4-5 centimetara iznad koscica. Trebale su mi, izgledaju mi dobro na svim zenama uz sandale s potpeticom.
A sta sam tek ostavila
I jednu bijelu haljinu sam ostavila, mslkice je providna. Nije strasno, mozda s bijelim stvarima ispod se to uopce ne bi primijetilo, ali gotovo je sad.
Molis li se ikada?
Pricala bih, ali nemaju za to sluha.
O cemu ti najvise rezgovaras na prijateljskim sastancima?
O cemu ti najvise rezgovaras na prijateljskim sastancima?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
najčešće pričamo o deci (koja su uzgred svi oko 20 godina)
evociramo uspomene iz škole i sa letovanja (često smo zajedno letovali)
na odmor odlaziš isključivo sa porodicom ili odmarate sa prijateljima
evociramo uspomene iz škole i sa letovanja (često smo zajedno letovali)
na odmor odlaziš isključivo sa porodicom ili odmarate sa prijateljima
Legal Alien
Vecinom s porodicom. Ali imali smo odmora s prijateljima, nas dvije-tri porodice.
Meni je najbolje kad sam samo sa svojom porodicom. Umara me psihicki guzva i mnogo price.
Onda, tesko je i da se porodica uskladi, da vole iste stvari, a kamoli sad ljudi koji i ne zive skupa.
Sjecam se jednog odmora, prijateljica bi bila sahat-dva na plazi a preostali dio dana bi gledala Lifetime kanal. Pa ne znam, necu se voziti 8 sati od kuce da negdje drugo gledam tv.
Ili na kampovanju smo s prijateljima, nju strah svo vrijeme da ce se prehladoti
Drugi put s drugim ljudima, nju strah zaspati u satoru. Vristi od svake baje
Kakva su tvoja iskustva s grupnih odmora, ako je takvih bilo?
Meni je najbolje kad sam samo sa svojom porodicom. Umara me psihicki guzva i mnogo price.
Onda, tesko je i da se porodica uskladi, da vole iste stvari, a kamoli sad ljudi koji i ne zive skupa.
Sjecam se jednog odmora, prijateljica bi bila sahat-dva na plazi a preostali dio dana bi gledala Lifetime kanal. Pa ne znam, necu se voziti 8 sati od kuce da negdje drugo gledam tv.
Ili na kampovanju smo s prijateljima, nju strah svo vrijeme da ce se prehladoti
Drugi put s drugim ljudima, nju strah zaspati u satoru. Vristi od svake baje
Kakva su tvoja iskustva s grupnih odmora, ako je takvih bilo?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
bilo je nekoliko i uglavnom je ispalo super, zapravo bilo je fantastično tri četiri godine, dok nam se jedna kola nisu pokvarila u nedođiji Grčke i to nam je unervozilo jednu ženu, (pokvarila je svima letovanje svojom nervozom) od tada idemo sami.
Kako su se muškarci slagali na odmoru?
Kako su se muškarci slagali na odmoru?
Legal Alien
Pa muskarci su se dobro slagali, oni ne drame tako.
Osim jednog para, a oni su nam rodjaci. Oni bi da stede na odmoru, i mnoge stvari nece… Oni npr kuhaju sami sebi vecere a muza mog to nervira.
Meni to nije vadilo zivce. Nece da idi van, OK. Sta me to briga, idemo mi
Ili npr prvi dan na plazi, nemamo umbrellu, mi platimo na plazi, oni nece, al nam onda uzmu mjesto pod nasom umbrellom
Meni ni to nije smetalo, jer se nisam ni dosla skrivat od sunca, ali muzu je smetalo.
Mislis li da su zene komplikpvanina bica od muskaraca?
Osim jednog para, a oni su nam rodjaci. Oni bi da stede na odmoru, i mnoge stvari nece… Oni npr kuhaju sami sebi vecere a muza mog to nervira.
Meni to nije vadilo zivce. Nece da idi van, OK. Sta me to briga, idemo mi
Ili npr prvi dan na plazi, nemamo umbrellu, mi platimo na plazi, oni nece, al nam onda uzmu mjesto pod nasom umbrellom
Meni ni to nije smetalo, jer se nisam ni dosla skrivat od sunca, ali muzu je smetalo.
Mislis li da su zene komplikpvanina bica od muskaraca?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Rekao bih drugačija bića.
Žene vode računa o stvarima koja su u suštini značajna ali nama muškarcima nisu pred očima
Nedavno sam čitao izveštaj da je duplo više zaraženih muškaraca od Kovida nego žena, što implicira da žene više vode računa o preventivi i zaštiti. Na žalost i preminulih muškaraca je duplo više.
Koliko često se šminkaš?
Žene vode računa o stvarima koja su u suštini značajna ali nama muškarcima nisu pred očima
Nedavno sam čitao izveštaj da je duplo više zaraženih muškaraca od Kovida nego žena, što implicira da žene više vode računa o preventivi i zaštiti. Na žalost i preminulih muškaraca je duplo više.
Koliko često se šminkaš?
Legal Alien
Volim lagano potamniti obrve, izvuci trepuske maskarom i na usne stavim chapstick, malo dadne sjaja malo punoce. Toliko se nasminkam i za najposebnije prilike i za obicna druzenja uz kafu.
Skoro sam probala da se nasminkam vise, uzasno sam se osjecala. Ko da to vise nisam bila ja, ko da lazem svijet oko sebe. Skinila sminku odmah
Sta je vama najprivlacnije na suprotnom spolu?
Skoro sam probala da se nasminkam vise, uzasno sam se osjecala. Ko da to vise nisam bila ja, ko da lazem svijet oko sebe. Skinila sminku odmah
Sta je vama najprivlacnije na suprotnom spolu?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
pa sad...
najpre primetim grudi, ali ipak kad imam prilike da se približim ženi, devojci, pogledam je u oči i to zapamtim bolje od...
mada fizički izgled kod mene ne utiče na formiranje mišljenja o suprotnom polu.
zanima me da li ćeš ovo shvatiti kao iskren odgovor
najpre primetim grudi, ali ipak kad imam prilike da se približim ženi, devojci, pogledam je u oči i to zapamtim bolje od...
mada fizički izgled kod mene ne utiče na formiranje mišljenja o suprotnom polu.
zanima me da li ćeš ovo shvatiti kao iskren odgovor
Legal Alien
Nasmijao me odgovor na prvu
Bilo je i neko istrazivanje na temu sta muskarce najvise privlaci: grudi ili inteligencija.
Koji kruh ti je ukusniji crni ili bijeli?
Koji kruh ti je ukusniji crni ili bijeli?
Ne ovisi mi to vrsti brasna vec o receptu i nacinu pripreme. Generalno volim hljeb.
Preispitujes li neke svoje postupke ponekad?
Preispitujes li neke svoje postupke ponekad?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Retko
Trudim se da ne odigram na prvu loptu, zbog toga ubedim sebe da je to bio najbolji potez u tom trenutku.
Šta radiš kad štucaš?
Trudim se da ne odigram na prvu loptu, zbog toga ubedim sebe da je to bio najbolji potez u tom trenutku.
Šta radiš kad štucaš?
Legal Alien
Nisam stucala godinama, i zaboravila sam na tu pojavu.
Sta uzrokuje stucanje?
Sta uzrokuje stucanje?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 326 Replies
- 18932 Views
-
Last post by Bella