Nasmijalo me

Vicevi, smiješne slike i video klipovi. Sve teme kojima ćemo nasmijati sebe i druge
Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Nasmijalo me

Unread post by Bella »

NecuZvakuHocuKusur wrote:
Sat Jan 25, 2025 3:31 pm
Bella wrote:
Sat Jan 25, 2025 2:47 am
:hahah i tvoj je

Moj vala nije niti ce biti.

On je vodja bagre bez obraza i karaktera, senilnih i prolupalih
..tako neki misle i za Trumpove. mnoge znam.. i zbilja. to su osobe. koje nishta u zivotu nisu postigli. zive na 'drzavnoj pomochi' koje im on ukida. ali josh nisu svjesni.. :DE ili si osobe. koje ne podrzavaju vakcine. / gejeve. .trans. zene na pozicijama.. itd.. nemoj se naci u ovome.. ima naravno. i vrlo obrazovanih. uspjesnih. kao ovi oko njega.. gdje znaju da mogu zaraditi josh. jer im takva osoba nece stati na put. ili. koja ce rado to nalatiti.
isti .. nemaju problem .platiti.. jer se ulaganje . vraca za dobrom zaradom. i tako u nedogled. :hahah
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Jan 25, 2025 5:43 pm
Sat Jan 25, 2025 3:31 pm
Bella wrote:
Sat Jan 25, 2025 2:47 am
:hahah i tvoj je

Moj vala nije niti ce biti.

On je vodja bagre bez obraza i karaktera, senilnih i prolupalih
..tako neki misle i za Trumpove. mnoge znam.. i zbilja. to su osobe. koje nishta u zivotu nisu postigli. zive na 'drzavnoj pomochi' koje im on ukida. ali josh nisu svjesni.. :DE ili si osobe. koje ne podrzavaju vakcine. / gejeve. .trans. zene na pozicijama.. itd.. nemoj se naci u ovome.. ima naravno. i vrlo obrazovanih. uspjesnih. kao ovi oko njega.. gdje znaju da mogu zaraditi josh. jer im takva osoba nece stati na put. ili. koja ce rado to nalatiti.
isti .. nemaju problem .platiti.. jer se ulaganje . vraca za dobrom zaradom. i tako u nedogled. :hahah
Tesko mi je da poverujem da postoji veci cirkus od ovoga u Srbiji

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:_)

. koja je to poruka. nije smijeshno. ni u kojoj situaciji..

. za koga bi ti glasao?
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sun Jan 26, 2025 12:48 am

. za koga bi ti glasao?
Poruka je da su njegovi glasaci ovce koje se prodaju. I da samo takvu podrsku i moze da ima.

Ja bih glasao za Sasu Radulovica.

To je covek koga ismejava i vlast i lazna opozicija. Covek koji ne dobija prostora ni na jednoj televiziji jer se narodu poturaju ljudi koje ne zele i konstantno se vrte u krug. Mada glasanje kao glasanje u danasnje vreme ne donosi nista jer na kraju uvek pokradu,nameste i postave onog koji im odgovara.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Sun Jan 26, 2025 1:09 am
Bella wrote:

. za koga bi ti glasao?
Poruka je da su njegovi glasaci ovce koje se prodaju. I da samo takvu podrsku i moze da ima.

To je covek koga ismejava i vlast i lazna opozicija. Covek koji ne dobija prostora ni na jednoj televiziji jer se narodu poturaju ljudi koje ne zele i konstantno se vrte u krug. Mada glasanje kao glasanje u danasnje vreme ne donosi nista jer na kraju uvek pokradu,nameste i postave onog koji im odgovara.
a, koliko puta .vucic moze da se kandiduje..

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sun Jan 26, 2025 2:06 am
Bella wrote:

. za koga bi ti glasao?

Zakonski nema vise prava. Moze se biti dva mandata ili osam godina predsednik. Mada s'obzirom koliko je puta prekrsio Ustav ne bi me cudilo da nesto izmanipulise. Eto ga,pravi novu stranku ili pokret. Mozda tako moze jos da ostane,nemam pojma. Taj ne da vlast nizasta na svetu. Jedino narod da ga otera

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Sun Jan 26, 2025 2:16 am
Bella wrote:
Sun Jan 26, 2025 2:06 am

Zakonski nema vise prava. Moze se biti dva mandata ili osam godina predsednik. Mada s'obzirom koliko je puta prekrsio Ustav ne bi me cudilo da nesto izmanipulise. Eto ga,pravi novu stranku ili pokret. Mozda tako moze jos da ostane,nemam pojma. Taj ne da vlast nizasta na svetu. Jedino narod da ga otera
a zashto opozicija nije platila Trumpu.. da budu na inauguratiji....samim tim se otvaraju vrata za . chishchenje terena u Srbiji. mada.. :hm mislim da je njegov zet . vech jednom nogom u Srbiji.. tako.. nije trebalo bacati dinare :DE
. a josh jedno pitanje: :maad
sta to vucic lose radi ?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Iako to nije za temu " Nasmijalo me " , odgovoricu ti.

Rekoh ti vec, mnogo gledas televiziju i verujes u to. Trebas imati nekoga u Srbiji ko prozivljava njegove torture i sva ta ucenjivanja.

Prvo i najvaznije je da izdaje drzavu, tacnije predaje deo po deo teritorije Kosova. Po Ustavu, to je krsenje istog. Prica kako je Kosovo odavno izgubljeno je za malu decu i kako bi se narod pomirio sa tim i onda da ga on lepo prepise a ostane na vlasti.

Drugo, cela Srbija i svako ko je iz nje zna da kada bi postojalo regularno glasanje covek ne bi imao ni 5% glasova.

Ja kada bih ti pisao sta je sve neregularno,sta sve lose radi itd.trebalo bi mi par dana. Jednostavno, covek koji previse veruje televiziji, ne ume sam da proceni stanje u jednoj zemlji

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah
iz tvog odgovaora. Hvala.... ipak smo na pravoj temi

Ne zivish tamo. imash inf. od pojedinih... i tako ti vidis zemlju...

Kosovo nije Srbija. od 2008... :DE

Ti ne vjerujesh gledajuchi tv ili chitajuchi portale ..a vjerujesh . onima koji tamo zive .. :hm koliki je br osoba s kojima.razmjenjujesh inf. :/*

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Da Kosovo nije Srbija ne bi terali tu Srbiju da ga prizna. Ne bi gomila Kosovara imalo srpske pasose i jos mnogo toga. To sto trenutno NATO sprovodi silu ne znaci da je to tako. Ta takozvana drzava nije priznata svuda u svetu pa tako ni u EU je ne priznaju svi. Jedna Spanija ih ne priznaje, Ceska itd. Tako i hrvati kazu da je Tesla bio hrvat iako je celom svetu jasno da je bio srbin. Jedno je sto je ova vlast postavljena da bi se Kosovo predalo a drugo je sto bi ih narod lincovao kada bi se to dogodilo. Sada ce danci da osete na svojoj kozi kako je to kada ti kradu zemlju ako im Tramp bude uzeo Grenland.

I da se razumemo,ja ne mrzim nikoga osim nepravde. Nemam nista protiv albanaca sa Kosova, cak sta vise dosta prijatelja imam medju njima. Pomogli su mi i oko posla. I oni znaju da to cija je drzava ne zavisi od nas vec od politike u svetu koja se menja.

I draga Bella, ne znam ti ja situaciju u Srbiji nakon par slucajeva vec se to vidi po izjavama ljudi. Nikada losija vlast nije bila u Srbiji.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

ma ceo Svet . zudi za srpskim pasoshima.. koji otvara 'sva vrata' :hahah

..de, Zvaka. pusti Kosovo. nije srpsko bre... . :jbg nikad niste ulagali u. pokrali ste (Srbija) novac za vrijeme YU...koji je bio namjenjen za njih..

Ne govorimo o mrznji .. nepravdu treba savladati, koliko god je moguce. razgovorima..

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sun Jan 26, 2025 2:19 pm

..de, Zvaka. pusti Kosovo. nije srpsko bre... . :jbg nikad niste ulagali u. pokrali ste (Srbija) novac za vrijeme YU...koji je bio namjenjen za njih..

Ne govorimo o mrznji .. nepravdu treba savladati, koliko god je moguce. razgovorima..
Ko je pokrao novac? I kako ti mozes sigurna u to? Kao drugo, cak i da je neko pokrao nekakav novac, kakve to veze ima sa tim cije je Kosovo?

I kako mislis da bi se bilo ko iz Srbije odrekao dela zemlje na kojem je nacija 500 godina bila pod turcima i na kraju oslobodila to? I onda dodje
NATO da glumi silu,dodju razni klosari od politicara da drze predavanja kako narod treba da se odrekne zemlje i to gle cuda, bas dela gde je najvece bogatstvo.

Opet kazem, ne zavisi to ni od mene,ni od tebe,ni od bilo koga vec kako se politika okrece. I ja nemam nista protiv ljudi sa Kosova,bas naprotiv. Samo govorim u globalu,Srbija kao nacija se nikada toga nece odreci.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Sun Jan 26, 2025 5:17 pm
Bella wrote:
Sun Jan 26, 2025 2:19 pm

Ko je pokrao novac? I kako ti mozes sigurna u to? Kao drugo, cak i da je neko pokrao nekakav novac, kakve to veze ima sa tim cije je Kosovo?

I kako mislis da bi se bilo ko iz Srbije odrekao dela zemlje na kojem je nacija 500 godina bila pod turcima i na kraju oslobodila to? I onda dodje
NATO da glumi silu,dodju razni klosari od politicara da drze predavanja kako narod treba da se odrekne zemlje i to gle cuda, bas dela gde je najvece bogatstvo.

Opet kazem, ne zavisi to ni od mene,ni od tebe,ni od bilo koga vec kako se politika okrece. I ja nemam nista protiv ljudi sa Kosova,bas naprotiv. Samo govorim u globalu,Srbija kao nacija se nikada toga nece odreci.
Srbija. je pokrtala novac..koji se slijevao iz cijele YU. najavishe Slovenije. koja je kradju,to i javno objelodanila. i tako. . vrlo brzo je nastupila '91.

dakle..
Kuda dalje?

Kao što smo videli, kosovski problem nije nastao danas ili juče, on postoji od kada je Kosovo ušlo u našu državu. Mnogi Srbi sa kojima sam razgovarao bi voleli da se kosovski problem reši tako da svi Albanci odande nestanu. Ja mislim da to nije realno, a pre svega nije čovečno.

Da li je rešenje da ponovo osvojimo Kosovo? Osvajali smo ga već previše puta (1912, 1918, 1944, 1989, 1999), ali jednostavno nismo znali šta bismo s njim. Beograd je u dvadesetom veku pokušao sve nasilne metode: postupno raseljavanje, proterivanje u masi, vojnu upravu, kolonizaciju… Ali, zbog takve su politike uvek ispaštali kosovski Srbi. Kao po pravilu, svaki talas beogradskog nasilja su pratili pogoršanje položaja i iseljenje kosovskih Srba.
... prochitaj ovdje. i vidi da li se chinjenice , slazu sa tvojim uchenjem u shkoli .itd..prichi prijatelja. iz okoline, kao i sa Kosova ...https://pescanik.net/savremena-istorija-kosova/

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

A ko je izjavio ovo?

Znas li kada je bio kosovski boj ? Koga su turci porobili ? Kakav 20-ti vek.

Od 1389-1889 ti je Srbija bila pod turcima i na kraju oslobodila Kosovo. Pogledaj popis Kosova pre devedesetih. Preko 90% srba zivelo tu. A sada ih nema ni 15% a prica se da su srbi njih proterali. Kako to?

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

ok ba. moze svako googlati. ima i biblioteka/ josh uvije je moguce nachi neku knjigu o istinitim dogadjajima itd.

..pa i medju srbima .ima razlichitih mishljhenja/ shvatanja.. interpretacije pojedinih dogadjaja....

. 2025 je pochetak. Kosovo nije srbija. nadam se da neche nikada ni biti .opet. :jbg kao shto rece pisac.

ne znate shta bi,i zemlju u sadashnjoj Srbiji .prodajete.. :hahah
eto tebe u Njemachkoj :D/ :DE
.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Pisac je pisao dogadjaje (pitanje je da li su istiniti ) za zadnjih 100 godina. Gde su bili pre 600 i kusur godina? I zamisli sada RS da kaze idemo mi da se spojimo sa Srbijom, tamo maltene i nema bosanaca pa bi po tom tvom piscu to bilo logicno,zar ne?

Ja sam u Nemackoj jer u Srbiji nema buducnosti ali to ne znaci da treba izdati zemlju.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

...ko je taj gdje je ta istina. otvori nam um :hahah

..ne mozes porediti. definitivno Kosovo i sadasnju skupinu .naseljenih gradjana .zvanu RS :hahah koji su davno naseljeni.. jer su bili glupi i jaki.. na shake.. :D/ :_) zeljni neke tuche i tako slichnih aktivnosti

.. izdo si je . dok si je napustio.. :jbg tachka.. i sad se kao, eto borish za nju .. na stranom terenu. neshto kao igrach na klupi..

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Postavio sam ti jednostavno pitanje. Kosovski boj je bio na Vidovdan 1389 godine izmedju srba i turaka. Gde su ti tu bili albanci ili bilo koja nacija?

Inace ne branim ga ja, niti govorim da bih bilo sta lose voleo da se desi. Napisao sam ti da to ne zavisi od mene,tebe niti bilo koga pojedinacno. Politika je takva da im dozvoljava da glume silu. Ja sam iz zemlje otisao radi boljeg standarda,u drzavu u kojoj cene postenje,rad u kojoj se moze napredovati. Ne moram se uclaniti ni u ciju stranku i tapsati kao magarac,da me vodaju po mitinzima kao mecku da bih imao posao.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

1389.. :fpalm eti ti izabrao tu godinu. shta je bilo.. 1000. ili ove ili one. to je proshlost.
sadashnost. 26 januar. Srbija je na koljenima :hahah treba joj operacija. lijeche traje. prodaje se ..sve..
dobro bi bilo da se oporavi. za sve zemlje, s kojima granichi.. :qq

:hm aj dobro. Njemachka/Amerika/ Kanada itd.. ima uhodani sistem. fercera nekako.. pogotovo za nas strance.. neuporedivo sa zemljama nasheg porijekla.. ali da smo pri polasku,znali shta nas cheka i kako to sve u stvari izgleda . nismo..
grlom u jagode.. :jbg vechina naroda se dobro uklopilo. . i lijepo zivi...

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

https://vm.tiktok.com/ZNeEQjfsR/

Treba ovo izmisliti u datom trenutku :DD

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah jao novinara
Kako su nam javili čitatelji, u pekari Mlinar su poskupjeli skoro svi pekarski proizvodi, a ono što im je "zaparalo oči" jeste da pšenična kifla košta 1,5 KM. To znači da deset kifli plaćate čak 15 KM. Kao da je "od zlata", reći će naši čitatelji.
ja bih dala popust.. ako kupi 20 kifli
... :rlys kifla je luksuz... :up podrzavam cijenu
Tražili smo reakciju Ministarstva trgovine FBiH koje je naglasilo da će "poduzeti konkretne korake kako bi spriječilo neopravdana poskupljenja i zaštitilo potrošače".
opravdano je. satnica pekara se povechala. tj plata . na 1000KM.. :DE

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Htedoh da postavim nesto ali su izbrisali :D

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah :W
rrrzbrzotrzzz

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Feb 01, 2025 3:15 pm
:hahah :W
rrrzbrzotrzzz
Moras ti da budes mirodjija u svakoj corbi :D