Ona izgori za njega, on umire zbog nje.

Ne znam kako ću ovo prevalit preko jezika.Snaga wrote: ↑Wed Jun 24, 2020 6:00 pmMučila sam se možda i godinu dana, malo smanjim pa se kao nasekiram nešto pa opet kutiju zdimim za dan , a onda me savjest grize pa onda mislim, ma kad si zas**la pusi sad , karakter si 0 , pa se kao naljutim na sebe Pa bacim skroz. Pa računam 30x6x12......-pa šta mogu za te pare, koliko benzina natociti ( vozam GTI-ja,) , išli na sistematski kolektivno s posla, dr mi rekao da su mi pluca gora nego kod kolega koji imaju po 60 godina, a ja pusila 5 godina do tad. Prepala se i jedan dan cijelu kutiju izlomila u wc školjku i pustila vodu.
4 mjeseca već ne pusim. Ujutro još iskasljavam.Proci ce i to.
Tik-tak.![]()
Osman wrote: ↑Wed Jun 24, 2020 6:24 pmNe znam kako ću ovo prevalit preko jezika.Snaga wrote: ↑Wed Jun 24, 2020 6:00 pmMučila sam se možda i godinu dana, malo smanjim pa se kao nasekiram nešto pa opet kutiju zdimim za dan , a onda me savjest grize pa onda mislim, ma kad si zas**la pusi sad , karakter si 0 , pa se kao naljutim na sebe Pa bacim skroz. Pa računam 30x6x12......-pa šta mogu za te pare, koliko benzina natociti ( vozam GTI-ja,) , išli na sistematski kolektivno s posla, dr mi rekao da su mi pluca gora nego kod kolega koji imaju po 60 godina, a ja pusila 5 godina do tad. Prepala se i jedan dan cijelu kutiju izlomila u wc školjku i pustila vodu.
4 mjeseca već ne pusim. Ujutro još iskasljavam.Proci ce i to.
Tik-tak.![]()
![]()
ČESTITAM.
To se zove dvostruki moral, tc, tc, tc...Ja kolu običnu a on po alkoholu i moj porok ne valja
..meni je to jedini porok