Nasmijalo me
Re: Nasmijalo me
Ispustila vodu iz bazena i ocistila ga danas.
Ostadoh oko ciscenja 3-4 sata, u goloj vodi bila, bahilisala se, tacno mi se nekad cinilo past cu u nesvijest.
Nije to ukopani bazen, vec montirani, ali povelik i fino nam posluzi za ljeto. Ne moramo u javne.
I taman nakon ciscenja nazvala mama…Kazem - umorna sam ti mama, nemam snage ni govoriti, ti meni pricaj a ja cu samo govoriti - aha, jest, nije…
A mami zao, pa kaze - e je*o te bazen, sto ce ti to…Sto se ko i sav normalan svijet ne okupas u kupatilu, pa se suncaj ako hoces, sto se moras bezveze hmurat po bazenu
Ostadoh oko ciscenja 3-4 sata, u goloj vodi bila, bahilisala se, tacno mi se nekad cinilo past cu u nesvijest.
Nije to ukopani bazen, vec montirani, ali povelik i fino nam posluzi za ljeto. Ne moramo u javne.
I taman nakon ciscenja nazvala mama…Kazem - umorna sam ti mama, nemam snage ni govoriti, ti meni pricaj a ja cu samo govoriti - aha, jest, nije…
A mami zao, pa kaze - e je*o te bazen, sto ce ti to…Sto se ko i sav normalan svijet ne okupas u kupatilu, pa se suncaj ako hoces, sto se moras bezveze hmurat po bazenu
Zahiragić poručio Konakoviću da govori neistine: Ne piše sve na Wikipediji
.............................................................................................
..komšinica...čisti garažu....na autu. Paketi.i paketi...toalet papira...garaža za jedan auto.
..
.živi s mužem i cukom

.živi s mužem i cukom

.............................................................................................
no... ispred svake 'jeftinije samoposluge'.......... shta vidish u kolicima..
papir. vecinom toalet.. a bude i onaj za kuhinsko ostrvo ... 
Jučer je javnost potresla vijest o navodnom razvodu Bena Afflecka i Jennifer Lopez. Kako izvori ističu za američke medije Affleck se već iselio iz zajedničkog doma.
. shto bi mejra rekla.. #spasilase
Pustite ton.
lete umetci od kosa.. pevaljke reaguju..
Reagovala na uvrede
Severina odgovorila Karleuši: Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad
Ko ti je ovaj strucnjak 
Kao da su mu ovi iz NASA-e dali da se snima kako leti na mesec...Pa mu objasnjavaju kako da skoci sa ves masine u kadu

Helez upravlja vojnim dronom. Prvo predstavljanje drona made in Bosnia.
Pgledajte ove dnovinare
Takvo ti je danas citavo novinarstvo. Za pare rade propagandu.
Nas Roki Balboa, dame i gospodo ambasador Srbije u Americi i DNOvinarstvo nacionalne frekvencije
Ovo je ambasador...Ja ih se stidim kao i 99% ljudi u Srbiji
Imamo i mi takvih morona.
Znanje se plaća.
Pogledajte u Nemackom bundestagu ko stoji...Pogledajte na sta ovo lici a sve nam poturaju kroz pricu normalnosti,ravnopravnosti...Nekada se znalo da u neku instituciji ne smes uci kako ti hoces vec je imao nekakav kodeks...Unistavaju jedno po jedno jer na taj nacin zele da vladaju ovcama ( narodom ispranog mozga ) .