SFF
Re: SFF
. komentarishemo. ne bash i ismijavamo. zavisi kako se tumachi...
. vechinom su glumice / glumci i influencerke.. . i narod sa strane. da im mashe..
.............................................................................................
..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Aug 20, 2024 3:47 pmNa sta ovo lici i sta smo mi na balkanu dozvolili
.............................................................................................
Balkan ne moze biti izgubljen, to moze biti samo blentavi narod kao sto smo mi koji smo dozvolili da se ovo propagira...Jos placeni DNOvinari idu pa snimaju,posvecuju im paznju,lazni gledaoci tapsu...BudaletineBella wrote: ↑Tue Aug 20, 2024 5:47 pm..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Aug 20, 2024 3:47 pmNa sta ovo lici i sta smo mi na balkanu dozvoliligotovo je.... balkan je izgubljen..
![]()
.nisu lazni..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Aug 20, 2024 6:04 pmBalkan ne moze biti izgubljen, to moze biti samo blentavi narod kao sto smo mi koji smo dozvolili da se ovo propagira...Jos placeni DNOvinari idu pa snimaju,posvecuju im paznju,lazni gledaoci tapsu...BudaletineBella wrote: ↑Tue Aug 20, 2024 5:47 pm..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Aug 20, 2024 3:47 pmNa sta ovo lici i sta smo mi na balkanu dozvoliligotovo je.... balkan je izgubljen..
![]()
. mene oni ne iritiraju. zabavljachi su.. tako odluchili da zarade za zivot..
Bella wrote: ↑Tue Aug 20, 2024 7:22 pm.nisu lazni..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Aug 20, 2024 6:04 pmBalkan ne moze biti izgubljen, to moze biti samo blentavi narod kao sto smo mi koji smo dozvolili da se ovo propagira...Jos placeni DNOvinari idu pa snimaju,posvecuju im paznju,lazni gledaoci tapsu...Budaletinemozda su dobili sendviche.
![]()
. mene oni ne iritiraju. zabavljachi su.. tako odluchili da zarade za zivot..
Normalno je da se takvi zabavljaci zabavljaju kod kuce a ne da plase decu koja su mozda dosla tu da vide smog omiljenog glumca/icu
Ne bi se javno i smelo, otvorili.
.. tako. ko zna. za neke je eksperiment..za neke. zbilja spas.. ako ih je tako shto tishtilo
..zalosno je bilo.. da su se takvi i zenili. poznajem jednog advokata. ozenio se lijepom veceuelankom. kao nechemo imati djecu. i sada.. vidim na FB otishao za Kanadu kod momka ili zene. ne znam koji je.. ali pishe nikad sretniji..
. advokatska kancelarija /zatvorena. otac imao. kao i zgradu..u kojoj je bio biznis..
.. tako. ko zna. za neke je eksperiment..za neke. zbilja spas.. ako ih je tako shto tishtilo
..zalosno je bilo.. da su se takvi i zenili. poznajem jednog advokata. ozenio se lijepom veceuelankom. kao nechemo imati djecu. i sada.. vidim na FB otishao za Kanadu kod momka ili zene. ne znam koji je.. ali pishe nikad sretniji..
. advokatska kancelarija /zatvorena. otac imao. kao i zgradu..u kojoj je bio biznis..
Nekad..
.. sad je zbilja nevjerovatno.. . mislim da su prvo pocheli /javne lichnosti. pjevachice.. .kao Demi Lovato.. zatim. su pocheli i javno da iznose zdravstvene probleme/ mentalne..
oo niko normalan vishe...
. dokle je to doshlo..da su i cuku /psa (ne znam zashto machka nije ta ). proglasili kao 'terapeut'. i ne smijesh mu zabraniti ulazak u restoran/ prodavnicu itd..
.. sad je zbilja nevjerovatno.. . mislim da su prvo pocheli /javne lichnosti. pjevachice.. .kao Demi Lovato.. zatim. su pocheli i javno da iznose zdravstvene probleme/ mentalne..
. dokle je to doshlo..da su i cuku /psa (ne znam zashto machka nije ta ). proglasili kao 'terapeut'. i ne smijesh mu zabraniti ulazak u restoran/ prodavnicu itd..
Bella wrote: ↑Wed Aug 21, 2024 1:45 amNekad..![]()
.. sad je zbilja nevjerovatno.. . mislim da su prvo pocheli /javne lichnosti. pjevachice.. .kao Demi Lovato.. zatim. su pocheli i javno da iznose zdravstvene probleme/ mentalne..oo niko normalan vishe...
. dokle je to doshlo..da su i cuku /psa (ne znam zashto machka nije ta ). proglasili kao 'terapeut'. i ne smijesh mu zabraniti ulazak u restoran/ prodavnicu itd..![]()
Javne licnosti i zaradjuju toliko para da bi promovisale sta im se kaze. Mislis li da tek tako njima neko daje milione i milione dolara nizasta. To rade i nasi glumci, promovisu svu izopacenost jer zna se, ako nisi poslusan i ne promovises ono sto ti se kaze, oprosti se od karijere,novca itd. Zvuci smesno ali i logicno. Pogledaj koliko njih promovisu satanizam. Mislim da nema pevaca/ice ili glumca/ice koji to ne rade, bas kao i sportisti,mislim na sportove gde se zaradjuje ogroman novac.
.. imaju podrshku, odredjenog br i izgleda dovoljno da lagodno zive..
to nisu osobe..za 'uzor'..... normalnim bichima..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 1040 Views
-
Last post by Skitnica